Excoino
باکیفیت ترین خودروها و شرکت‌ها

معرفی باکیفیت ترین خودروها و شرکت‌ها در مطالعه کیفیت اولیه جی دی پاور 2025

موسسه معتبر جی دی پاور در سال 2025، باکیفیت ترین خودروها و شرکت‌ها را در یک بازه زمانی مشخص معرفی کرد. باکیفیت و بی‌کیفیت‌ترین برند کدام است؟

یکی از مهم‌ترین فاکتورها برای خرید خودرو، کیفیت و دوام در درازمدت است که متاسفانه این دو مولفه در صنعت خودرو کشورمان مهجور و غریبه هستند. با این حال بسیاری از خریداران در سرتاسر جهان، پیش از اینکه بودجه خود را صرف خرید خودرو از هر برندی کنند، تحقیقاتی در زمینه کیفیت آن محصول انجام می‌دهند.

براساس جدیدترین تحقیقات موسسه جی دی پاور در سال 2025 از مالکان خودروهای مختلف، دو برند لکسوس و نیسان موفق به کسب نتایج درخشان شده در حالی که آئودی و ولوو به انتهای جدول سقوط کرده‌اند. خوشبختانه گزارش سالانه موسسه JD.Power منتشر شده و می‌توانیم راجع به کیفیت خودرو برندهای مختلف جهان صحبت کنیم. (البته این گزارش اولیه بوده و جامع نیست)

فهرست مطالب

معرفی باکیفیت ترین خودروها و شرکت‌ها

باکیفیت ترین خودروها و شرکت‌ها

92 هزار مشتری در چهلمین دوره تحقیقاتی موسسه جی دی پاور شرکت کرده‌اند تا عیب و ایرادات خودروهایشان را در سه ماهه اول مالکیت خود گزارش دهند. تمامی شرکت کنندگان از ژوئن سال گذشته تا می امسال به 227 پرسش مختلف در حوزه‌های گوناگون پاسخ داده‌اند که از جمله آن‌ها می‌توان به قوای محرکه، سیستم اطلاعات و سرگرمی، کیفیت کابین و تجربه رانندگی اشاره کرد.

تجربه ثابت کرده که برندهای لوکس و لاکچری، عملکرد مطلوبی در زمینه قابلیت اطمینان ندارند، اما برند لکسوس از ژاپن خلاف این تصور را به اثبات رسانده است. این خودروساز که زیرمجموعه لوکس تویوتا محسوب می‌شود، به ازای هر 100 خودرو، 166 مشکل گزارش داشته و بدین ترتیب در صدر فهرست رتبه‌بندی قرار گرفته است.

برخلاف لکسوس که هنجارشکنی کرده، سایر برندهای لوکس عملکرد خوبی نداشته‌اند. برای مثال آئودی به ازای هر 100 دستگاه خودرو، 269 مشکل ثبت کرده که برای یک خودروساز اروپایی عملکرد افتضاحی است. همچنین باید به برند ولوو اشاره کرد که با چند مشکل کمتر، قبل از آئودی ایستاده و عملکرد بدی از خود به جا گذاشته است.

بیشتر بخوانید

عملکرد نیسان مثبت، اما تویوتا منفی

باکیفیت ترین خودروها و شرکت‌ها

ژاپنی‌های نیسان با عملکرد مثبت خود و ثبت تنها 169 مشکل در رتبه دوم باکیفیت‌ترین برندها قرار گرفته‌اند. اینفینیتی با اینکه یک برند لوکس به حساب می‌آید، نتوانسته خوش بدرخشد و با 242 مشکل، در آخرین رتبه‌های فهرست فوق قرار گرفته است. در سال گذشته میانگین مشکلات به ازای هر 100 دستگاه خودرو 194 مشکل بوده و امسال با کاهش دو واحدی به 192 مشکل رسیده است.

در میان برندهایی که بیشترین مشکلات فنی را تجربه کرده‌اند، تنها یک نام بیشتر از آئودی مشکل داشته و آن هم ریویان بوده است. با این حال، چون این برند تازه‌ تأسیس با معیارهای این تحقیق همخوانی کامل نداشته از فهرست نهایی حذف شده است. برند بعدی تسلا است که به ازای هر 100 دستگاه خودرو، 200 مشکل ثبت کرده و در کنار رقبایی مثل تویوتا و کادیلاک قرار گرفته است.

در کمال ناباوری، تویوتا عملکرد قابل قبول و رضایت بخشی نداشته و این موضوع بسیاری از طرفداران این برند ژاپنی را شگفت زده کرده است. دیدن نام مزدا در کنار فولکس‌ واگن و داشتن 225 ایراد فنی، از دیگر شگفتانه‌های ناراحت کننده است که باید با آن کنار بیاییم. با این حال باید توجه داشت که این بررسی تنها به 90 روز اول مالکیت خودرو اختصاص دارد و نمی‌تواند نشان‌ دهنده کیفیت و قابلیت اطمینان بلندمدت باشد.

بیشتر بخوانید

مشتریان بیشتر از چه مشکلاتی رنج می‌برند؟

باکیفیت ترین خودروها و شرکت‌ها

مؤسسه جی‌ دی پاور در توضیحات خود اشاره کرده که معمولا مشکلات خودروهای لوکس بیشتر از خودروهای اقتصادی یا غیرلوکس است. همچنین مشخص شده که خودروهای پلاگین‌ هیبریدی در مقایسه با مدل‌های تماما برقی، خرابی‌های بیشتری ایجاد می‌کنند و خودروهایی که کاملا جدید طراحی می‌شوند، اغلب در مقایسه با نسل‌های قبلی خود، با چالش‌های فنی بیشتری روبه‌رو هستند.

این تحقیق منحصر به قابلیت اطمینان خودروها نیست و بسیاری از مشکلاتی را که مالکان در سه ماهه نخست تجربه می‌کنند، شامل می‌شود. به‌ عنوان مثال، مؤسسه جی‌ دی پاور اعلام کرده که یکی از شکایت‌های پرتکرار مربوط به کنترل‌های لمسی سیستم تهویه است. بسیاری از کاربران این نوع کنترل‌ها را سخت و گیج‌ کننده دانسته‌ و استفاده از آن‌ها را در حین رانندگی چالش‌ برانگیز توصیف کرده‌اند.

باکیفیت ترین خودروها و شرکت‌ها

یکی دیگر از مواردی که در این ارزیابی‌ها مورد توجه قرار گرفته، نارضایتی از طراحی جا لیوانی‌ها بوده است. دارندگان خودروها معتقدند که این محفظه‌ها معمولا نمی‌توانند بطری‌ها و لیوان‌هایی با اندازه‌های مختلف را به‌ درستی نگه دارند و همین موضوع باعث ایجاد مزاحمت در رانندگی شده است. چنین جزئیاتی در مجموع بر تجربه کلی مالک از خودرو تأثیرگذار هستند.

در خصوص برند آئودی، این شرکت به برخی کاستی‌ها به‌ ویژه در طراحی داخلی اشاره کرده است. «اسکار دا سیلوا مارتینز»، مدیر ارتباطات محصول و فناوری آئودی، در گفت‌وگویی اعلام کرده که آن‌ها از انتقادات وارد شده در زمینه کیفیت کابین مطلع هستند و در حال بررسی و رفع این ضعف‌ها در نسل‌های آینده خودروهای خود خواهند بود.

بیشتر بخوانید

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*