Excoino
تحقق عدالت ارتباطی

تحقق عدالت ارتباطی با اتصال روزانه ۶ روستا به اینترنت؛ وعده وزیر ارتباطات عملی شد؟

وزیر ارتباطات از تحقق عدالت ارتباطی با اتصال روزانه ۶ روستا به شبکه اینترنت خبر داد. این دستاورد چگونه به توسعه ارتباطات در مناطق محروم کشور کمک می‌کند؟

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که با اتصال میانگین روزانه ۶ روستا به شبکه سراسری، عدالت ارتباطی دیگر یک شعار نیست و به واقعیتی ملموس تبدیل شده است. این خبر در حساب شخصی او در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد و نشان از پیشرفت قابل توجهی در این حوزه دارد.

عدالت ارتباطی چگونه از مرز شعار گذشت؟

تحقق عدالت ارتباطی

 

سید ستار هاشمی تاکید کرد که طی یک سال گذشته، تلاش‌های گسترده‌ای برای توسعه ارتباطات در سراسر کشور صورت گرفته است. این اقدامات منجر به اتصال شمار زیادی از روستاها به شبکه اینترنت شده است. به گفته او این روند پرشتاب به معنای تحقق عملی وعده‌های پیشین در این زمینه است و دسترسی همگانی به اطلاعات را تسهیل می‌کند.

بیشتر بخوانید

از روستاهای مرزی تا پوشش سراسری

وزیر ارتباطات به بازدید خود از روستاهای مرزی سیستان و بلوچستان در چهار سال قبل اشاره کرد. او در آن زمان معاون وزیر بود و هدف از بازدید، فراهم کردن اینترنت روستایی برای دانش‌آموزان در دوران کرونا بود. حالا او در مقام وزیر می‌گوید که آن چشم‌انداز با سرعت بیشتری در حال گسترش به تمام نقاط محروم کشور است.

پاسخ بدهید

در اینجا می‌توانید نظر خود را ثبت کنید. لطفاً از درج توهین و مطالب خلاف قوانین خودداری کنید. دیدگاه‌ها پس از تایید منتشر می‌شوند.