دانشمندان می‌گویند نئاندرتال‌ها غریبه‌ها را شکار می‌کردند و می‌خوردند!

مطالعات جدید روی بقایای استخوانی در بلژیک نشان می‌دهد نئاندرتال‌ها به‌طور هدفمند غریبه‌ها، به‌ویژه زنان و کودکان را شکار کرده و از گوشت و مغز استخوان آن‌ها تغذیه می‌کردند.

تحقیقات تازه روی بقایای انسانی یافت شده در غار «گویه» بلژیک، جنبه‌های تاریک و هولناکی از زندگی نئاندرتال‌ها در آخرین هزاره‌های پیش از انقراض را فاش کرده است. بر اساس این مطالعه که در نشریه Scientific Reports منتشر شده، نئاندرتال‌ها بین ۴۱ تا ۴۵ هزار سال پیش به آدم‌خواری انتخابی روی آورده بودند. نکته تکان‌دهنده اینجاست که قربانیان این حوادث، نه از اعضای گروه محلی، بلکه غریبه‌هایی بودند که از مناطق دیگر به این مکان آورده شده و دقیقاً مانند طعمه‌های حیوانی سلاخی شده‌اند.

جزئیات وحشتناک از نحوه شکار و مصرف قربانیان

بررسی‌های بیولوژیک نشان می‌دهد که هدف اصلی این حملات، بیشتر زنان و کودکان بوده‌اند. آثار برش، شکستگی و پردازش روی استخوان‌ها کاملاً مشابه روشی است که نئاندرتال‌ها برای آماده‌سازی گوشت حیوانات شکاری به‌کار می‌بردند.

نئاندرتال‌ها غریبه‌ها را شکار می‌کردند و می‌خوردند

استخوان‌های اندام تحتانی این افراد به‌طور عمدی شکسته شده تا مغز استخوان مغذی آن‌ها استخراج شود. این الگوی رفتاری به‌وضوح نشان می‌دهد که این اقدام نه یک آیین مذهبی یا تشریفاتی، بلکه یک رفتار کاملاً کاربردی برای تامین غذا یا ناشی از درگیری‌های شدید بین‌گروهی بوده است.

بیشتر بخوانید

تکنولوژی‌های نوین در خدمت باستان‌شناسی جنایی

دانشمندان برای رسیدن به این نتایج بیش از یک دهه زمان صرف کردند و با استفاده از آنالیز DNA، تاریخ‌گذاری رادیوکربن و اندازه‌گیری‌های ایزوتوپی توانستند منشأ غریبه بودن این افراد را اثبات کنند. این یافته‌ها تصویر پیچیده‌تری از استراتژی‌های بقای نئاندرتال‌ها در دوران پارینه سنگی میانی ارائه می‌دهد؛ زمانی که رقابت بر سر منابع و قلمرو به اوج خود رسیده بود. به‌نظر می‌رسد نئاندرتال‌ها در مواجهه با فشارهای محیطی و حضور انسان‌های هوشمند (Homo sapiens) در مناطق مجاور، رفتارهای اجتماعی خشن‌تری را برای حفظ بقای خود برگزیده بودند.

0 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
0
در بحث شرکت کنیدx