تا کنون، نمایشگاه اتومبیل ژنو را در قالب سوپراسپرتها و خودور های مفهومی به روایت تصویر در آوردیم. اما این دسته از اتومبیلها، هرگز به تنهایی در نمایشگاه ژنو حضور نداشتند چرا که بخش عمدهای از فعالیت های امسال این موتور شو به وسایل نقلیهی بزرگتر از قبیل کامیونها، شاسی بلند ها و ونها مربوط میشد. در ادامه با گجت نیوز همراه باشید تا نگاهی داشته باشیم به درشت هیکل های جدید امسال در نمایشگاه خودور ژنو ۲۰۱۶.
دلیل بیتوجهی به کامیونها واضح است؛ چرا که با وجود زرق و برق خودرو های اسپرت و داخل شهری دیگر جایی برای ابراز وجود آنها باقی نمیماند. با وجود این تفاصیل، امسال هم خودروهای بسیاری در دستهی کامیونها، شاسیبلندها، کراساوورها و خارج از جادهایها معرفی شدند. در ادامه قصد داریم بهترین خودروهای سنگین ژنو ۲۰۱۶ را معرفی کنیم.
لندروور دیفندر با تیونینگ کان دیزاین
یکی از جالبترین خودروهای شاسی بلند امسال لندروور دیفندر ۶X6 بود که با طراحی دوکابین وانت مانندش تحت تیونینگ شرکت کان دیزاین قرار گرفت و مضاف بر آن، یک خودرو ۶ چرخ است. به لطف اضافاتی که کان دیزاین بر دوش طراحی این خودرو نهاده، دیفندر جدید به اتومبیلی خارج جادهای و بسیار جذاب بدل شده است. دیفندر ۶X6 با یک محور اضافی همراه شده و از کیت بدنهی مخصوصی برخوردار است.
پژو ۲۰۰۸ DKR16
پژو ۲۰۰۸ DKR16 یکی از برجستهترین خودروهای خارججادهای بود که سال گذشته در ژنو و سال ۲۰۱۴ در نمایشگاه اتومبیل پاریس به نمایش در آمد. با این حال، این خودرو در سال ۲۰۱۶ نیز یکی از بهترین هاست. پژو در طراحی این خودرو تجدید نظر کرده تا برای رالی داکار رنگ بوی تازهای به خود بگیرد. این محصول به طور حتم چشمهای از پتانسیل و توانایی پژو در صنعت خودرو است و موفقیت آن را در مسابقات رالی تضمین میکند.
مازراتی لوانته
بسیاری از برآورد ها، مازراتی لوانته را برجسته ترین محصول معرفی شده در بخش شاسی بلند جادهای نمایشگاه ژنو عنوان میکنند. لوانته اساسا در دو مدل ارائه میشود. یکی موتور ۳.۰ لیتری V6 توربو گاز که در مدل ها ۳۵۰ یا ۴۳۰ اسب بخار قابل دسترس است. مدل دیگر موتور ۳.۰ لیتری V6 توربو دیزل در زیر کاپوت دارد که خروجی ۲۷۵ اسب بخاری را ارائه میکند. هر دو مدل، به گیربکس هشت سرعتهی اتوماتیک مجهز شده اند که قدرت موتور را به هر چهار چرخ منتقل میکند. قویترین مدل این خودرو یعنی نسخهی ۴۳۰ اسب بخاری، ۰ تا ۶۲ مایل در ساعت ( ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت ) را طی ۵.۲ ثانیه سپری میکند. انتهای سرعت آن، ۱۶۴ مایل در ساعت ( ۲۶۴ کیلومتر در ساعت ) به ثبت رسیده است.
جیپ چروکی
با اندکی چاشنی نوستالژی، جیپ از معرفی خودوریی جدید در طول نمایشگاه ژنو ۲۰۱۶ خودداری کرد؛ اما به لطف سالگرد ۷۵ سالگی، از خودرو های تاریخ سازش نظیر چروکی تجلیل به عمل آورد. جیپ مشخصا طیف وسیعی از تاریخ خودرو را رقم زده است. تصویر بالا، به Willys MB مدل ۱۹۴۴ مربوط میشود.
تا به اینجای کار از برجستهترین ارکان نمایشگاه ژنو پرده برداشتیم، در پایین، نگاهی گذرا به خودروهای شاسی بلند، ون، کامیون و کراس اوورهای این نمایشگاه خواهیم داشت.
منبع: gizmag