استیو جابز در کنار بزرگانی مانند بیل گیتس در عین اینکه تاجر و فعال اقتصادی بودند و هستند همواره به فکر ارایه خدمات انقلابی و بهتر و برتر هم بوده اند. اگر چه وجود جابز عملا موجب ساخت و توسعه فناوریهای بی شماری شد اما برخی از آنها را نیز نتوانست عملا تکمیل کند و شاید بعد از وی به بازار عرضه شوند.
۱-شبکه موبایل اپل
جابز از کندی توسعه و بهبود فناوریها در شبکه های مخابراتی ناراضی بود و با اینکه از برترین خدمات دهنده های دنیا و امریکا بهره میبرد اما همواره به فکر ایجاد شبکه مخابراتی متعلق به خود اپل بود. شبکه ای در آن دستش برای تغییرات فراوان و آنچه انقلاب در ارتباطات موبایل می دانست باز باشد.
۲-تلویزیون هوشمند
اگرچه اپل یک محصول ست تاپ باکس به نام اپل تی وی به بازار عرضه کرده است اما جابز به دنبال ساخت یک تلویزیون هوشمند به معنایی انقلابی آن بود. تلویزیونی که مانند سایر چیزها باز تعریف ابزاری به نام تلویزیون باشد. او معتقد بود که تلویزیونها اگرچه در بعد سخت افزار پیشرفت محسوسی کرده اند اما هنوز هوشمند نیستند. اتصال به خدمات آنلاین فیلم و …که اکنون در اپل تی وی موجود است فقط بخشی از آن چیزی است که می تواند در چنین تلویزیونی وجود داشته باشد. مثلا این تلویزیون نیازی به کنترل نخواهد داشت و مانند دستیار آیفون دستورات شما را اجرا خواهد کرد.
۳-پردازنده های اختصاصی اپل
اگرچه اپل از دو سال قبل با عرضه پردازنده A4 که بر پایه معماری ARM است عملا استقلال در زمینه پردازشگر و به طور کاملتر SOC یا همان System on chip شامل مموری و گرافیک و پردازنده را یافت اما در زمینه مک چنین اتفاقی نیافتاد و کماکان محصولات اپل بر پایه اینتل هستند. جابز می دانست که معماری کم مصرف بر پایه ARM توان جوابگویی دسکتاپ و لپ تاپها را هم دارد اما مشکلاتی مانند کندی توسعه این معماری و نبود گرافیک مجتمع شده با آن که دارای توان کافی و مصرف پایین باشد این کار را به تاخیر انداخت. اگرچه تغییر معماری منجر به باز طراحی مکینتاش خواهد شد اما کم مصرف بودن و حرارتزایی بسیار کم این معماری نگاه جابز را جلب کرده بود. شاید در سالهای آینده مک بوک ایر با این پردازنده را ببینیم.
۴-رابطی فراتر از تاچ اسکرین
بعد از معرفی ماوس در ۱۹۸۴ و بعد تاچ اسکرین در سال ۲۰۰۷ روی آیفون جابز به دنبال راه حلی برای حذف کیبرد و تاچ پد روی نوت بوکها بود اما به خوبی میدانست و بارها گفته بود که کاربران دنبال یک نوت بوک که تاچ اسکرین باشد و یا کیبردش دارای یک صفحه لمسی باشد نیستند. او به دنبال یک راه حل جدید بود. جزییاتی بیشتر از این طرحها منتشر نشد.
۵-دستیارهای هوشمند
اگرچه دستیار صوتی siri در دوران جابز توسعه داده شد اما این فقط ابتدای راه بود. از نظر او دستیار هوشمند چیزی فراتر از این ها بود. سرمایه گذاری سنگین اپل روی هوش مصنوعی و خرید چندین شرکت فعال در این زمینه نشان میداد که او به دنبال یک انقلاب در این زمینه است. اهمیت این دستیارها در کمک رسانی به افرادی که دارای نوعی معلولیت هستند بیشتر مورد توجه جوامع قرار گرفته است.