جنگنده سوخو ۳۴

تلفات جدید ارتش پوتین؛ جنگنده سوخو ۳۴ روسیه در اوکراین سقوط کرد

مقام‌های نظامی مسکو سرنگونی یک فروند جنگنده سوخو ۳۴ خود را در آسمان اوکراین تایید کردند. این حادثه ضربه بزرگی به ناوگان هوایی روسیه محسوب می‌شود.

مقام‌های نظامی مسکو سرنگونی یک فروند جنگنده سوخو ۳۴ متعلق به نیروی هوایی روسیه را در جریان عملیات بر فراز دریای سیاه تایید کردند. این حادثه تلفات تجهیزات پیشرفته این کشور را در نبردهای اخیر به شکل چشمگیری افزایش داده است.

گزارش‌های منتشر شده نشان می‌دهند این هواپیمای بمب‌افکن تاکتیکی حین انجام ماموریت رزمی هدف سامانه پدافند هوایی پاتریوت قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید

منابع غیررسمی شبکه‌های اجتماعی نزدیک به ارتش روسیه نیز خبر سقوط جنگنده را به سرعت پوشش دادند. شواهد نشان می‌دهد هر دو خلبان این پرواز بر اثر شدت انفجار جان خود را از دست داده‌اند. تیم‌های جستجو هیچ نشانه‌ای از زنده بودن آن‌ها پیدا نکرده‌اند.

خسارت‌های سنگین به ناوگان جنگنده سوخو ۳۴

این جنگنده یکی از پیشرفته‌ترین تجهیزات تهاجمی ارتش پوتین به شمار می‌رود. مسکو از این پرنده برای پرتاب بمب‌های هدایت‌شونده علیه مواضع خط مقدم استفاده می‌کند.

انهدام چنین ماشین جنگی مدرنی هزینه‌های مالی گزافی روی دست فرماندهان نظامی می‌گذارد. جایگزینی این هواپیماهای استراتژیک در شرایط تحریم‌های بین‌المللی بسیار زمان‌بر خواهد بود.

همچنین بخوانید

کارشناسان نظامی معتقدند مدافعان اوکراین توانسته‌اند محدودیت‌های مرگباری برای نیروی هوایی روسیه ایجاد کنند. رهگیری پرنده‌های رادارگریز نشان‌دهنده ارتقای چشمگیر توانمندی‌های دفاعی کی‌یف در آسمان منطقه است. نیروهای اوکراینی پیشتر نیز موفق شده بودند چندین فروند از این نوع پرنده ارزشمند را هدف قرار دهند.

پیامدهای سقوط جنگنده برای مسکو

تایید رسمی این رویداد تلخ برای ارتش روسیه می‌تواند روی روحیه نیروهای رزمی خط مقدم تاثیر منفی بگذارد. از دست دادن خلبانان آموزش‌دیده همواره بسیار سخت‌تر از ساخت تجهیزات سخت‌افزاری است.

تداوم این روند فرماندهان ارشد را مجبور می‌کند در تاکتیک‌های پروازی خود تجدید نظر اساسی انجام دهند.

6 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

چرا روسیه حاضر نیست قراداد خرید جنگنده های سوخو ۳۵ با ج ا اسلامی را اجرایی کند دلیلش فقط درگیری جنگی مستقیم میان ج ا با اسراییل و آمریکا هستش و ترس روسیه از اینکه در همان نبردهای هوایی ابتدایی این جنگنده که تبلیغات زیادی هم روی آن انجام شده در همان ابتدای درگیری با نیروی هوایی مدرن اسراییل و آمریکا هدف قرارگیرد ویا به وسیله سامانه های پیشرفته پدافندی این کشورها سرنگون شوند و صدای بوق و طبل تو خالی روسیه را خفه و برملا کند چیز دیگری نیست و نخواهد بود .؟

آقا با زدن یکی دو تا هلی کوپتر و هواپیما خوشحال نباشید روسیه 5 تا از بهترین استان های اوکراین رو گرقته فکر نمی‌کنم این خسارت های کوچک اهمیتی براش داشته باشه

الان خوشحالی که روس های متجاوز اوکراینو گرفتن؟؟تو مغزت چی میگذره که از روس حرومی دفاع میکنی؟

امیدوارم حال خلبان خوب باشه بالاخره وجدان و قلب دارم و دلسوز و خیرخواه هستم

کج نیوز هیاهو نکن
به یک جت نمیگن خسارت سنگین

ارتش پوتین؟
حالا که فعلآ اکراین عزیز دون را همین ارتش پوتین با اون همه کمک های دولت‌های غربی در هم پیچید

6
0
در بحث شرکت کنیدx