تماس صوتی از طریق پیام رسان

امکان برقراری تماس صوتی از طریق پیام رسان ها با نصف تعرفه اپراتورها

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد امکان برقراری تماس صوتی از طریق پیام رسان ها با نصف تعرفه اپراتورها فراهم شده است.

پس از این که پیام رسان خارجی تلگرام در کشور فیلتر شد، کاربران 50 میلیونی این پیام رسان به سایر پیام رسان‌ها اعم از مدل خارجی و داخلی مهاجرت کردند. هرچند در حال حاضر تعداد کاربران پیام رسان های داخلی نسبت به رقبای خارجی آنها بسیار اندک است، اما در این بین تعدادی از افراد استفاده از امکانات ابزارهای داخلی را به مدل مشابه خارجی ترجیح می‌دهند.

بر اساس آخرین گزارش‌های منتشر شده، پیام رسان‌های بومی دارای 20 میلیون کاربر هستند. البته نتایج نظرسنجی‌هایی که تا تیرماه سال گذشته انجام شد، نشان می‌دهد میزان استفاده کاربران ایرانی از واتس اپ 42.8 درصد، تلگرام 42.4 درصد، سروش 2.8 درصد، بله 0.7 درصد، آی گپ 0.6 درصد، گپ حدود 0.5 درصد، بیسون حدود 0.2 درصد و ساینا نیز 0.1 درصد عنوان شده است. از این رو به طور کلی کمتر از 10 درصد کاربران از پیام رسان های داخلی استفاده می‌کنند.

برقراری تماس صوتی از طریق پیام رسان داخلی

یکی از برتری‌های پیام رسان های بومی نسبت به پیام رسان‌های خارجی همان امکان پرداخت از طریق پیام رسان است. در حال حاضر امکان تماس صوتی برای پیام رسان‌های بومی نیز فراهم شده است که می‌توان تشویقی برای کاربران برای استفاده از این اپلیکیشن‌های بومی باشد. در همین راستا حسین فلاح جوشقانی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اخیرا در صفحه توییتری خود نوشت:

با توجه به مصوبه‌ی شورای عالی فضای مجازی و رسیدن برخی پیام رسان‌ها به پنج میلیون نصب، برقراری امکان تماس صوتی (call out) با اپراتورهای تلفن همراه در دستور کار قرار گرفته است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به تازگی نیز عنوان کرد دستورالعمل نحوه اتصال متقابل اپراتورها با پیام رسان‌ها توسط کمیسیون تنظیم مقررات به تصویب رسیده است. وی افزود بر اساس این مصوبه، اپراتورها وظیفه دارند خدمات مورد نیاز برای برقراری امکان Call out در پیام رسان‌ها را برای کاربران آنها فراهم کنند. جوشقانی تاکید کرد تعرفه این تماس‌ها نصف تماس عادی در نظر گرفته شده است.