Excoino
اختلالات GPS در ایران

اختلالات GPS، مسیریاب‌های ایرانی را هم از کار انداخت

اختلالات GPS در تهران از صبح سه‌شنبه ادامه دارد و مسیریاب‌های ایرانی را مختل کرده است. این مشکل دسترسی به ناوبری ماهواره‌ای را با چالش جدی روبرو کرده است.

اختلالات GPS همچنان در تهران ادامه دارد و دسترسی به موقعیت‌یابی جهانی را برای کاربران دشوار کرده است. از صبح روز سه‌شنبه، بسیاری از مناطق تهران با مشکل در سیستم جی پی اس مواجه شده‌اند.

این مشکل فنی باعث شده است که مسیریاب‌های ایرانی که تنها گزینه موجود در شرایط قطعی اینترنت بین الملل هستند، دچار اختلال شوند. این اختلالات مسیریابی را با نمایش مسیرهای اشتباه یا تقریبی همراه کرده است.

اختلالات GPS، کسب‌وکارهای حمل و نقل را اذیت می‌کند!

طبق گزارش‌ها، اختلالات جی‌پی‌اس تا شامگاه چهارشنبه نیز پابرجا بوده است. این موضوع اهمیت سیستم ناوبری ماهواره‌ای را در زیرساخت‌های روزمره شهری نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید

هنگامی که سیستم‌های اصلی مختل می‌شوند، وابستگی ما به ابزارهای جایگزین مانند مسیریاب‌های مبتنی بر جی پی اس بیشتر مشخص می‌شود. این اختلال موقت، ضرورت وجود راه‌حل‌های پشتیبان را برای خدمات حیاتی مسیریابی در کشور برجسته می‌کند.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*