Excoino
شورای عالی امنیت مسئول بازگشت اینترنت

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای: شورای عالی امنیت مسئول بازگشت اینترنت است

براساس اعلام رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، شورای عالی امنیت مسئول بازگشت اینترنت است، اما کی این شورا درباره اینترنت تعیین تکلیف می‌کند؟

در یکی از آخرین مطالب گجت نیوز اشاره کردیم که قطع اینترنت امنیت نمی‌آورد، بلکه نارضایتی تولید می‌کند. شورای عالی امنیت ملی به بهانه تأمین امنیت مردم و با اینکه ناآرامی‌های اخیر کشور خاتمه یافته، دستور اتصال به اینترنت بین الملل را به شرکت ارتباطات زیرساخت نمی‌دهد تا وضعیت بغرنج و پیچیده فعلی تمام شود.

شورای عالی امنیت مسئول بازگشت اینترنت

به تازگی رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، اعلام کرده که در روزهای اخیر جلسات متعدد و پی در پی با مسئولان اجرایی کشور برگزار شده و ماحصل تمام این نشست‌ها، بازگشت به اینترنت پایدار و برقراری مجدد شبکه جهانی تا پایان هفته جاری بوده است. همچنین معاونت اجرایی رئیس جمهور نیز روز گذشته به صراحت خبر از وصل شدن اینترنت تا پایان هفته جاری داد، اما در پایان به نظر می‌رسد که شورای عالی امنیت ملی باید در این خصوص تصمیم گیری کند.

شورای عالی امنیت مسئول بازگشت اینترنت

براساس اعلام علی حکیم جوادی، در روزهای اخیر به منظور بازتاب تقاضا و درخواست‌های مردم و کسب‌وکارها، جلسات متعددی با مسئولان اجرایی کشور برگزار شد و تقریبا اتفاق نظر بر این بود که اینترنت بین المللی نهایتا تا جمعه وصل شود. قطعی اینترنت تا امروز چالش‌های بسیاری در حوزه‌های مختلفی اعم از تأمین اجتماعی، بیمه و تسهیلات بانکی به وجود آورده و باعث خسران هزاران کسب‌وکار شده است.

در نتیجه هم اندیشی‌های بسیار در روز یکم بهمن ماه (چهارشنبه) معاون اجرایی رئیس جمهور، دکتر قائم پناه اعلام کرد که اینترنت به تدریج تا روز جمعه به روال سابق باز می‌گردد، اما به نظر می‌رسد تنها مرجعی که در این باره نظر قطعی می‌دهد، شورای عالی امنیت ملی است. حکیم جوادی می‌گوید:

در مدت 14 روزه قطعی اینترنت که از 18 دی ماه تاکنون ادامه داشته، درخواست اتصال اینترنت برای کسب‌وکارهای فعال حوزه را داده‌ایم و از ما درخواست لیست شرکت‌ها را داشتند که لیست ارسال شد، اما اینکه اتصال شرکت‌ها برقرار شده باشد یا خیر؟ در جریان نیستم.

بیشتر بخوانید

شورای عالی امنیت مسئول بازگشت اینترنت

تسهیلات برای کسب‌وکارهای خسارت دیده

به گفته رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، در جریان قطعی گسترده اینترنت، آسیب‌های جدی و جبران ناپذیری به کسب‌وکارها وارد شده و به همین خاطر در راستای جبران بخشی از این ضررها، درخواست تسهیلات برای آن‌ها داده شده تا بتوانند کسری خود را تا حدی جبران کنند.

حکیم جوادی اعلام کرده وزارت ارتباطات و شخص وزیر ارتباطات و معاون‌های ایشان در حال پیگیری چالش‌های کسب‌وکارهای حوزه فاوا هستند و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای نیز در راستای ایفای نقش خود به شورای عالی امنیت ملی، مرکز ملی فضای مجازی و… نامه‌های مختلفی جهت وصل شدن مجدد اینترنت زده است.

بیشتر بخوانید