ثبت نام لاتاری آمریکا پولی شد

ثبت نام لاتاری آمریکا پولی شد

ثبت نام لاتاری آمریکا پولی شد؛ متقاضیان گرین کارت از سال ۲۰۲۵ باید برای شرکت در قرعه‌کشی ویزای تنوع، یک دلار هزینه پرداخت کنند.

این تغییر مهم در سیاست‌های مهاجرتی آمریکا، مسیر دریافت گرین کارت را برای بسیاری از علاقه‌مندان دستخوش تحول می‌کند. وزارت خارجه ایالات متحده هدف از این اقدام را توزیع عادلانه‌تر هزینه‌های اجرایی برنامه DV عنوان کرده است. پیش از این، شرکت در این قرعه‌کشی سالانه هزینه‌ای نداشت و این رویکرد جدید، سوالاتی را درباره آینده آن ایجاد کرده است.

وزارت امور خارجه ایالات متحده (DOS) اعلام کرد از ۱۶ اکتبر ۲۰۲۵، تمام متقاضیان ثبت نام لاتاری آمریکا (ویزای تنوع یا گرین کارت) برای اولین بار ملزم به پرداخت یک دلار هزینه ثبت‌نام الکترونیکی خواهند بود. این اقدام که پیش از آغاز ثبت‌نام DV 2027 اجرایی می‌شود، با هدف توزیع عادلانه‌تر هزینه‌های مدیریت برنامه DV بین همه شرکت‌کنندگان انجام می‌گیرد.

پاسخ بدهید

در اینجا می‌توانید نظر خود را ثبت کنید. لطفاً از درج توهین و مطالب خلاف قوانین خودداری کنید. دیدگاه‌ها پس از تایید منتشر می‌شوند.