Excoino
توقیف برنامه گنگ

قوه قضاییه جلوی پخش «گنگ» علی ضیا را گرفت؛ رَپِ فارس مجوز ندارد!

انتشار برنامه اینترنتی «گنگ» در فیلیمو با دستور قضایی متوقف شد. قوه قضائیه دلیل توقیف برنامه گنگ را نداشتن مجوز قانونی برای موسیقی رپ و محتوای خلاف شئونات اعلام کرده است.

با ورود قوه قضائیه به ماجرای برنامه‌های شبکه نمایش خانگی، انتشار یکی از جدیدترین تولیدات پلتفرم فیلیمو متوقف شد. طبق اعلام رسمی خبرگزاری میزان، توقیف برنامه گنگ به دلیل پخش محتوای فاقد مجوز و استفاده از سبک موسیقی رپ صورت گرفته است. این برنامه که به تازگی قسمت اول آن منتشر شده بود با واکنش‌های متفاوتی روبرو شد و حالا پرونده قضایی برای پلتفرم پخش‌کننده تشکیل شده است.

رپ؛ خط قرمز جدید قوه قضائیه در نمایش خانگی

مرکز رسانه قوه قضائیه در اطلاعیه خود به صراحت اعلام کرده که موسیقی رپ یک سبک بدون مجوز است و انتشار محتوایی با این محوریت خلاف قانون محسوب می‌شود. در بخشی از این بیانیه آمده است که برنامه مذکور علاوه بر نداشتن مجوزهای قانونی لازم، حاوی صحنه‌ها و رفتارهایی بوده که با شئونات فرهنگی و مذهبی کشور مغایرت دارد.

تشکیل پرونده برای توقیف برنامه گنگ

انتشار قسمت اول این برنامه در روزهای گذشته اعتراضاتی را به دنبال داشت که منجر به ورود مدعی‌العموم شد. قوه قضائیه تاکید کرده که هدف از این برخورد، صیانت از قانون و مقابله با هرگونه هنجارشکنی در فضای شبکه نمایش خانگی است. با دستور قضایی صادر شده نه تنها ادامه پخش این مجموعه متوقف شده بلکه پرونده‌ای قضایی نیز برای رسیدگی به تخلفات صورت گرفته تشکیل گردیده است تا ابعاد مختلف ماجرا بررسی شود.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*