میخواهید به جایی سفر کنید؟ همیشه مسیرتان را گم میکنید؟ پیشنهاد ما به شما استفاده از برنامههای مسیریابی است. برنامه های مسیریابی به ما کمک میکنند مسیرمان را پیدا کنیم، مکانی که در آن هستیم را با دیگران به اشتراک بگذاریم و از وضعیت ترافیک نقطهای خاص مطلع شویم. اما مشکل اینجاست که گزینههای مناسب کم نیستند؛ برنامه های مسیریابی بسیار خوبی در فروشگاه نرم افزار گوگل پلی وجود دارد. ما در این مقاله به معرفی بهترین برنامه های مسیریابی اندروید میپردازیم. با گجت نیوز همراه باشید.
1) برنامه نقشه گوگل (Google Maps)
برنامه گوگل مپس یکی از بهترین انتخابهاست. بدون شک، این برنامه، بهترین نرم افزار مسیریابی اندروید است. اخیراً گوگل قابلیت دانلود آفلاین مکان (offline areas) را به این برنامه اضافه کرده که جهت استفاده در مناطقی که سرعت اینترنت پایینی دارند ایدهآل میباشد. این قابلیت زمانی به کار میآید که بخواهیم سفری به حومه شهر داشته باشیم. گوگل معمولا برنامه نقشه خود را به صورت منظم و با ارائه امکانات زیاد بروزرسانی میکند.
نقاط منفی
- نقشه های آفلاین بعد از 15 روز حذف میشوند
نقاط مثبت
- اطلاعات وسیع و دقیق
- مناسب جهت استفاده در تمام نقاط دنیا
- نمایش مسیرهای دوچرخه سواری
2) برنامه Waze
نقشه های برنامه Waze برنامهی است که بر جزئیات ترافیکی مسیرها تمرکز دارد. این نرم افزار مسیریابی تصادفات رانندگی، گرههای ترافیکی و موارد مشابه را در مسیر انتخابی شما گزارش میدهد. یکی از قابلیتهای جالب این برنامه مسیریابی این است که زمانی که دوستانتان بخواهند به نقطهای که شما هستید سفر کنند، میتوانند از این اطلاعات شما استفاده نمایند. علاوه بر این، این برنامه میتواند تجربیات دیگران را در مورد مسیری خاص به شما گزارش دهد. شاید کار با Waze کمی پیچیده به نظر برسد اما در صورتی که به درستی از آن استفاده کنید میتوانید از ترافیکهای خستهکننده دور بمانید.
نقاط منفی
- خبری از نقشه آفلاین نیست
- کم بودن جزئیات مکانها
نقاط مثبت
- رانندگی کوتاهتر با دور زدن ترافیک
- اطلاعات ترافیکی جامع مسیر
- اشتراک اطلاعات ترافیکی مکان با دوستانتان
3) برنامه Here WeGo
برنامه Here WeGo از سادهترین برنامه های مسیریابی اندروید بوده که توسط شرکت مایکروسافت ساخته شده است
برنامه Here WeGo یکی از سادهترین برنامه های مسیریابی اندروید است. این برنامه همان برنامه Here Maps است که همین اواخر به Here WeGo تغییر نام یافت. این نرم افزار یکی از نرم افزارهای مناسب برای استفاده آفلاین است. به علاوه اینکه با استفاده از این برنامه میتوان کل نقشه یک کشور را دانلود کرد و برخلاف Google Maps، زمان انقضایی برای این نقشهها وجود ندارد. در این برنامه گزینهای جهت جستجوی سریع اماکن نزدیک تعبیه شده است. کاربران با استفاده از Here WeGo میتوانند مسیرهای مناسب برای موتورسواری را نیز مشاهده کنند. آپدیت جدید این برنامه گزینههایی مثل نمایش کرایه تاکسی یا هزینه بلیط (محدود به مکان شما) را در خود جای داده است.
نقاط منفی
- رابط کاربری میتوانست جذابتر باشد
نقاط مثبت
- بهترین برنامه برای استفاده از نقشه آفلاین
4) برنامه Sygic
پس از نصب، برنامه از شما میخواهد محل نصب دادهها را انتخاب کنید (حافظه SD یا حافظه داخلی). پس از اجرا، شما باید نقشه کل کشور را برای استفاده آفلاین نصب نمایید در غیر اینصورت، امکان استفاده از برنامه Sygic را نخواهید داشت.
نقاط منفی
- در همه کشورها قابل اجرا نیست
- جهت اجرا حتما باید نقشه کل منطقه دانلود شود
نقاط مثبت
- سریع و کاربر پسند
5) برنامه MAPS.ME
برنامهی مؤثر جهت دریافت اطلاعات و جزئیات کامل یک مسیر یا یک منطقه. این برنامه قابلیتی را در اختیار کاربر میگذارد که توسط آن میتوان به ویرایش نقشه پرداخت. شما همچنین میتوانید یک خروجی از مکانهایی که در نقشه مشخص کردید را جهت استفاده در زمانهای دیگری بگیرید. در آپدیت جدید این برنامه، میتوان اطلاعات لازم برای سفر به المپیک ریو 2016 را به دست آورد؛ اطلاعاتی مثل مکانها و استادیومهای برگزارکننده مسابقات، و آخرین اخبار و رویدادها و دیگر حواشی پیرامون المپیک ریو 2016. برنامه MAPS.ME دارای رابط کاربری روان است به طوری که حتی در گوشیهای قدیمی و با سرعت اینترنت پایین نیز بهخوبی عمل میکند.
نقاط منفی
- کم بودن جزئیات نقشه در همه جای دنیا
نقاط مثبت
- رابط کاربری سریع و روان
6) برنامه Map Factor
رابط کاربری برنامه مسیریابی Map Factor قدیمی و منسوخ است. این برنامه برای مواقعی که شما میخواهید مسیری را به صورت کاملا واضح و با نشان دادن تمامی پیچوخمهایش طی کنید بسیار مناسب است.
نقاط منفی
- رابط کاربری قدیمی
نقاط مثبت
- سریع و سبک
7) برنامه Polarise navigation
برنامه Polarise navigation با بهرهگیری از نقشه Google Maps، نقشه OpenStreetMap و نقشه Cycle Route همه امکانات ضروری آنها را به صورت یکجا در اختیار کاربر قرار میدهد. این نقشه امکاناتی از قبیل ضبط مسیر را در خود جای داده که به شما کمک میکند مسیرهایی که مسافرت کردید را همیشه در گوشی خود به همراه داشته باشید.
این برنامه اطلاعات مهمی نظیر شمال مغناطیسی، شمال واقعی، ارتفاع از سطح دریا و طول و عرض جغرافیایی را در اختیار شما قرار میدهد.
نقاط منفی
- رابط کاربری میتوانست بهتر باشد
- پولی بودن حالت پرو
نقاط مثبت
- رابط کاربری سریع و روان
- دارای اطلاعات بسیار دقیق جغرافیایی
8) برنامه Maps & Navigation – OsmAnd
این برنامه رایگان بوده و از اطلاعات برنامه OpenSteerMap استفاده میکند. همچنین یکی از بهترین برنامه های مسیریابی در حالت آفلاین است و میتواند به حالات شب و روز سوئیچ کند. این برنامه همچنین اطلاعاتی در خصوص پیادهروها هم در اختیار کاربر قرار میدهد.
نقاط منفی
- کم بودن اطلاعات و جزئیات در همه جای دنیا
نقاط مثبت
- اطلاعات پیادهروها
- ضبط مسیرهای مسافرت
این چندتا از بهترین برنامه های مسیریابی اندروید بود که دوست داشتیم شما هم به آنها نگاهی داشته باشید. آیا به نظر شما برنامهی را از قلم انداختهایم؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.