Excoino
درخواست اینترنت دفاتر مسافرتی

دفاتر مسافرتی از دولت درخواست اینترنت کرده‌اند

انجمن صنفی دفاتر مسافرتی ایران از دولت خواست تا اینترنت برای آژانس‌های گردشگری برقرار شود. مالکان این دفاتر گفتند: «حق ما است که به اینترنت وصل شویم.»

در شرایط قطعی اینترنت در یک هفته اخیر، کسب‌وکارهای گردشگری و مسافرتی در سراسر کشور با مشکلات شدیدی مواجه شدند. اما در میان این بحران، انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران تصمیم گرفت تا خود را دفاع کند و از دولت درخواست کند: «اینترنت برای دفاتر مسافرتی، حق است، نه امتیاز.»

در جلسه‌ای که با حضور مالکان دفاتر مسافرتی برگزار شد، این افراد اعلام کردند که امکان ارسال پیام تورهای ورودی، جست‌وجوی تورهای گردشگری و صدور بلیت در این شرایط امکان‌پذیر نیست. حتی ویزاهای صادر شده برای سفرهای خارجی نیز در سایت‌های مربوطه قابل دسترسی نیستند.

حرمت الله رفیعی، رئیس انجمن، گفت:

این درخواست با اکثریت آرا به تصویب رسید و طی نامه‌ای به وزارت میراث فرهنگی ارسال می‌شود. دفاتر مسافرتی باید برای خدمت‌رسانی به مسافران، پاسخگویی به تورهای ورودی و خروجی و اطلاع‌رسانی درباره ویزاهای صادر شده، به اینترنت دسترسی داشته باشند.

او تأکید کرد نباید تنها پلتفرم‌های آنلاین خدمات گردشگری از اینترنت برخوردار باشند و دفاتر مسافرتی در این شرایط معلق بمانند. این دسترسی باید برای همه یکسان باشد.

دسترسی به اینترنت از طریق آی‌پی مخصوص

درخواست اینترنت دفاتر مسافرتی

در این جلسه، یکی از مدیران دفاتر گردشگری اعلام کرد آی‌پی هر آژانس کاملا مشخص است. می‌توان با در اختیار قرار دادن آی‌پی‌های موجود، اتصال اینترنتی را برای این دفاتر فراهم کرد.

بیشتر بخوانید

در پایان، پیشنهاد ارسال مرحله‌ای فهرست دفاتر گردشگری پرتقاضای کشور به وزارت میراث فرهنگی و رایزنی با وزارت ارتباطات برای اتصال این دفاتر به اینترنت، به اتفاق آرا پذیرفته شد.

این درخواست نشان می‌دهد که در میان بحران، دفاتر مسافرتی نه تنها به دنبال باقی‌ماندن در بازار هستند، بلکه حق خود را در دسترسی به فناوری مدرن می‌خواهند.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*