Excoino
خطر امنیتی خودروهای وارداتی

عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت: خودروهای وارداتی می‌توانند خطر امنیتی داشته باشند!

براساس ادعای یکی از اعضای هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت، خودروهای وارداتی و مونتاژی می‌توانند خطر امنیتی جدی برای کشور داشته باشند، اما چطور؟

ماجرای انفجار پیجرهای لبنان نه تنها تمام نشده، بلکه ابعاد تازه‌ای در داخل کشور پیدا کرده است. به اعتقاد بعضی از کارشناسان و استادان دانشگاه، خودروهای وارداتی و مونتاژی می‌توانند حادثه‌ای مشابه با پیجرها برای ایران رقم بزنند. این ادعا که باعث نگرانی مالکان خودروهای خارجی شده، چندان پایه و مبنای علمی ندارد، اما اگر بخواهیم با توجه به نظریه توطئه به آن نگاه کنیم، می‌تواند صحت داشته باشد.

خطر امنیتی خودروهای وارداتی

خطر امنیتی خودروهای وارداتی

به باور امیرحسین کاکایی، عضو هیأت علمی دانشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت، خودروهای مونتاژی که ما را وابسته به کشورهای بیگانه کرده، می‌توانند زنگ خطری جدی و تهدیدی علیه امنیت ملی باشند. به اعتقاد ایشان، محصولات مونتاژی یا وارداتی ممکن است امکان کنترل از راه دور را برای دشمنان فراهم کنند و در صورت بی‌توجهی و سهل انگاری، خسارات مادی و معنوی زیادی به دنبال داشته باشند.

کاکایی به ماجرای ممنوعیت واردات تلفن همراه و خودرو از یک کشور توسط اسرائیل اشاره کرده و معتقد است در کشوری که با تهدیدها و دشمنی‌های متعدد رو به روست، ضروری است نظارت دقیق و همه‌جانبه‌ای بر فرآیند تولید، تأمین قطعات و اجزای فنی خودروها اعمال شود تا از بروز خطرات احتمالی جلوگیری به عمل آید.

خطر امنیتی خودروهای وارداتی

به گفته این عضو هیأت علمی دانشگاه، ادامه وضعیت مونتاژ خودروهای خارجی در کشور می‌تواند خطرساز باشد و البته تأکید کرده که این موضوع به معنای تعطیل شدن مونتاژکاری نیست، بلکه نیازمند عزمی راسخ برای سیاست‌گذاری‌های صحیح و اصولی و افزایش توانمندی داخلی به منظور کاهش وابستگی به کشورهای دیگر است.

بیشتر بخوانید

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*