Excoino
گوشی تاشو جدید سامسونگ

گوشی تاشو جدید سامسونگ از سخت‌ترین چالش خود سربلند بیرون آمد

گوشی تاشو جدید سامسونگ با موفقیت سخت‌ترین چالش‌های دوام را پشت سر گذاشت. این دستگاه استانداردهای جدیدی را برای گوشی‌های هوشمند تاشو تعریف می‌کند.

به نظر می‌رسد مهم نیست چند مرتبه گوشی گلکسی زد فولد 7 را باز و بسته کنید؛ چون احتمال بسیار اندکی وجود دارد که دچار مشکل شود.

تست دوام لولای گوشی تاشو جدید سامسونگ

شرکت سامسونگ دیسپلی اعلام کرد که جدیدترین پنل تاشوی OLED این شرکت پس از آزمایش دوام با 500 هزار بار تا شدن کاملاً عملیاتی باقی ماند که بیش از دو برابر رکورد قبلی 200 هزار بار است.

شرکت Bureau Veritas که در فرانسه به عنوان مرجعی پیشرو در زمینه آزمون، بازرسی و گواهی‌دهی شناخته می‌شود، این صفحه‌نمایش را طی مدت 13 روز و در دمای 25 درجه سانتی‌گراد تحت 500 هزار بار تا شدن مورد آزمایش قرار داد.

بیشتر بخوانید:

اگر تلاش می‌کنید محاسبات را در ذهن خود تصور کنید، نیم میلیون بار معادل آن است که یک کاربر معمولی روزانه 100 بار گوشی را تا کرده و این روند را به مدت 10 سال ادامه دهد، یا کاربری پرمصرف روزانه 200 بار گوشی را تا کرده و این چرخه را به مدت 6 سال انجام دهد. شرکت سامسونگ دیسپلی که از نظر ساختاری مستقل از شرکت سامسونگ محسوب می‌شود، گفته است که نتایج به‌دست‌آمده از این آزمایش‌ها نشان می‌دهد دوام دیگر مانعی در طول عمر گوشی‌های هوشمند تاشو به شمار نمی‌آید.

هو جونگ لی، معاون ارشد اجرایی سامسونگ دیسپلی، در بیانیه‌ای گفت:

هم‌زمان با ورود OLED تاشو به هفتمین سال تجاری‌سازی خود، ما به موفقیت دیگری در زمینه دوام و طراحی دست یافته‌ایم. این پنل جدید باعث تقویت اعتماد مصرف‌کنندگان به دوام OLED تاشو می‌شود.

فناوری شیشه ضد گلوله، در توسعه صفحات بدون چین‌خوردگی سامسونگ دیسپلی نقش مؤثری ایفا کرده است. این شرکت با الهام از همین فناوری، ضخامت لایه شیشه فوق‌العاده نازک بیرونی را تا 50 درصد افزایش داده است. همچنین، چسب با کشسانی بالا به تمام لایه‌های نمایشگر افزوده شده که موجب بهبود عملکرد بازیابی پس از تا شدن تا 4 برابر طراحی قبلی شده است.

هفته گذشته، CNET گزارش داد که شرکت اپل از سامسونگ دیسپلی برای تولید صفحه‌نمایش اولین آیفون تاشوی خود که قرار است در تابستان 2026 معرفی شود، استفاده خواهد کرد. با وجود هیاهوی رسانه‌ای زیاد پیرامون گوشی‌های تاشو، یک نظرسنجی‌ که به‌تازگی توسط CNET منتشر شد، نشان داد که 64 درصد از پاسخ‌دهندگان تمایلی به خرید چنین گوشی‌هایی طی سال آینده ندارند. 20 درصد در این باره مردد بودند، 13 درصد نیز اظهار داشتند که خواهان خرید آن هستند و تنها 3 درصد اعلام کردند که هم‌اکنون مالک یکی از آن‌ها هستند.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*