ماموریت پهپاد دراگون فلای ناسا به تعویق افتاد

ماموریت پهپاد دراگون فلای ناسا به تعویق افتاد

پهپاد دراگون فلای (Dragonfly) فضاپیمای شگفت‌انگیزی برای کاوش یکی از قمرهای سیاره زحل بوده که بر اساس اخبار موجود، ماموریت آن به تعویق افتاده است.

آژانس فضایی ناسا قصد دارد تا به کمک پهپاد دراگون فلای (Dragonfly) یکی از ماه‌های سیاره زحل را به شکلی متفاوت و شگفت‌انگیز کاوش کند. با این وجود به نظر می‌رسد که ماموریت مورد نظر با تاخیری یک ساله انجام خواهد شد. در بررسی این خبر با ما همراه باشید.

این قمر با نام تایتان (Titan) شناخته می‌شود و ماموریت اولیه فرستادن بالگرد دراگون فلای به تایتان برای سال 2026 برنامه‌ریزی شده بود. با این حال گفته شده که طبق درخواست ناسا، تیم پروژه مورد نظر باید خود را برای تاریخ دیگری در سال 2027 آماده کنند. البته ناسا اعلام کرده که هیچ تغییری در ساختار پروژه و جزئیات آن رخ نداده و همه چیز طبق روال پیش، تنها با یک سال تاخیر انجام خواهد شد.

تعویق ماموریت پهپاد دراگون فلای

به این ترتیب می‌توان گفت که تاخیر یک ساله مورد نظر توانایی‌های پژوهشی پهپاد دراگون فلای را به چالش نمی‌کشد و در واقع گفته شده که دلیل اصلی مشکل مورد نظر عواملی خارج از این پروژه بوده که باعث بروز چالش در آن شده‌اند. عواملی مانند پاندمی کووید 19 که توانایی‌های ناسا برای تامین بودجه لازم به منظور اکتشافات سیاره را دچار مشکل کرده است.

با این حال مدیران آژانس فضایی ایالات متحده اظهار کرده‌اند که به توانایی‌های تیم دراگون فلای اعتماد کامل داشته و می‌دانند که این دانشمندان به بهترین شکل ممکن پهپاد مورد نظر را به سطح تایتان می‌رسانند.

ماموریت پهپاد دراگون فلای ناسا به تعویق افتاد

در مورد جزئیات پروژه پهپاد دراگون فلای می‌توان گفت که ناسا در تلاش برای بررسی وضعیت بیولوژیکی قمر تایتان، قصد دارد تا به کمک دراگون فلای به درک بهتری از دنیای ارگانیک این جرم آسمانی برسد و در نهایت به فهمیدن فرآیند شکل‌گیری حیات روی سیاره ما کمک کند. این پروژه اولین باری بوده که ناسا یک وسیله پروازی چند موتوره را روی سیاره‌ای دیگر به پرواز در می‌آورد.

پرواز در اتمسفر تایتان

تایتان اتمسفری چهار برابر فشرده‌تر از زمین دارد و به همین دلیل پرواز یک بالگرد روی آن کار چندان سختی نخواهد بود. به علاوه محققان ناسا قصد دارند تا تمامی تجهیزات پژوهشی دراگون فلای را همراه آن به تایتان بفرستند و به صورت یک جا و در یک بالگرد، امکان جابه‌جایی تجهیزات در قسمت‌های مختلف این قمر را فراهم کنند. به این ترتیب تیم پروژه قادر خواهد بود تا تجهیزات مورد نظر را به کلی از مکانی به مکان دیگر برده و تایتان را به شکلی متفاوت و بی‌سابقه مورد بررسی قرار دهند.

چند ده مکان از جالب‌توجه‌ترین قسمت‌های این قمر بزرگ توسط پهپاد دراگون فلای مورد بررسی قرار می‌گیرد و وضعیت شیمیایی جرم آسمانی مورد نظر قبل از شکل‌گیری حیات روی آن آنالیز خواهد شد. هم‌اکنون ناسا یک پهپاد دیگر را به سطح مریخ فرستاده، اما هنوز مشخص نیست که به واسطه وضعیت خاص این سیاره سرخ، پهپاد مورد نظر قادر به پرواز خواهد بود یا خیر.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*