Excoino
هدفون Nothing Ear (3)

تصاویر لو رفته از هدفون Nothing Ear (3) شایعه وجود قابلیت واکی-تاکی را تایید می‌کنند

هدفون Nothing Ear (3) با قابلیت واکی-تاکی از راه می‌رسد؟ تصاویر لو رفته از کیس این هدفون بی‌سیم، دکمه‌ای شبیه به واکی-تاکی را نشان می‌دهند و شایعات پیرامون این ویژگی را تقویت می‌کنند.

ناتینگ به‌تازگی تصویری از کیس هدفون Nothing Ear 3 منتشر کرده که دکمه‌ای موسوم به «Talk» روی آن خودنمایی می‌کند. هرچند شرکت توضیحی درباره عملکرد این دکمه نداده، اما تصویر جدیدی در اینستاگرام ناتینگ با عنوان «Ear (3) با سوپر میکروفون. حالا آنها می‌توانند صدای شما را بشنوند.» منتشر شده که انگشت اشاره کاربر روی همین دکمه قرار دارد.

سوپر میکروفون در این تصویر دیده نمی‌شود و در سمت راست کیس قرار دارد. برای دیدن آن باید به پست‌های قبلی ناتینگ مراجعه کنیم.

قابلیت واکی-تاکی در هدفون Nothing Ear 3؟

انتظار می‌رود این دکمه مشابه واکی-تاکی عمل کند؛ یعنی با فشار دادن و نگه‌داشتن آن، صدا ضبط و ارسال شود. اما کدام اپلیکیشن‌ها از این قابلیت پشتیبانی خواهند کرد؟ برای پاسخ به این سوال باید تا رونمایی رسمی هدفون جدید شرکت ناتینگ که پنجشنبه همین هفته برگزار می‌شود، صبر کنیم.

ناتینگ به افزودن قابلیت‌های جذاب به کیس هدفون‌های بی‌سیم خود علاقه دارد؛ مانند Smart Dial در هدفون‌های قبلی. به‌نظر شما چند نفر گوشی‌های قدیمی نوکیا با قابلیت واکی-تاکی را به خاطر دارند؟

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*