وضعیت ذخیره بنزین و دارو

اظهارات جدید سخنگوی دولت درباره وضعیت بنزین و دارو در شرایط بحران

سخنگوی دولت از وضعیت ذخیره بنزین و دارو اطمینان داد و اعلام کرد تأمین کالاهای اساسی و ثبات در زندگی روزمره مردم با وجود محدودیت‌های موجود، به‌خوبی مدیریت شده است.

سخنگوی دولت در آخرین اظهارات خود، از پایداری تأمین کالاهای اساسی، دارو و سوخت در سراسر کشور خبر داد و بر برقرار بودن روند عادی زندگی تأکید کرد. این توضیحات در حالی ارائه شد که محدودیت‌های پروازی همچنان پابرجا است.

فرآیند توزیع کالا بدون وقفه در حال انجام است

فاطمه مهاجرانی با اشاره به اینکه تخلیه بنادر و فرآیند توزیع کالا بدون هیچ‌گونه اختلالی ادامه دارد، از عملکرد مثبت وزارتخانه‌های مرتبط در مدیریت لجستیک قدردانی کرد. در حوزه سلامت، سخنگو تأکید کرد که شرایط دارویی مطلوب است و هیچ کمبودی مشاهده نمی‌شود، حتی درمان مجروحین نیز به‌طور رایگان و بدون مشکل نقدینگی در حال انجام است.

وضعیت ذخیره بنزین و دارو

در مورد حمل‌ونقل، وضعیت سوخت کشور با ذخایر کافی بنزین تضمین شده است. وی اذعان داشت که ازدحام اولیه در جایگاه‌ها به‌دلیل مراجعات طبیعی مردم بود، اما با تلاش کارکنان صنعت نفت و تانکرها، توزیع به‌خوبی مدیریت شده و هیچ جای نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید

مهاجرانی: زندگی عادی مردم در جریان است

وی همچنین به ثبات در زندگی روزمره در استان‌های مسافرپذیر اشاره کرد و تأکید نمود که جریان زندگی در پایتخت نیز با وجود شنیده شدن صدای حملات، روان باقی مانده است. سخنگوی دولت در پایان، بر اهمیت همدلی مردم و تداوم پیگیری امور زیرساختی کشور توسط دولت تأکید کرد.

پاسخ بدهید

در اینجا می‌توانید نظر خود را ثبت کنید. لطفاً از درج توهین و مطالب خلاف قوانین خودداری کنید. دیدگاه‌ها پس از تایید منتشر می‌شوند.