تلویزیون اولد پرچمدار ال جی M5 و G5

دو تلویزیون اولد پرچمدار ال جی M5 و G5 با کیفیت تصویر بی‌نظیر از راه رسیدند

در CES 2025، ال جی از تلویزیون های اولد پرچمدار جدید M5 و G5 رونمایی کرد. این مدل‌ها روشنایی بیشتر، VRR سریع‌تر، ریموت جدید و هوش مصنوعی پیشرفته‌تری را ارائه می‌دهند.

ال جی در نمایشگاه CES 2025 از جدیدترین تلویزیون های اولد 4K خود، یعنی مدل‌های M5 و G5 رونمایی کرد. این دو مدل پرچم‌دار علاوه بر ویژگی‌های قابل‌توجه هوش مصنوعی و قابلیت‌های اتصال پیشرفته، نوآوری‌هایی در زمینه کیفیت تصویر، روشنایی و پردازنده به‌همراه دارند که آن‌ها را برای تماشای مسابقات ورزشی و بازی‌های ویدئویی ایده‌آل می‌کند.

پیشرفت‌های چشمگیر تلویزیون های اولد ال جی M5 و G5

هنوز لیست کامل مشخصات فنی این دو مدل منتشر نشده، اما به‌طور کلی می‌توان گفت که M5 و G5 از پنل‌های روشن‌تر، نرخ تازه‌سازی (VRR) سریع‌تر برای بازی و ریموت کنترل جدید بهره می‌برند. این دو مدل از نظر قابلیت‌ها تقریبا یکسان هستند، با این تفاوت که M5 طراحی مدرن‌تر و بی‌سیم دارد.

مدل M5 به یک Zero Connect Box مجهز شده که آن را به «اولین تلویزیون OLED واقعا بی‌سیم» دنیا تبدیل می‌کند. این باکس می‌تواند تصاویر را با نرخ تازه‌سازی 144 هرتز، بدون تاخیر یا افت کیفیت، به‌صورت بی‌سیم انتقال دهد. این یک پیشرفت بزرگ نسبت به مدل M4 محسوب می‌شود که برای انتقال سیگنال نیاز به دید مستقیم داشت. با M5 می‌توانید سخت‌افزار را در هر جایی که می‌خواهید قرار دهید، که این خبر خوبی برای گیمرهایی است که سیستم کامپیوترشان در اتاق دیگری قرار دارد.

تلویزیون اولد پرچمدار ال جی M5 و G5

با پردازنده جدید Alpha 11 AI نسل دوم و سیستم‌عامل webOS، ال جی وعده بهبود ارتقاء مقیاس (upscaling) محتوای با وضوح پایین را می‌دهد. همچنین فناوری Brightness Booster Ultimate ارتقا یافته تا معماری کنترل نور را بهبود بخشد و روشنایی را تا سه برابر بیشتر از مدل‌های OLED معمولی افزایش دهد. در حالی که مدل G4 Evo سال گذشته از نظر روشنایی برای یک OLED چشمگیر بود، گفته می‌شود G5 تا 40 درصد روشن‌تر است و این می‌تواند آن را به روشن‌ترین تلویزیون موجود در بازار تبدیل کند.

یکی دیگر از ویژگی‌های جدید تلویزیون‌های Evo 4K سال 2025، پشتیبانی از حالت فیلمساز (Filmmaker Mode) با قابلیت جبران نور محیط است. این فناوری شرایط نوری محیط را تشخیص می‌دهد و تنظیمات تصویر را به‌طور خودکار تنظیم می‌کند تا مقصود اصلی فیلمساز حفظ شده و تجربه HDR یکپارچه‌تری ارائه شود.

ال‌جی به‌عنوان اولین تولیدکننده تلویزیون‌های 4K با نرخ تازه‌سازی متغیر (VRR) 165 هرتز که گواهی ClearMR 10000 را از VESA دریافت کرده و با Nvidia G-Sync نیز سازگار است، نوید یک تجربه بازی بدون پارگی و لکنت تصویر با حداقل تاخیر ورودی را می‌دهد. نرخ تازه‌سازی 165 فریم بر ثانیه فوق‌العاده است. اما به‌خاطر داشته باشید که در M5، به‌دلیل اتصال بی‌سیم، نرخ تازه‌سازی متغیر به 144 هرتز محدود می‌شود. یعنی Zero Connect Box مدل M5 برای اتصالات بی‌سیم عالی است، اما پتانسیل کامل 165 هرتزی G5 را ارائه نمی‌دهد. البته با توجه به اینکه اکثر بازی‌های کنسولی با نرخ 120 هرتز اجرا می‌شوند و امکان داشتن یک سیستم سینمای خانگی بی‌سیم وجود دارد، نباید انتظار شکایات زیادی در این مورد داشته باشیم.

ویژگی‌های جدید تلویزیون‌های Evo OLED

ال جی با ویژگی‌های جدید مبتنی بر هوش مصنوعی، قصد دارد تلویزیون های اولد M5 و G5 را به «هوشمندترین و کاربرمحورترین تلویزیون‌های موجود در بازار» تبدیل کند.

ریموت کنترل جادویی جدید ال‌جی با قابلیت تشخیص صدا (Voice ID) می‌تواند صدای افراد را تشخیص دهد، به‌طور خودکار پروفایل‌ها را تغییر دهد و محتوا را بر اساس سلیقه شخصی کاربران پیشنهاد کند. همچنین یک قابلیت جستجوی جدید مبتنی بر هوش مصنوعی و مدل‌های زبانی بزرگ (LLM) معرفی شده که امکان تعامل محاوره‌ای (متنی) را فراهم می‌کند. علاوه‌بر این، می‌توانید از چت‌بات هوش مصنوعی تعبیه‌شده در این مدل‌های جدید نیز استفاده کنید.

تلویزیون اولد پرچمدار ال جی M5 و G5

شکل ظاهری ریموت کنترل هم نسبت به نسل‌های قبلی تغییر کرده است. خوشبختانه، ال‌جی بالاخره دکمه‌های عددی (1-9) را حذف کرده که فضای زیادی اشغال می‌کردند و باعث بزرگ شدن غیرضروری ریموت می‌شدند. البته ریموت کنترل جادویی باریک‌شده، همچنان از کنترل حرکتی برای پیمایش استفاده می‌کند.

تلویزیون‌های جدید LG Evo، مانند برخی از رقبای خود، یک گالری تصویر مولد (Generative Image Gallery) ارائه می‌دهند تا کاربران بتوانند پس‌زمینه‌های سفارشی خود را ایجاد کنند. کاربران علاوه‌بر انتخاب از میان گزینه‌های موجود در گالری، می‌توانند عکس‌های خود را نیز آپلود کنند و با فشردن دکمه هوش مصنوعی روی ریموت، تصاویر را با استفاده از دستورات صوتی ویرایش کنند.

ال جی همچنین سیستم‌عامل webOS خود را ارتقا داده تا از یکپارچگی چند پلتفرمی پشتیبانی کند. هاب خانگی (Home Hub) اکنون می‌تواند با چندین اکوسیستم اینترنت اشیا، از جمله ThinQ و Google Home، برای کنترل دستگاه‌های مختلف متصل شود. با برنامه Re:New ال‌جی، دارندگان تلویزیون‌های این شرکت تا سال 2030 از به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری بهره‌مند خواهند شد.

زمان عرضه

انتظار می‌رود ال‌جی در بهار امسال، مدل C5 OLED را به‌عنوان نسخه مقرون‌به‌صرفه‌تر، در کنار این دو مدل پرچم‌دار عرضه کند. جزئیات قیمت M5 هنوز مشخص نیست، اما می‌توان انتظار داشت که قیمت اولیه آن برای نسخه 65 اینچی حدود 4500 دلار باشد.

در گجت نیوز بخوانید:

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*