رنگ بندی ساختاری

نگاهی به رنگ بندی ساختاری طیفی در گوشی های هواوی نوا 3 و نوا 3 آی

گوشی های هواوی نوا 3 (Huawei Nova 3) و هواوی نوا 3 آی دارای رنگ بندی‌ها و تکنولوژی‌های جدیدی هستند که ظاهر زیبایی را برای آنها ایجاد کرده است. در این مطلب قصد داریم به بررسی رنگ بندی ساختاری طیفی در گوشی های جدید هواوی بپردازیم.

در سال 2017 میلادی راهکاری مانند کاهش حاشیه صفحه نمایش، تحول ویژه‌ای در نمای جلویی گوشی های هوشمند ایجاد کرد. این در حالی است که در خصوص بدنه پشتی این محصولات محبوب، مدت‌هاست نوآوری جدیدی اتفاق نیفتاده‌ و در بحث کیفیت ساخت و طراحی بدنه پشتی گوشی های هوشمند، شاهد استفاده از همان‌ متریال‌های همیشگی و صرفا رنگ‌بندی‌های متفاوت بودیم. اما امسال تکنولوژی‌های جدیدی به بازار آمده که در ادامه به بررسی جذاب‌ترین آن‌ها می‌پردازیم.

یکی از این فناوری‌های جدید پوشش NCVM یا Non-conductive vacuum metalizing نام دارد که برای تغییر رنگ پشت دستگاه‌ها استفاده می‌شود. این فناوری برای استفاده در محصولاتی طراحی شده که قابلیت دریافت و ارسال امواج الکترومغناطیسی را دارند. گوشی های هوشمند، سیستم‌های جی پی اس محور و دستگاه‌های ارتباطی بلوتوثی از این دسته‌اند. این ترکیب، نه تنها تاثیر منفی روی فرکانس‌های رادیویی نداشته بلکه به دریافت هرچه بهتر نسبت سیگنال به نویز در این دستگاه‌ها کمک کرده و اثرات منفی هم روی بدن انسان نخواهد داشت. ارائه عملکرد مناسب در مقابل عواملی نظیر فرسایش و سایش از دیگر مزایای این ترکیب است.

علاوه بر کیفیت متریال، استفاده از راهکارهای جدید برای ایجاد رنگ‌بندی‌های جذاب نیز به مرحله اجرا در آمده است. راهکارهایی که در جدیدترین آنها، در قالب‌ رنگ‌بندی‌های طیفی که با استفاده از ساختار جنس بدنه و ایجاد هاله‌های ترکیبی، در محصولات جدیدی مانند هواوی نوا 3 (Huawei Nova 3) و هواوی نوا 3 آی (Huawei Nova 3i) نمود پیدا کرده است.

هواوی نوا 3 آی

در رنگ بندی ساختاری طیفی هواوی نوا 3 و نوا 3 آی با هاله‌های ترکیبی، تابش نور از زوایای مختلف، باعث بازتابش‌های متفاوت می‌شود. به این ترتیب، رنگ‌های ایجاد شده ممکن است متفاوت از رنگ‌دانه‌های استفاده شده روی سطح پشتی گوشی باشند. این اتفاق باعث می‌شود کاربر از زوایای مختلف، طیف‌های رنگی متفاوتی را مشاهده کند.

رنگ بندی ساختاری طیفی به چه معناست؟

در روش رنگ بندی ساختاری وقتی نور به بدنه شیشه‌ای پشت گوشی برسد، از پنج پوشش نانو متفاوت عبور کرده و پس از فرایندهایی مانند انکسار، بازتابش و تداخل، طول موج‌های قرمز، نارنجی، زرد و سبز جذب خواهند شد. در نتیجه چشمان کاربر تنها رنگ‌های ترکیبی جذاب و غنی آبی-بنفش را مشاهده می‌کند. ترکیب رنگی که گزینه‌ای محبوب در میان کاربران است.

استفاده از فناوری NCVM در مقایسه با راهکارهای سنتی و روش‌های چاپی-جوهری، طرح‌های چشم‌نواز، غنی‌تر با انعطاف بیشتری می‌سازد. همچنین این ترکیب  بی‌خطر، سازگار با محیط زیست است. در طول زمان و در اثر گذشت محو نمی‌شود. این ویژگی‌ها باعث شده این فرآیند تبدیل به گزینه ایده‌آل شود.

هواوی نوا 3

پیاده‌سازی این فناوری نیاز به شرایط خاصی دارد. به عنوان مثال فرایندهای لازم برای استفاده از رنگ بندی ساختاری با هاله‌های ترکیبی باید در محیطی 100 درصد خالی از گرد و غبار اجرا شود، زیرا ورود کوچکترین میزان گرد و غبار می‌تواند کل فرایند را تحت تاثیر قرار دهد. همچنین فرایند پیاده‌سازی پوشش به این سبک و سیاق مدرن، به زمانی چهار برابر زمان معمول نیاز دارد و بازده کاری آن نیز 30 تا 40 درصد است.

با این وجود، سازگاری با محیط زیست، چشم‌نواز بودن خروجی و ایجاد طرح‌های خاص از جمله مواردی است که باعث شده استفاده از این روش در شرکت‌های نوآور و پیشرو نظیر هواوی و در مدل‌هایی چون Huawei nova 3 و Nova 3i در دستورکار قرار بگیرد تا پس از سال‌های طولانی شاهد نوآوری و زیبایی بی‌نظیر در بدنه پشتی گوشی‌های موبایل باشیم.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*

12 دیدگاه

  1. وای چقد خوشمله مگه میشه مگه داریم😍😍😍😍😍😱😱😱

  2. او چه خوشکله 😮😮😮😮😮😮😮رنگش عالیه

  3. واااای خدای من چقدر رنگاش قشنگه بخصوص بنفشش

  4. همش که شفق قطبی بود

  5. نوا 3 ای جدیده ؟؟ اسمشو نشنیده بودم

  6. فکر کنم فقط htc و هوواوی میتونن از این مدل رنگ ها که از هر زاویه بهش نگاه کنید یک نوع رنگ نشون میده بسازند و واقعا خیلی جذاب فقط جذب اثر انگشتشان خیلی زیاده و باید مرتب پاکشون کرد

    • اره منم هنوز تو هیچ کمپانی دیگه همچین رنگ امیزی ندیدم ولی میشه از برچسب های ماهوت ساخت داخل استفاده کرد که خیلیم خوشگلن

  7. ای کاش میتونستم این گوشیو بخرم