آرایش مجازی

آرایش مجازی هم به لطف تکنولوژی واقعیت افزوده امکان‌پذیر شد!

اگرچه امروز کاربران بیشتر درگیر تکنولوژی واقعیت مجازی و انواع هدست‌ها و اپلیکیشن‌های آن هستند، اما واقعیت این است که به عقیده بزرگانی همچون تیم کوک، مدیر عامل شرکت اپل، آینده متعلق به تکنولوژی واقعیت افزوده است. در زمان صحبت پیرامون فیلترهای صورت واقعیت افزوده، بیشتر کاربران به فکر ماسک‌های هالووین و یا دیگر انواع صورتک‌ها و ماسک‌های خنده‌دار می‌افتند. بر اساس گفته‌های اخیر مارک زاکربرگ، تکنولوژی واقعیت افزوده قادر است فراتر از این موارد برود، به این معنی که با قرار دادن اشیا در فضای واقعی، یک تکنولوژی ردیابی پیچیده را شکل بدهیم. اگر زاکربرگ به این تکنولوژی به عنوان بخشی جدایی‌‎ناپذیر از پلتفرم خود نگاه می‌کند، یک فیلتر صورت دیگر را نیز می‌توان به موارد محبوب امروزی اضافه کرد. آرایش مجازی بدون شک مخاطبان زیادی در سراسر دنیا پیدا می‌کند!

کاربرد آرایش مجازی برخلاف آنچه بیشتر کاربران تاکنون تصور کرده‌اند، ایجاد تحول در سلفی و زیباتر کردن عکس‌های شما در شبکه‌های اجتماعی نیست! به کمک آرایش مجازی و با استفاده از تکنولوژی واقعیت افزوده، نسل جدیدی از ویدیو چت و یا قابلیت لایو فیس بوک و اینستاگرام در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.

آرایش مجازی

برای آن دسته از کاربرانی که در اسنپ چت و یا لایو فیس بوک و اینستاگرام فعالیت زیادی دارند، آرایش مجازی بخش قابل توجهی از نیازشان را برطرف خواهد کرد. اگر جزو کاربران پای ثابت شبکه‌های اجتماعی باشید، باید بدانید امروز برای بارگذاری عکس در بیشتر آن‌ها، نیازی به ویرایش تصویر و اعمال افکت پیش از انتخابشان درون اپلیکیشن شبکه اجتماعی وجود ندارد، چرا که در اغلب اپلیکیشن‌ها، فیلترهایی به صورت پیشفرض وجود دارند. در عوض، حین استفاده از قابلیت لایو، امکان تغییر چهره و بهبود ظاهر صورت وجود ندارد، چرا که ویدیو در حال پخش به صورت لایو (زنده) است. اگر به ویدیوهای زنده و همچنین تصاویر عادی بارگذاری شده توسط کاربران توجه کنید، تفاوت را در صورت آن‌ها احساس خواهید کرد!

کاربرد آرایش مجازی فقط تفریحی نیست

فراموش نکنید منظور از آرایش مجازی و در کل اعمال هر گونه افکت زیباساز، فریب دادن مخاطب‌ها نیست. واقعیت این است که دوربین گوشی موبایل قادر نیست ظاهر ما را به خوبی به تصویر بکشد و ممکن است یک کاربر با وجود آراسته و مرتب بودن، همانند یک روح سرگردان و خسته به نظر برسد! همچنین دسته‌ای از کاربران، از فیس بوک، اینستاگرام و یا اسنپ چت برای مقاصد تفریحی استفاده نکرده و حساب کاربری آن‌ها برای مقاصد تجاری ایجاد شده است. در چنین موقعیت‌هایی شلخته به نظر رسیدن برخلاف آنچه در واقعیت وجود دارد، به ضرر کاربر تمام خواهد شد. همانظور که متوجه شده‌اید، آرایش تنها برای زیباسازی صورت خانم‌ها نیست.

آرایش مجازی

خبر خوب اینجاست که آرایش مجازی به کمک واقعیت افزوده، مدتی است در دسترس کاربران قرار گرفته است. ماه گذشته خبری مبنی بر همکاری یک خرده‌فروشی لوازم آرایشی با نام Sephora و همچنین یک کمپانی فعال در زمینه واقعیت افزوده با نام ModiFace در رسانه‌ها منتشر شد. با استفاده از اپلکیشن این دو شرکت، کاربران می‌توانستند پیش از خرید محصولات آرایشی شرکت Sephora آن‌ها را بر روی صورت خود تست کنند. نتیجه چیزی در قالب تصویر زیر است.

آرایش مجازی

نتیجه این آرایش مجازی عالی نیست، اما بدون شک در مقایسه با حالت عادی صورت این کاربر، برای یک ویدیو چت مناسب‌تر است. البته، کاربرد اصلی اپلیکیشن Sephora متحول کردن صورت کاربران نبوده و هدف اصلی، نمایش نسبی تاثیر استفاده از یک نوع خاص لوازم آرایشی است، محصولی که معمولا قیمت بالایی داشته و بهتر است کاربر پیش از خرید و باز کردن پلمپ بسته آن را تست کند.

اگر کمپانی‌های بزرگی همچون فیس بوک وارد بازی شده و تکنولوژی واقعیت افزوده مبتنی بر گوشی های موبایل را توسعه دهند، شاهد تغییری اساسی در نحوه استفاده از تکنولوژی واقعیت افزوده خواهیم بود. گفتنی است شرکت Modiface چندی پیش به قابلیت جدید پشتیبانی از پخش زنده اشاره کرد که تا مدتی دیگر و در قالب یک آپدیت عرضه خواهد شد.

اگرچه پیشرفت تکنولوژی همیشه ستودنی است، اما با نگاه به عمق هر مطلب می‌توان معایبی را داخل آن پیدا کرد. مطمئنا آرایش مجازی در همین سطح باقی نمانده و در سال‌های آتی شاهد پیشرفت‌های زیادی در آن خواهیم بود. این زمانی است که باور کردن چهره هر فرد با شک و تردید همراه می‌شود. از آن زمان به بعد، همواره حین دیدن لایو یک فرد در شبکه‌های اجتماعی و یا برقراری تماس تصویری با دیگران از خود می‌پرسید: ظاهر واقعی این فرد چگونه است؟!

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*