کمپانی Sen.se یکی از زیر شاخههای کمپانی مادر (Mother) به حساب میرود که به تولید حسگرهای خانگی میپردازد. جدیدترین محصول کمپانی Sen.se با نام ترموپینات (ThermoPeanut) امروز در حاشیه نمایشگاه IFA 2016 در مقابل انظار عمومی قرار گرفت که تغییرات دمایی محیط را ثبت میکند.
ظاهر کلی حسگر ترموپینات همچون بادام زمینی با پوسته است و اندازهای کوچک دارد. کاربر میتواند با استفاده از فناوری بلوتوث ترموپینات را به دستگاههای اندرویدی یا مبتنی بر iOS متصل کند و با تنظیم بازههای زمانی برای اندازه گیری دما، به مشاهده تغییرات دمای محیطی که ThermoPeanut در آن قرار گرفته بپردازد. این گجت توانایی اندازه گیری دما از منفی 20 درجه تا 60 درجه سانتیگراد را دارد و فکر نمیکنیم در مکانهای معمولی دمای هوا کمتر یا بیشتر از بازه پوششی ThermoPeanut باشد. کمپانی سنس محصول جدید خود را قادر به اندازه گیری بازه وسیعی از دماها کرده و نمیتوان به آن خرده گرفت.
ترموپینات آغازگر نسل جدیدی از سنسورهای بادام زمینی شکل خواهد بود
شاید تصور کنید کارایی ترموپینات بسیار ابتدایی و ساده است، اما حس امید دارد که کاربران بتوانند از این گجت استفادههای گوناگونی داشته باشند؛ نظیر ترکیب ترموپینات با ترموستاتهای کمپانی نست (Nest) برای بررسی عملکرد دستگاههای سرمایشی/گرمایشی ساختمان، یا جفت شدن با IFTTT که هماهنگ شدن چندین گجت را برای انجام یک پروسه امکان پذیر میکند. بیشتر کاراییهای ترموپینات درون خانههای هوشمند و در همکاری با سایر گجتهای خانگی برجسته خواهند شد. ThermoPeanut از امروز با قیمت 29 دلار آماده خرید خواهد بود.
در ادامه سال جاری، کمپانی سنس به عرضه حسگرهای متعدد دیگری خواهد پرداخت. این سنسورها عبارتند از:
SleepPeanut :
این حسگر نیز همانند ThermoPeanut از شمایلی مانند بادام زمینی برخوردار خواهد بود و الگوهای خواب افراد را تحت نظر خواهد داشت.
PeanutButton :
دکمه بادام زمینی سه کارایی متفاوت ارائه میکند که میتوانند به انتخاب کاربر تنظیم و به IFTTT متصل شود.
MedPeanut :
آخرین حسگری که امسال توسط سنس روانه بازار خواهد شد، زمان مصرف داروها را به کاربر یادآوری میکند.
سایر حسگرهای بادام زمینی شکل، سال آینده میلادی با تنوع بیشتری معرفی خواهند شد. هم اکنون سنس درحال برنامه ریزی برای حسگرهای زیر برای عرضه در سال آینده است.
SafePeanut :
این سنسور در رابطه با امنیت ساختمان فعالیت میکند.
ProximityPeanut :
ظاهری شبیه به یک کاشی خواهد داشت اما هنوز اطلاعاتی راجع به کارکرد آن فاش نشده است.
HydraPeanut :
به بررسی نشتیهای آب و فاضلاب ساختمان میپردازد و در صورت بروز اتفاق، به سرعت خبررسانی خواهد کرد.
DoorPeanut :
کاربر میتواند با استفاده از این حسگر از قفل یا باز بودن درهای ساختمان اطمینان حاصل کند و احتمالا بتواند درها را از فاصله دور، بگشاید یا قفل کند.
بیشتر سنسورهای یاد شده هیچ کار عجیب و غریبی انجام نخواهند داد و شرکت سنس با عرضه چنین محصولاتی قصد دارد خانههای هوشمند را با گجتهای ارزان قیمت اما پر کاربرد فراگیر و کار با دستگاههای خانه هوشمند را آسان کند. به نظر میرسد گجتهای بادام زمینی شکل گام رو به جلویی برای زندگی هوشمند آینده بر خواهند داشت.
فروشگاه اینترنتی جانبی انواع لوازم جانبی ps4 و خرید جدیدترین مدل های ساعت هوشمند و باتری موبایل حامی گجت نیوز در پوشش ویژه نمایشگاه IFA 2016