گلکسی نوت 7 در آتش

آیا برند محبوب گلکسی نوت سامسونگ به آخر خط رسیده است ؟

هر روزی که می‌گذرد ما در انتظار شنیدن اخباری تازه از انفجار گلکسی نوت 7 سامسونگ هستیم، اما به نظر می‌رسد که وضعیت جدی‌تر از آن چیزی است که ما فکر می‌کنیم. اگر بخواهیم رک صحبت کنیم سامسونگ ناچار است تا به عمر خانواده فبلت های سری نوت خود پایان بخشد تا بتواند خسارت‌ها را جبران کرده و تمرکز خودش را بر روی محصولات بعدی سری اس بگذارد.

شکی نیست که گلکسی نوت 7 پس از یک ماه بسیار جنجالی، هفته سختی را گذراند. این درست است که غول کره‌ای دنیای فناوری با فراخوان جهانی خود آمادگی بازپس‌گیری چیزی حدود 2 میلیون گوشی از سراسر جهان را اعلام کرد؛ اما زمانی که یک نوت 7 تحت لیسانس شرکت AT&T یکی از مسافران هواپیمای ساوت وست آتش گرفت، خیلی سریع این شعله گسترده شد و بار دیگر بازار موبایل را برای این فبلت گران قیمت به جهنمی وحشتناک تبدیل کرد.

بلافاصله پس از این اتفاق سامسونگ واکنش نشان داد و عنوان کرد که مشخص نیست که آیا این گوشی هوشمند منفجر شده از نسخه‌های جدید و تعویض شده گلکسی نوت است و یا مربوط به نسخه‌های قدیمی و اولیه آن می‌شود.

حتی در حال حاضر مشخص نشده است که علت این اتفاق مربوط به باتری این دیوایس بوده و یا مشکل از جای دیگری آب می‌خورد. در هر صورت سامسونگ سخت در حال کار بر روی این پرونده است و به دنبال ریشه یابی این مشکل بوده تا ثابت کند گلکسی نوت های تعویض شده همانند نسخه‌های اولیه از مشکلات باتری برخوردار نیستند و کاربران بدون هرگونه نگرانی می‌توانند از این محصولات استفاده کنند.

رفته رفته داشت آتش این اتفاقات فروکش می‌کرد که یکباره خبر انفجار چهارمین گلکسی نوت 7 تعویض شده در ایالت ویرجینیا منتشر شد. آنگونه که «شاون مینتر» در تماسی با سایت The Verge عنوان کرده، ساعت 5 و 45 دقیقه بامداد وی متوجه وجود دود در اتاقش شده و ناگهان گلکسی نوت 7 خود را غرق در آتش می‌بیند. طبق مدارک و تصاویری که آقای Minter ارسال کرده نیز می‌توان مطمئن بود که نسخه ایمن گلکسی نوت 7 دچار حریق شده است.

ساعاتی بعد ویدیویی در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد که نشان از آتش گرفتن یک گلکسی نوت 7 در رستوران برگر کینگ کره جنوبی می‌داد تا اینک آتش سوزی‌ها به دیار خود سامسونگ نیز برسد و رفته رفته نگرانی‌ها بیشتر شود.

کار به جایی رسید که تولید فبلت Galaxy Note 7 سامسونگ در آستانه توقف قرار گرفت. اخبار مختلفی از این تصمیم سامسونگ به بیرون درز کرد و بین افراد مختلف این شنیده می‌شد که سامسونگ قصد دارد دیگر این محصول خود را تولید نکند تا جلوی رسوایی‌های بیشتر را بگیرد؛ هرچند که این قضیه نیز شایعه‌ای بیش نبود و سامسونگ پاسخ رسمی به آن نداد.

پایان کار خانواده گلکسی نوت سامسونگ

ما می‌خواهیم باور کنیم زمانی که سامسونگ می‌گوید همه چیز تحت کنترل او است واقعا همینگونه پیش می‌رود؛ اما باید به این قضیه نیز اشاره کرد در حالی که سامسونگ هیچ محتوای تبلیغاتی را در زمان بازگرداندن گوشی های گلکسی نوت 7 (Samsung Galaxy Note 7) از خود ارائه نمی‌داد، چگونه می‌تواند روند گذشته تبلیغاتی این شرکت پس از اتفاقات اتفاده پیش برود. بدتر از آن که ما پس از تعویض نسخه‌های معیوب چند حادثه بسیار خطرناک نظیر انفجار در هواپیما و همچنین انفجار اخیر در تایوان را نیز داشته‌ایم.

به عقیده سردبیر وب سایت Android Central ، اگر سامسونگ به معنای واقعی قصد دارد تا این محصول را از هر لحاظ امنیتی تامین کند باید یک نسخه به نام نوت 7 اس را جایگزین این گوشی کند تا بتواند ما را مجاب به خریداری آن نماید. اما در حال حاضر ما علاقه‌ای به خرید این گوشی حادثه آفرین نداشته و به هیچ مصرف کننده‌ای هم توصیه نمی‌کنیم آن را خریداری کند.

پایان کار خانواده گلکسی نوت سامسونگ

هرچند که این گوشی هوشمند از سخت افزار بسیار قدرتمندی بهره می‌برد اما این قضیه به طور کلی زیر سایه مشکلات باتری آن قرار گرفته است؛ بنابراین دیگر مصرف کنندگان به سخت افزار این گوشی آنقدری که باید توجه کنند، اهمیت نداده و سلامت باتری آن را ملاک قرار می‌دهند که می‌تواند بسیار برای برند گلکسی نوت خطرساز باشد. حال اگر سامسونگ نسخه نوت 7 اس را با تمام بهبودهای حاصل شده روانه بازار کند بدون شک می‌تواند فروشی بهتر از هر تلفن هوشمند را به نام خود ثبت کند؛ ولی بعید به نظر می‌رسد که این اتفاق رخ دهد.

این طبیعی است که بگوییم سری گلکسی نوت سامسونگ عملا به پایان کار خود رسیده است و این شکست می‌تواند پیامدهای بزرگی در سراسر صنعت گوشی های هوشمند داشته باشد. سامسونگ سرمایه و پول خود را از دست خواهد داد. این درست است اما این ضرر به یکباره خودش را نشان نمی‌دهد و به مرور زمان بر روی تولیدات سخت افزاری غول کره‌ای دنیای فناوری تاثیرش را می‌گذارد. شاید این شرکت مجبور شود تا روند عرضه سخت افزارهای موبایلی جدید خود آن هم دو بار در سال را تغییر دهد.

سوال بزرگی که باید از سامسونگ بپرسیم این است که چه اتفاقی برای گلکسی اس 8 (Samsung Galaxy S8) خواهد افتاد که تنها چهار ماه پس از این حوادث تلخ رونمایی خواهد شد. نه تنها این شرکت نیازمند انجام سطح دقیقی از آزمایش‌های باتری این محصولات است بلکه این می‌تواند دوره مهمی از اطمینان بخشی برای سامسونگ به حساب آید و امیدوار باشد که مشتریانش مجاب به خریداری این محصول شوند. ما میزان دقیق آن را نمی‌دانیم اما می‌توانیم بگوییم که چیزی حدود 30 میلیون قطعه گلکسی اس 7 و اس 7 اج در سراسر جهان به فروش رسیده است که اگر سامسونگ در زمینه اعتماد بخشی کاربرانش موفق ظاهر نشود این میزان می‌تواند در فروش نسل بعدی گوشی های خانواده گلکسی اس به نصف هم برسد.

پایان کار خانواده گلکسی نوت سامسونگ

مشکل اینجاست که اکثر مردم در بازار پر جمعیت ایالات متحده تلفن های خود را از اپراتورهای ارتباطی فعال خریداری می‌کنند. اما حالا اپراتورهای آمریکایی یک به یک فروش گلکسی نوت 7  را متوقف کرده و همانگونه که دیروز در خبرها داشتیم ، 3 اپراتور معتبر : AT&T ، تی موبایل و ورایزن ، رسما فروش گلکسی نوت 7 سامسونگ را متوقف کرده اند. این درحالی است که حتی پیش از این تصمیم نیز، اپراتورها به کاربران خود این حق را داده بودند که در صورت تمایل می توانند گلکسی نوت 7 خریداری شده را پس داده و یا با محصول دیگری تعویض نمایند.

بدون شک این تصمیم از سوی آن‌ها برای سامسونگ خطرساز خواهد بود اما در حالی که سوالات پاسخ داده نشده‌ی زیادی در خصوص ایمنی باتری این دیوایس وجود دارد،چنین کاری می‌تواند کاملا عقلانی به نظر آید. حتی اگر آن گلکسی نوت منفجر شده در هواپیمای ساوت وست منجر به تلفات جانی و خسارت به هواپیما می‌شد، حالا ما باید از نابودی کامل سامسونگ سخن می‌گفتیم. بنابراین مصرف کنندگان اینک در انتظار گوشی بعدی سامسونگ هستند و بعید به نظر می‌رسد که برند گلکسی نوت به همین سادگی دوباره جان بگیرد.

آینده برند گلکسی نوت سامسونگ چه خواهد شد؟

باید توجه داشته باشید که برند گلکسی نوت سامسونگ (Galaxy Note) به چیزی فراتر از یک ترمیم نیازمند است؛ بنابراین پاسخ های سر بالا و مغرورانه سامسونگ در خصوص انفجارهای صورت گرفته پس از تعویض دیوایس های معیوب در اینجا می‌تواند برای آن‌ها دردسر ساز شود و مصرف کنندگان را دلخورتر از آن چه که هستند کند. سامسونگ یک شرکت بسیار بزرگ است و تعداد زیادی از قطعات آن‌ها سالانه روانه بازارهای مختلف می‌شوند اما آن‌ها حالا نیازمند آن هستند که غرور خود را زیر پا گذاشته و به مشتریان خود بگویند: ما اشتباهاتی را مرتکب شده‌ایم و می‌دانیم که آن‌ها از سوی خودمان بوده است. اگر شما می‌خواهید که پولتان را پس بگیرید شما می‌توانید این کار را انجام دهید. اگر گوشی دیگری می‌خواهید شما می‌توانید یکی دیگر داشته باشید؛ اما خیال ما تا زمانی که تمامی مشتریان نوت 7 راضی نباشد راحت نخواهد بود.

پس از این احتمالا سامسونگ به سمت حذف برند نوت های غول پیکر خود خواهد رفت و به این اتفاقات کابوس وار به طور کلی پایان خواهد بخشید تا همچنان امیدوار به آینده باشد.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*

11 دیدگاه

  1. این مسئله به نفع اپل تموم شد.
    مشکوکه که داره از کجا آب می خوره.

  2. سامسونگ که تو این سری نوت واقعا گند زد.نباید زود تر عرضش میکرد و بیشتر ازمایشش میکرد.من خودم خیلی دوس داشتم ی نوت 7 بخرم که مثل اینکه این ارزوم به گور رفت. از طرفی هم دو دل شدم که اس 8 که اومد بخرم چون میترسم دوباره این مشکل براش پیش بیاد و در ضمن سری نوت ی چیز دیگست. امیدوارم سال اینده سری نوت جدیدو ارائه بدن و دست از عرضه ی زود هنگام پرچمداراش برداره…

    • امیدوارم حداقل طراحی note 7 رو تو گوشی های بعدی سامسونگ ببینیم چون زییاترین گوشی سال 2016 بود حیف که مشکل باتری پیدا کرد وگرنه الان با فاصله پرفروشترین گوشی سال بود

  3. سلام
    بنظرم این قضیه نوت 7 مشکوک میزنه شاید همه این انفجارها یک هک یا ویروس باشه مثل همون هک تصلیحات هسته ای ایران

  4. یه تحلیل واقع گرایانه و یه ترجمه ی روان و گویا.
    اما تحلیل من:
    هر وقت در هر زمینه ای یک کمپانی یا یک گروه به قدرت بلامنازع تبدیل بشه درسته که اول رقیباش رو نابود میکنه، اما در نهایت مستی قدرت خودش رو از درون منهدم میکنه. اگه خوب دقت کنید رشد سامسونگ به بهای آسیب ال جی و اچ تی سی و سونی و شارپ و توشیبا و خیلی دیگه از شرکتهای کوچیک محلی رقم خورد. انهدام سامسونگ هم بدست بخش باتری خودش کلید خورده و اگه سامسونگ مثل گوگل و مایکروسافت دست به تغییر انقلابی در ساختار و سیاست تولید نزنه، این فرآیند انهدام درونی، سامسونگ رو تا سه یا چهار سال دیگه به وضع امروز سونی خواهد رسوند.
    البته این وسط یه نکته ی کلیدی هست و اونم اینه که بنیانگذار سامسونگ رفته و حالا پسرش جانشین شده و اینطور که به نظر میرسه اونم مثل بقیه ی وارث ها داره ارثیه ش رو به باد میده، پس احتمالا خبری از انقلاب ساختاری در سامسونگ و نجات در پی نخواهد بود.
    عیب حاصل از این رویه ای که پیش بینی کردم اینه که وجود یه سامسونگ خوب بهتر از نبودشه و حسن کوچیک شدن سامسونگ هم اینه که شرکتهایی که به بهای رشد سامسونگ رو به نابودی رفته بودن دوباره به بازی بر میگردن و روند ابداعات جدید شدت میگیره.
    در نهایت به این اشاره می کنم که کاندیدای بعدی تکرار رفتار سامسونگ، شرکت هواوی خواهد بود. این بدیهیه و همونطور که اول گفتم، سرعت و حجم رشد هر وقت از یه حدی بیشتر بشه اون ساختار به دلیل ناتوانی در کنترل داخلی، از درون فرو میپاشه؛ درست مثل فروپاشی نوت هفت که از درون اتفاق می افته. حالا میخواد این ساختار یه نظام سیاسی باشه مثل امپراتوری ها یا یه نظام مالی مثل فروپاشی نظام مالی امریکا در سال 2008 یا فروپاشی یه نظام تولیدی مثل سونی و سامسونگ.
    در این فرآیند سامسونگ اولین نیست و آخرین هم نخواهد بود.

    • داش گلم خودت فهمیدی چی گفتی؟یا خدا سامسونگ سه چار سال دیگه به وضعیت الان سونی میرسه ههههههه عامو بیا برو اس ۸ تتو بخر

    • من اگه میخواستم این همه مطلب بخونم مینشستم درسمو میخوندم..مطلبت سروته نداشت..زیادی کلیشه ایی بود..درضمن کمپانی مثل الجی.اچ تی سی.شارپ..محلی نیستن..هرکدوم تاریخچه وابهتی برای خودشون دارن…توی خوده کره جنوبی ودنیا الجی یک برند محبوب ومورد احترامیه که هیچ نوع ادعایی نداره.بلکه کیفیت محصولاتش رو خودت تجربه میکنی لذت میبری..

  5. همین غرور بی جای سامسونگ باعث شد اینجور بشه.شرکتی که اون همه مشتری داره و بهترین محصولشو بدون برسی های دقیق و عجولانه وارد بازار میکنه همین میشه.این اتفاق باعث میشه هواوی به سرعت استفاده کرده و خودشو به سامسونگ برسونه.ببینیم چی میشه در آینده

    • سامسونگ تا الان میلیونها گوشی تولید کرده، مگه میشه بدون qc گوشیاشو بده بیرون.‌ اشتباه محاسباتی همیشه پیش میاد، ربطی به غرور نداره. مگه کم فضا پیما در حین لانچ منفجر شد؟ به نظر من از محبوبیت نت کم میشه، من که عاشق نت هستم سر خورده شدم. اما توقف فروش بستگی به سال بعد داره، یا مثه ققنوس با شکوه بیشتر تولید میشه یا میره تو‌ بایگانی، اگه سال بعد یه چیز آس برای ارائه نداشته باشه کارش سخته خاطرات گذشته رو پاک کنه.