بهترین اختراعات سال 2019

بهترین اختراعات سال 2019 به انتخاب مجله تایم

بهترین اختراعات سال 2019 توسط مجله تایم معرفی شدند. اختراعاتی که باعث بهتر شدن زندگی ساکنان زمین می‌شود و در انتخاب آنها به معیارهایی چون اصالت، خلاقیت و اثربخشی توجه شده است.

با توجه به اینکه به روزهای پایانی سال 2019 میلادی رسیده‌ایم، مجله تایم نیز همانند سال‌های گذشته لیستی از بهترین اختراعات را معرفی کرده است؛ اختراعاتی که جهان را هوشمندتر و بهتر خواهد کرد و حتی برای کاربران جنبه‌های سرگرمی نیز به همراه خواهد داشت. در انتخاب این اختراع‌ها معیارهایی چون اثربخشی، جاه‌طلبی، خلاقیت و اصالت مورد توجه قرار گرفته است. در ادامه با برخی از مهم‌ترین و بهترین اختراعات سال 2019 آشنا می‌شویم.

بهترین اختراعات سال 2019

آموزش جراحی به صورت مجازی

بهترین اختراعات سال 2019

امروزه واقعیت مجازی به عنوان یکی از فناوری‌های بسیار مهم و البته محبوب محسوب می‌شود که از آن برای حوزه‌های آموزشی نیز استفاده می‌کنند؛ برای مثال به کمک واقعیت مجازی می‌توان در آموزشگاه‌های خلبانی، رانندگی و جراحی بهره برد. در تابستان سال 2019 یک استارتاپ به نام اوسو وی آر (Osso VR) توانست نرم افزاری را بسازد که برای جراحان این امکان را فراهم می‌کند تا در یک اتاق عمل مجازی حضور پیدا کنند.

جاستین باراد، بنیانگذار استارتاپ Osso VR اعلام کرد برخی از جراحان بعد از گذراندن تحصیل در کالج و تحصیل در دانشکده پزشکی که 8 سال از عمر آنها را شامل می‌شود، همچنان در جراحی با مشکلاتی مواجه هستند و 30 درصد از این جراحان به تنهایی قادر به انجام عمل جراحی نیستند، از این رو به کمک جراحی واقعیت مجازی تمام اشکالات آنها برطرف شده و به خوبی برای جراحی‌های واقعی آماده خواهند بود.

محافظت از پوست با لوازم آرایشی جدید

بهترین اختراعات سال 2019

صورت هر فرد به خوبی افزایش سن و پیری را نمایان می‌کند و پوست اطراف چشم نیز به عنوان نازک‌ترین پوست در تمام صورت محسوب می‌شود، از این رو می‌بایست این نواحی از صورت را به دلیل اینکه بیشترین احتمال پیری و سرطان در آن وجود دارد، به خوبی محافظت کرد. بررسی‌ها حاکی از آن است که تا 10 درصد از سرطان‌های پوست در اطراف پلک‌ها ایجاد می‌شود. در همین رابطه شرکت Supergoop توانست سایه چشم ویژه‌ای را تولید کند که از لحاظ بالینی به عنوان نخستین سایه چشم محسوب می‌شود که دارای SPF حدود 30 درصد بوده و از چشمان به خوبی در برابر آفتاب مراقبت خواهد کرد.

آسان‌تر تنفس کنید

بهترین اختراعات سال 2019

کربن‌مونوکسید موجود در هوا باعث شکل‌گیری سرطان ریه می‌شود و در حال حاضر نیز دستگاه‌هایی ساخته شدند تا بتوانند این ماده را شناسایی کنند؛ اما دستگاهی برای شناسایی رادون کشف نشده است. در همین راستا شرکت Airthings موفق شد یک ردیاب کیفیت هوا را طراحی کند که به کمک پشتیبانی از یک اپلیکیشن قادر به شناسایی وجود رادون در هوای خانه خواهد بود. همچنین این دستگاه می‌تواند سطح کربن دی اکسید را در هوای خانه بسنجد.

تشکی آرامش‌بخش

بهترین اختراعات سال 2019

سلامتی جسم، اعصاب و روان هر فرد به داشتن خوابی آرام مرتبط است، از این رو محققان شرکت Pod یک تشک هوشمند را طراحی کرده‌اند که در ساخت آن از کانال‌های باریک آب استفاده شده است و می‌تواند در طول شب درجه حرارت آب کانال‌های زیر تشک را تنظیم کند. نتیجه چنین سیستمی آرامش جسم و روان فرد خواهد بود. همچنین این تشک از حسگرهای مختلفی چون ضربان قلب و تنفس برای تنظیم شرایط خواب کاربر بهره می‌برد.

کفشی با قابلیت بازیافت کامل

بهترین اختراعات سال 2019

در این تصویر شاهد کفشی هستیم که البته از لحاظ ظاهری با سایر کفش‌های موجود در بازار تفاوت چندانی ندارد و طبیعی به نظر می‌رسد، اما تفاوت اصلی در بازیافتی بودن آن است. در واقع اگر مالک این کفش بخواهد آن دور بیندازد، می‌تواند این کفش را به شرکت آدیداس به عنوان سازنده این کفش برگشت دهد تا به صورت کامل آن را بازیافت کرده و نسل بعدی کفش‌های کرفت. لوپ (FUTURECRAFT.LOOP) را تولید کنند.

شرکت آدیداس برای طراحی چنین کفش‌هایی بیش از 7 سال کارهای تحقیقاتی انجام داده است که به واسطه این تحقیقات و با کمک فناوری جدید کفشی ساخته شد که فقط از یک ماده و بدون استفاده چسب به تولید رسیده است. طبق اعلام معاون شرکت آدیداس این کفش نخستین قدم در راستای پاکسازی اثرات مخرب زیست محیطی محصولات محسوب می‌شود. هرچند در حال حاضر این کفش مراحل آزمایشی خود را می‌گذراند و تا سال 2021 به بازار عرضه نخواهد شد.

کاهش درد سینوس‌ها

بهترین اختراعات سال 2019

در فصل سرما یکی از شایع‌ترین دردها میان مردم، دردهای سینوسی است که در حال حاضر آن دسته افرادی که با این درد دچار می‌شوند، از سطح درمان‌ها راضی نیستند. در همین رابطه شرکت کلیر آپ (ClearUP) با هدف حل چنین مشکلاتی توانست دستگاهی را به تولید برساند که اگر بیماران آن را به صورت روزانه یکبار به مدت 5 دقیقه بر روی اطراف چشم خود بگذارند، این دستگاه می‌تواند اعصابی که به سینوس‌ها متصل است را آرام کند. گفتنی است این دستگاه با قیمت 149 دلار به بازار عرضه شده است.

پایان اشتباه در تشخیص‌های پزشکی

بهترین اختراعات سال 2019

در قرن 21 برای تصویربرداری از تومورها فناوری‌های زیادی وجود دارند، اما به دلیل اینکه این تجهیزات کامل نیستند، برای تشخیص نهایی هر عکس به بررسی رادیولوژیست نیاز است. در آمریکا به صورت سالانه حدود 30 میلیون غربالگری سرطان سینه انجام می‌شود و به دلیل حجم بالای متقاضیان امکان تشخیص‌های اشتباه نیز افزایش پیدا می‌کند. از این رو رادیولوژیست‌های شرکت Qlarityimaging به کمک یک نرم افزار هوش مصنوعی توانستند داده‌های اسکن ام‌ آر آی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند.

این سیستم پیشرفته که به تایید سازمان غذا و دارو آمریکا رسیده است نیز توانست در مجموع حدود 20 درصد در تشخیص‌ها عملکرد صحیحی داشته باشد و 39 درصد از سرطان‌هایی که به صورت معمول تشخیص داده نشده را به خوبی تشخیص دهد. مراحل آزمایش این دستگاه در دانشگاه شیکاگو و مرکز سرطان اندرسون دانشگاه تگزاس انجام شده است.

خداحافظی با مسمومیت غذایی

بهترین اختراعات سال 2019

کریستین شیندلر به عنوان یک مهندس زیست پزشکی موفق به تولید دستگاهی شد که به واسطه الگوریتم تشخیصی بر پایه نور می‌تواند آلودگی‌های دست را شناسایی کند. این دستگاه کاربردهای مختلفی دارد که یکی از مهم‌ترین آنها استفاده در رستوران‌ها است، در واقع میزان آلودگی دستان کارکنان رستوران‌ها را می‌توان با اسکنر این دستگاه مورد شناسایی قرار دارد.

سوئیشرت دو منظوره

بهترین اختراعات سال 2019

این سوئیشرت با نام Quikflip حدود 55 دلار قیمت دارد، این سوئیشرت علاوه بر اینکه یک لباس است، از قابلیت تبدیل به کوله‌پشتی نیز بهره می‌برد. کاربران با وارونه کردن و کشیدن جیب‌های خالی آن می‌توانند این هودی را به یک کوله تبدیل کنند.

عصای پیشرفته

بهترین اختراعات سال 2019

فردی نابینا به نام کورسات سیلان مدتی قبل با استفاده از اپلیکیشن‌های مسیریابی و عصای خود قصد داشت مسیر خود به هتلی را پیدا کند، اما در نیمه‌های راه با مانعی برخورد کرد و پیشانی وی دچار شکستگی شد. به همین دلیل وی با تحقیق و مطالعه توانست یک عصای هوشمند با نام وی واک (WeWALK) را طراحی کند. این عصای هوشمند می‌تواند موانعی که در سطح بالاتر از قفسه سینه فرد نابینا وجود دارد را شناسایی کند، البته این قابلیت با برنامه گوگل مپ همگام‌سازی می‌شود. از این رو 250 میلیون فرد نابینا در سراسر دنیا قادر خواهند بود از این پس با گوشی های هوشمند مسیر خود را پیدا کرده و بدون برخورد با مانع به مقصد برسند. قیمت این عصای هوشمند 499 دلار اعلام شده است.

عینک سخنگو

بهترین اختراعات سال 2019

دستگاه OrCam MyEye 2 برای افرادی که با اختلالات بینایی مواجه هستند بسیار کارآمد خواهد بود و می‌تواند زندگی آنها را متحول سازد. این دستگاه در واقع یک عینک هوشمند با نام عینک سخنگو است که به کمک هوش مصنوعی به فریم هر عینکی متصل خواهد شد و قادر به شناسایی چهره، خواندن متون و بارکدها است. این دستگاه برای افرادی که با مشکل خوانش‌پریشی نیز مواجه هستند بسیار مفید خواهد بود. نسل جدید این عینک سخنگو از سال آینده به بازار عرضه خواهد شد و قابلیت‌های بیشتری چون خواندن روزنامه را برای کاربران به همراه دارد. دستگاه OrCam MyEye 2 در حال حاضر در 48 کشور دنیا عرضه شده است.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*

2 دیدگاه

  1. یکی میاد همچین اختراع خوبی میکنه و زندگی رو توی این سیاره راحت تر میکنه یکی ام میاد یه ویروس میسازه و کل دنیا رو درگیر اش میکنه
    هر دو تا از علم استفاده میکنن ولی این کجا و اون کجا

  2. ایفون جدید ❤️❤️❤️❤️