حمله بزرگ سایبری از نوع دیداس

حمله بزرگ سایبری بسیاری از سایت های جهان را مختل کرد؛ اینترنت زیر دیداس

کاربران اینترنت در سراسر جهان و به ویژه در آمریکا در صبح روز جمعه با اختلالات اینترنتی مواجه شدند. یک حمله بزرگ سایبری از نوع دیداس (DDos) موجب مختل شدن پرطرفدارترین سرویس های اینترنتی شد و دسترسی میلیون‌ها نفر در آمریکا به برخی از سایت‌ها محدود شد.

سرویس‌های بزرگی همچون آمازون، پیپل، توییتر، نت فلیکس، ساوند و اسپاتیفای بر اثر یک حمله سایبری بزرگ دچار اختلال شدند. شرکت فناوری‌های زیرساخت اینترنت به نام داین (Dyn) در این خصوص عنوان کرده است که برای دو مرتبه در صبح و عصر روز جمعه مورد حمله سایبری قرار گرفته است. این سومین موج از حملات سایبری به این شرکت بوده است.

از آمریکا گزارش شده است که دسترسی میلیون‌ها نفر در شرق این کشور به برخی از سایت‌ها محدود شده و حتی سایت‌هایی مانند سی ان ان و گاردین نیز از دسترس خارج شد. این اتفاقات به شرق آمریکا محدود نشده و در برخی از نقاط دیگر جهان هم اخباری مبنی بر ایجاد اختلال در اینترنت شنیده می‌شود.

مدیران شرکت داین این حمله بزرگ سایبری را حمله دی داس (DDOS) جهانی خوانده‌اند و بیان کردند که در حال مقابله با آن هستند. DDOS مخفف Distributed Denial of Service به معنای از دسترس خارج کردن سرور است که در آن مهاجمین با شبکه‌ها و کامپیوترهای زیاد خود به یک سرور حمله کرده و با ارسال درخواست‌های بسیار زیاد به صورت جعلی، آن را از کار می‌اندازند.

تا کنون هیچ گروهی مسئولیت این حمله بزرگ سایبری را بر عهده نگرفته است

تا کنون هیچ گروهی مسئولیت این حمله بزرگ سایبری را بر عهده نگرفته است و مقام‌های آمریکایی تحقیقات در این زمینه را آغاز کرده‌اند؛ اما بعید نیست که ویکی لیکس نیز در این ماجرا دستی داشته باشد. چیزی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی نمانده و این حملات موجب افزایش نگرانی‌ها در مورد امنیت سایبری در این کشور شده است. اخیرا هم ایمیل‌هایی از کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا هک شده و در اختیار ویکی لیکس قرار گرفت و منتشر شد.

تقریبا یک ماه پیش یکی از کارشناسان با سابقه در زمینه امنیت اینترنت هشدار داده بود که هکرهایی با هویت نامعلوم برای مختل کردن اینترنت تلاش می‌کنند. این متخصص مسائل امنیتی به نام بروس اشنایدر عنوان کرده بود که در طول یک سال گذشته حملات دقیق و حساب شده‌ای بر علیه شرکت‌های زیرساخت اینترنت رخ داده است.

اوایل ماه جاری، ایالات متحده آمریکا نظارت بر DNS خود را به یک شرکت غیر انتفاعی بین‌المللی واگذار کرد. پیش بینی می‌شود که دور دوم حملات سایبری، اروپا و غرب آمریکا را مورد هدف قرار دهد.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*