کشف یک سیارک خطرناک

کشف یک سیارک خطرناک که از ماه هم به ما نزدیک‌تر است

دانشمندان اخیرا از کشف یک سیارک خطرناک خبر داده‌اند که از فاصله 12 هزار کیلومتری کره زمین عبور کرده است؛ این یعنی فاصله‌ای کمتر از فاصله ماه با زمین!

به گفته دانشمندان، اخیرا یک سیارک خطرناک از فاصله 12 هزار کیلومتری زمین، یعنی چیزی کمتر از فاصله زمین با ماه، عبور کرده است. البته گفته شده که این سنگ خطرناک حداقل تا 70 سال دیگر از کنار زمین عبور نمی‌کند.

دانشمندان چهار روز پیش این سیارک را شناسایی کردند و آن‌طور که اطلاعات حاکی است، این سنگ خطرناک روز جمعه از فاصله 19 هزار کیلومتری زمین عبور کرده است.

دانشمندان یک سیارک خطرناک را کشف کردند

سیارک جدیدی که روز جمعه از کنار زمین عبور کرده، ابعادی در حدود یک خودرو داشته و نام آن Asteroid ۲۰۲۴ GJ۲ است. اخترشناسان با شناسایی این سیارک، شروع به محاسبه فاصله حدودی عبور آن از کنار زمین کردند و به رقم 19 هزار کیلومتری رسیدند؛ یعنی چیزی در حدود 3 درصد از فاصله زمین و کره ماه.

کشف یک سیارک خطرناک

بنا بر گزارش آژانس فضایی اروپا، این سیارک ابعادی بین 2.5 تا 5 متری داشته و به‌طور کلی در دسته سیارک‌هایی با وزن بالا قرار می‌گیرد که اگر مدار آن با مدار زمین برخورد می‌کرد، احتمالا در جو زمین می‌سوخت. به‌گفته اخترشناسان، این سیارک در ساعت 15 روز پنجشنبه 23 فروردین 1403 به وقت ایران، در نزدیک‌ترین فاصله به زمین، یعنی فاصله 12.298 کیلومتری رسیده است.

به گفته دانشمندان مرکز هماهنگی اجسام نزدیک زمین آژانس فضایی اروپا، این سیارک حداقل تا هفتاد سال دیگر، یعنی سال 2093 از کنار زمین عبور نخواهد کرد و در آن زمان نیز فاصله‌ای به‌مراتب بیشتر از زمین خواهد داشت.

سیارک Asteroid 2024GJ2

در واقع به گفته محققان، این سیارک خطرناک در سال 2093 از فاصله 205 هزار کیلومتری زمین عبور خواهد کرد که اگرچه باز هم در حدود نیمی از فاصله زمین و ماه است، اما 10 برابر بزرگتر از فاصله عبور اخیر آن در فروردین 1403 خواهد بود.

گفتنی است که ناسا تا به امروز فهرستی از 35 هزار سیارک نزدیک به زمین را شناسایی کرده که البته صرفا شمار معدودی از آن‌ها به‌عنوان تهدیدی برای زمین شناخته می‌شوند.

حتما بخوانید:
تماشای این انفجار فضایی را از دست ندهید انرژی تاریک در حال ضعیف شدن است؛ دانشمندان وحشت کرده‌اند اگر در فضا بمیرید، چه اتفاقی برای جسد شما رخ می‌دهد؟ یخ آتشین؛ راهنمای بشر برای کشف حیات بیگانه

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*