شارژ سریع با روش های غیر استاندارد

آغاز مبارزه گوگل با روش‌های غیر استاندارد شارژ سریع گوشی

گوشی‌های هوشمند امروزی با داشتن چند گیگابایت حافظه رم، پردازنده‌ چند هسته‌ای، صفحه نمایش‌ بزرگ و نرم افزارهای سنگین و حجیم مصرف انرژی بسیار بالایی دارند، چنان که یک کاربر پرمصرف گاهی تا روزی دوبار مجبور به شارژ کردن گوشی خود است. البته، این مشکل را نمی‌توان به طور مستقیم حل کرد، چرا که به این منظور باید مشخصه‌های سخت افزاری را کاهش داده و به جای حرکت رو به جلو در مسیر پیشرفت، پسرفت را پذیرا باشیم. اما چگونه می‌توان از شر این مشکل با یک ایده عملی و کاربردی خلاص شد؟ شاید نتوان برای باتری خوری گوشی‌های هوشمند کاری کرد، اما می‌توان سرعت شارژ شدن را بعد از هر بار تخلیه کامل باتری افزایش داد، اما نه شارژ سریع با روش های غیر استاندارد!

مقابله با شارژ سریع با روش های غیر استاندارد

همه کاربران به دنبال روش‌هایی برای افزایش سرعت شارژ شدن گوشی، بدون توجه به استاندارد و یا غیراستاندارد و یا حتی خطرساز بودن آن‌ها هستند. از آنجایی که گوگل، بر خلاف خود کاربران، به سلامتی و ایمنی دستگاه و خود کاربر اهمیت فوق العاده‌ای می‌دهد، قصد دارد تا با شارژ سریع با روش های غیر استاندارد برخورد قاطع کند، روش‌هایی که با وجود برآورده کردن یک نیاز اساسی کاربران، از نظر گوگل استاندارد تلقی نمی‌شوند. گوگل برای این کار پیشنهاداتی را به تولید کنندگان گوشی‌های هوشمند برای تولید محصولات آتی و استفاده کننده از یو‌اس‌بی نسخه C داده است.

در حال حاضر شناخته شده‌ترین تکنولوژی‌ برای شارژ سریع، کوآلکوم کوئیک شارژ (Qualcomm Quick Charge) بوده که اکنون نسخه 3 آن در دسترس است. شارژ سریع با روش های غیر استاندارد سخت افزاری دیگری نیز وجود دارند که از جمله معروف‌ترین آن‌ها می‌توان به اوپو ووک (OPPO’s VOOC) و مدیاتک پامپ اکسپرس (MediaTek’s Pump Express) اشاره کرد. این‌ها، شناخته شده‌ترین روش‌ها برای شارژ سریع‌تر گوشی‌های هوشمند هستند، هر چند روش‌های متفرقه بیشتری نیز با جستجو در اینترنت پیدا می‌شوند.

شارژ سریع با روش های غیر استانداردهمانطور که می‌بینید، روش‌های شناخته شده و متفرقه غیر استاندارد زیادی برای شارژ سریع وجود دارند، از همین رو گوگل در مستندات به روز رسانی شده اخیر خود، از تمامی سازندگان خواسته تا شارژ سریع با روش های غیر استاندارد را کنار گذاشته و از استانداردهای انتقال نیرو به‌واسطه یواس‌بی استفاده کنند. گوگل برای روشن سازی روش مد نظرش، روش شارژ شدن محصول اخیر خود، گوگل پیکسل (Google Pixel) را مثال زده است.

شارژ سریع با روش های غیر استانداردگوگل درباره شارژ سریع با روش های غیر استاندارد تصریح کرده که در گوشی های هوشمند استفاده کننده از یو‌اس‌بی نسخه C، متد اختصاصی دیگری برای وارد کردن ولتاژ بالاتر از حد پیشفرض و یا افزایش قدرت منبع به کار برده نشود. در نظر داشته باشید که یکی از جنجال برانگیزترین اتفاقات اخیر که ماه‌ها است کل دنیای تکنولوژی را درگیر خود کرده، انفجار گوشی‌های سامسونگ گلکسی نوت 7 است که به علت مشکل در باتری و متد شارژ شدن به وجود آمده است. به همین دلیل، گوگل با وجود تصریح این درخواست به عنوان یک “پیشنهاد سرسختانه” ، تصمیم دارد تا در نسخه‌های بعدی اندروید، تمامی دستگاه‌های استفاده کننده از یواس‌بی نسخه C را به بهره بردن از یک استاندارد واحد مجبور کند.

این جمله‌ها نشان می‌دهد که گوگل سرسختانه مخالف شارژ سریع با روش های غیر استاندارد بوده و شرکت‌هایی مثل کوآلکوم، اوپو، مدیاتک و دیگر شرکت‌های در راه ساخت روش‌های دست ساز را مخاطب هشدار خود قرار داده است. با در نظر گرفتن انفجارهای پی در پی و اخیرا پرچمداران گوشی‌های هوشمند، آیا اجبار سازندگان به استفاده از یک استاندارد واحد برای شارژ دستگاه کار عاقلانه‌ای نیست؟

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*