مقایسه سایپا اطلس با پژو 206 تیپ 2

مقایسه سایپا اطلس با پژو 206 تیپ 2 ؛ کدام را بخریم؟

در این مطلب با مقایسه سایپا اطلس با پژو 206 تیپ 2 قصد داریم به این سوال پاسخ دهیم که در شرایط فعلی، خرید کدام مورد انتخاب عاقلانه‌تری است؟

سایپا اخیرا و بعد از مدت نسبتا زیادی انتظار، اطلس را به مشتریان تحویل داده و برخی نسخه‌های اطلس حتی به بازار آزاد هم رسیده‌اند. حال و با توجه به عرضه اطلس به بازار، بسیاری از کاربران با مقایسه این خودرو با پژو 206 تیپ 2، از خود می‌پرسند که کدام مورد گزینه مناسب‌تری برای خرید محسوب می‌شود؟ این چیزی است که در این مقایسه از بخش اخبار خودرو گجت نیوز قصد داریم به آن بپردازیم.

مقایسه سایپا اطلس با پژو 206 تیپ 2

سایپا اطلس خودرو عجیبی است. این خودرو در واقع فیس‌لیفتی از کوییک محسوب می‌شود و کوییک نیز خود فیس‌لیفتی از تیبا 2 است. همان مشخصات فنی، همان پلتفرم با کمی امکانات بیشتر و طراحی شاید زیباتر.

در طرف مقابل، پژو 206 تیپ 2 با وجود این‌که سال‌ها از معرفی آن می‌گذرد و دیگر واقعا یک خودرو قدیمی به‌شمار می‌رود، همچنان به‌خاطر ویژگی‌های خوب و تناسب خاصش با نیازهای مشتری ایرانی، یک خودرو محبوب در ایران محسوب می‌شود. در ادامه و در مقایسه سایپا اطلس با پژو 206 تیپ 2 با گجت نیوز همراه باشید.

سایپا اطلس؛ مشخصات و امکانات

سایپا اطلس

سایپا اطلس جدیدترین هاچ بک سایپا و فیس‌لیفتی از خودرو کوییک محسوب می‌شود که اخیرا روانه بازار شده و قیمت‌های عجیبی نیز برای آن در بازار آزاد اعلام شده است. این خودرو بر اساس پلتفرم X200 ساخته شده و حالا بعد از مدت‌ها انتظار، بالاخره در حال تحویل به مشتریان است.

از آنجایی که این خودرو از نظر مشخصات فنی تفاوت خاصی با سهند ندارد، می‌توان آن را نسخه هاچ بک سهند نیز قلمداد کرد. موضوعی که البته باز هم ما را به الگوهای اولیه کوییک و ساینا می‌رساند.

در بحث طراحی داخلی و خارجی، اطلس به‌طور توامان جذابیت‌ها و نکات منفی خاصی دارد. برای مثال طراحی عقب و جلوی خودرو نسبتا مدرن و جالب به‌نظر می‌رسد، اما طراحی کناره‌های خودرو هیچ تناسبی با این طراحی خوب در جلو و عقب ندارد.

از طرفی اگرچه در داخل کابین، طراحی داشبورد به‌نظر جالب و قابل قبول می‌رسد، ترکیب رنگ نامتقارن (ترکیبی از مشکی با مقادیر زیادی از رنگ کرم) کمی ناامیدکننده از آب درآمده است. خصوصا که کیفیت متریال اجزای داخلی کابین نیز به سیاق همیشگی خودروسازان ایرانی، چندان سطح بالا نیست.

طراحی کابین سایپا اطلس

با وجود این‌ها، قیمت‌های بازار آزاد برای سایپا اطلس که برخی مالکان خودرو و نمایشگاه‌داران ثبت کرده‌اند، چیزی بین 540 تا 560 میلیون تومان است. رقمی که برای هاچ بک دنده‌ای جدید سایپا کمی بیش از اندازه به‌نظر می‌رسد.

خصوصا وقتی با بررسی بازار متوجه شویم که با حدودا 25 میلیون تومان کمتر از این رقم، می‌توان کوییک آر پلاس اتوماتیک را خریداری کرد. از طرفی، پژو 206 تیپ 2 کم‌کار یا حتی صفر کیلومتر نیز از دیگر گزینه‌هایی است که با چنین مبلغی در دسترس خریداران خواهد بود. پس آیا سایپا اطلس اصلا ارزش خرید دارد؟ در ادامه با مقایسه سایپا اطلس با پژو 206 تیپ 2 بهتر به این سوال پاسخ می‌دهیم.

اطلس در همه تیپ‌های مختلف خود از یک پیشرانه M15-GSI که در واقع یک موتور چهار سیلندر 1.5 لیتری هشت سوپاپ است، بهره می‌برد. مزیت این موتور جدید نسبت به نسخه معمولی M15، وجود هدرز و زمان‌بندی متغیر سوپاپ‌ها است که سبب می‌شود گشتاور بالاتری در دور موتورهای پایین‌تر در دسترس راننده باشد.

پیشرانه سایپا اطلس، قادر به تولید 90 اسب بخار قدرت و 137 نیوتن‌متر گشتاور است که این قدرت را یک گیربکس پنج سرعته دستی به چرخ‌های جلو خودرو انتقال می‌دهد.

نمای عقب سایپا اطلس

از جمله امکانات و تجهیزات رفاهی اطلس نیز باید به فرمان هیدرولیک، رینگ‌های فولادی 14 اینچی، ترمز ABS و EBD، سامانه کنترل پایداری الکترونیکی، سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی‌ها، کیسه هوای راننده، سیستم تهویه الکتریکی دستی، سنسور پارک عقب، چراغ‌های همراهی تا درب منزل، کامپیوتر سفری، دی‌لایت، رادیو پخش با USB، AUX و بلوتوث، سنسور سنجش فشار باد تایرها (TPMS)، سنسور نور، نمایشگر 7 اینچی، دوربین عقب، کنترل صدا از طریق فرمان، روکش چرم مصنوعی برای صندلی‌ها، آینه‌های برقی تاشو، آنتن سقفی کوسه‌ای، تریم داخلی دو رنگ، سانروف برقی و سقف رنگی اشاره کرد.

پژو 206 تیپ 2؛ مشخصات و امکانات

پژو 206 تیپ 2 با وجود قدیمی بودن طراحی‌اش، از نظر ظاهری بین مشتریان ایرانی محبوبیت بیشتری دارد و حداقل در مقایسه با سایپا اطلس، طراحی مناسب‌تری دارد.

پژو 206 تیپ 2

206 تیپ 2 همان‌طور که طراحی بیرونی خوبی دارد، در داخل کابین هم حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. اساسا طراحی کابین 206 تیپ 2 در زمان عرضه خودرو، به‌مراتب از زمان خود جلوتر بود؛ در نتیجه چندان شگفت‌انگیز نیست که با وجود گذشت سال‌ها، طراحی کابین و داشبورد 206 به‌مراتب بهتر از خودروهایی مانند کوییک و اطلس باشد.

پژو 206 تیپ 2 در بخش فنی از یک پیشرانه TU3 برخوردار است که با حجم دقیق 1360 سی‌سی، قادر به تولید قدرت 75 اسب بخار و گشتاور 118 نیوتن‌متری است. موتوری که به‌طور کلی شباهت خاصی با پیشرانه محصولات امروزین سایپا دارد.

کابین 206 تیپ 2

گفتنی است که ایران خودرو در دی ماه 1398، نسخه یورو 5 همین پیشرانه را به تولید انبوه رساند و شروع به نصب آن روی پژو 206 تیپ 2 کرد. قدرت تولید شده توسط این پیشرانه را نیز یک گیربکس پنج دنده دستی به چرخ‌ها می‌رساند. این دقیقا همان جعبه‌دنده‌ای است که روی خودرو رانا نیز نصب شده و با کد BE4 نیز شناخته می‌شود. گیربکس BE4 در واقع نسخه اصلاح‌شده گیربکس BE3 است که در پژو 405 به‌کار رفته است.

پژو 206 تیپ 2

از جمله امکانات و تجهیزات رفاهی پژو 206 تیپ 2 می‌توان به ترمزهای دیسکی در جلو و کاسه‌ای در عقب، سیستم ترمز ضدقفل، کیسه هوا برای راننده و سرنشین جلو، دسته کنترل سیستم صوتی در پشت فرمان، تهویه مطبوع هوا با قابلیت تنظیم دستی، بلندگوهای جلو، چراغ‌های مه‌شکن در جلو و عقب، قابلیت تنظیم ارتفاع نور چراغ‌های جلو، چراغ‌های همراهی تا منزل، تنظیم دستی آینه‌های بغل، شیشه بالابرهای برقی برای درهای جلو خودرو، سیستم ضد سرقت، قفل مرکزی با ریموت کنترل رادیویی، سیستم کنترل بخار بنزین، سنسور دنده عقب، امکان تنظیم ارتفاع صندلی راننده، قابلیت تاشوندگی برای صندلی‌های عقب و اینترفیس اشاره کرد.

از دست ندهید:
تارا اتوماتیک یا کی ام سی ایگل ؛ برنده مقایسه کدام است؟ مقایسه جی ای سی Empow و ام جی GT؛ کدامیک خودرو بهتری است مقایسه دو پیکاپ کی ام سی T9 با فوتون تونلند G7 مقایسه پژو 207 TU3 با سایپا اطلس؛ کدام را بخریم؟

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*