همانطور که احتمالا میدانید، سومین نسخهی بتای سیستم عامل اندروید N همزمان با برگزاری رویداد I/O ۲۰۱۶ گوگل عرضه شده و قرار است که این ورژن جدید از سیستم عامل اندروید در فصل تابستان برای دیوایسهای مختلف بهصورت عمومی عرضه شود و نحوهی آپدیت اندروید N ، یکی از ویژگیهای اصلی آن است.
گوگل برای اولین بار در تاریخ اندروید، آپدیت اندروید N را از حالت OTA خارج کرده است و به شیوهای مشابه آپدیت کردن لپتاپهای کروم بوک، این ورژن از اندروید ان نیز قرار است که بهصورت یکپارچه آپدیت شود و بعد از ریبوت شدن، بر روی دیوایس نصب شود؛ پیشنهاد میکنیم برای آشنایی کاملتر با روند آپدیت اندروید N این مطلب را در گجت نیوز مشاهده کنید.
از آنجا که این ویژگی یکی از مهمترین قابلیتهای ورژن N سیستم عامل اندروید است، گوگل هم مانور زیادی بر روی آن داده است و آن را بهعنوان یکی از نقاط قوت این نسخه معرفی کرده است؛ البته تا به امروز بهطور کامل مطرح نشده است که آیا این نوع بهروزرسانی اندروید N قرار است دقیقا روند آپدیت را سریعتر کند؟ آپدیت اندروید را بدون نیاز به عرضه توسط کمپانیهای سازندهی تلفن همراه هوشمند و تبلت ممکن کند یا خیر؟
آپدیت اندروید N بهصورت یکپارچه را فراموش کنید!
بعد از معرفی این ویژگی توسط مدیران گوگل، خیلی از کاربران امیدوار بودند که بتوانند از این قابلیت حداقل بر روی اسمارت فونهای پرچمدار اندرویدی استفاده کنند، اما گزارشی که اخیرا از سوی خبرگزاری Android Police منتشر شده است، همهی آنها را ناامید کرده است. گویا برای اینکه بتوانید به روش یکپارچه، آپدیت اندروید N را انجام دهید، نیاز است که دیوایس شما دارای دو پارتیشن سیستمی باشد.
خب مشکل کجاست؟ مشکل این است که تقریبا هیچکدام از دیوایسهای اندرویدی حال حاضر بازار از این قابلیت برخوردار نیستند و حتی نکسوسهای خود گوگل هم از دو پارتیشن سیستمی پشتیبانی نمیکنند! بنابراین عملا هیچکدام از تبلتها و تلفنهای همراه هوشمند اندرویدی و حتی غولهایی نظیر گلکسی اس ۷های سامسونگ، اچ تی سی ۱۰ و الجی جی ۵ هم نمیتوانند از بهروزرسانی یکپارچهی اندروید ان پشتیبانی کنند.
البته گفته میشود که این کار (ساخت دو پارتیشن سیستمی) از طریق اتصال اسمارت فون به یک سیستم کامپیوتری و از طریق نرم افزارهای خاصی امکانپذیر است، اما مشکل اینجاست که در این روش، احتمال خرابی دائم و آسیب دیدن جدی گوشی هوشمند بسیار بالاست و ریسک انجام آن به فایدهاش نمیارزد.
بنابراین میتوانیم با قطعیت بگوییم که هیچکدام از اسمارت فونها و دیگر محصولات اندرویدی که تا به حال عرضه شدهاند، قادر نخواهند بود که از این روش در آپدیت اندروید N پشتیبانی کنند و برای دیدن این قابلیت در عمل، باید منتظر عرضهی پرچمداران جدید اندرویدی که بهصورت پیشفرض دارای اندروید ان و پارتیشن سیستمی دوگانه هستند، بمانیم.