هدفون بلو Ella

هدفون بلو Ella معرفی شد ؛ قیمتی سرسام‌آور در ازای ارائه تکنولوژی خاص

با توجه به علاقه‌ای که بازار امروز به تجهیزات صوتی از خود نشان می‌دهد، تولیدکنندگان بیشتری نیز به این سمت روی می‌آورند. در جریان نمایشگاه CES 2017 شاهد عرضه محصولات توانمندی اعم از هدفون‌های بدون سیم درون گوشی و هدفون‌های معمولی زیادی بودیم. شرکت بلو (Blue) از دیگر سازندگانی است که با معرفی دو هدفون جدید به این بازار بازگشته است. هدفون بلو Ella یک هدفون مغناطیسی دو وجهی بوده و Sadie نیز به عنوان نسل بعدی هدفون‌های قدرت گرفته از Blue Mo-Fi شناخته می‌شود. همانطور که می‌بینید هدفون‌های الا و سیدی نسبت به رقبای خود خاص‌تر ظاهر شده‌اند.

تکنولوژی مغناطیسی دو وجهی هدفون بلو Ella چه تفاوتی با فناوری متداول دارد؟

هدفون بلو Ella و دیگر هدفون‌های مغناطیسی دو وجهی، با فشار دادن یک دیافراگم نازک به تولید صدا می‌پردازند، در حالی که دیگر محصولات امروزی برای انجام این کار از جابه‌جایی پیچک و مخروط صدا استفاده می‌کنند. از نظر سازندگان، تکنولوژی دو وجهی دقت بسیار بیشتری را به کاربران ارائه می‌کند، اما در ازای این تفاوت، قیمت متفاوت و نجومی را نیز از کاربران طلب می‌کنند. در واقع در درایور مغناطیسی دو وجهی، دیافراگم در بین آهنرباها فشرده شده و یک سیم از میان دیافراگم به صورت مارپیچ عبور می‌کند که باعث ایجاد میدان مغناطیسی و در ادامه تولید امواج صدا می‌شود.

هدفون بلو Ellaهدفون بلو Ella اکنون در بالای این دسته از محصولات جدید قرار داشته و با پرچمداری آن‌ها، با قیمت 699 دلار به فروش می‌رسد. این قیمت البته از دیگر محصولات و هدفون‌های ساخت دست بلو گران‌تر است. گفتنی است به عنوان یکی از رقبای جدی هدفون بلو Ella باید از محصول شرکت اودیزی با نام ای ال – 8 (Audeze’s EL-8) نام برد. این هدفون از درایورهای دو وجهی چهار گوش با اندازه 50 میلی‌متر استفاده می‌کند که به ادعای سازنده، با عالى‌ترین درجه ممکن و شباهت زیاد به اصل منبع، اقدام به تولید صدا می‌کند. در حالت کلی دیگر هدفون‌های ساخته‌شده با این فناوری نیز چنین قابلیتی را بدون از بین بردن نیروی درایورهای داینامیک ارائه می‌کنند. قرار گرفتن هدفون بلو Ella در بالاترین رده ارائه این ویژگی را می‌توان به آمپلی فایرهای داخلی 250mW آن مرتبط دانست، افزونه‌ای که به گفته سازنده برای نخستین بار در حوزه هدفون‌های مغناطیسی دو وجهی دیده می‌شود. گفتنی است درایور بخشی است که مسئولیت ایجاد صدا را در هدفون بر عهده داشته و از آهنربا، دیافراگم، سیم صدا، و دیگر قطعات تشکیل شده است.

هدفون بلو Ellaدر مقایسه با دیگر هدفون‌هایی که بلو به نمایشگاه سی ای اس 2017 آورده است، Sadie به عنوان یک نسخه ارتقا یافته نسبت به بقیه هدفون‌های دارای تکنولوژی Mo-Fi شناخته می‌شود. این محصول نیز از یک آمپلی فایر داخلی استفاده کرده و درایورهای داینامیک 50 میلی‌متری و سفارشی‌سازی شده در آن مشاهده می‌شوند. سازنده مدعی است هدفون Sadie در مقایسه با محصولات دیگر به میزان زیادی بهبود یافته و کیفیت صدای بهتری را عرضه می‌کند. هنوز مشخص نیست وجه تمایز اصلی آن‌ها با دیگر هدفون‌های بهره‌برده از تکنولوژی Mo-Fi در چیست و تنها چیز مشخص، تغییر جزیی در طراحی Sadie در قسمت بدنه است. قیمت این هدفون 399 دلار اعلام شده است.

هدفون بلو Ella در کنار مدل Sadie، از نوار نگه‌دارنده جدیدی استفاده می‌کنند که به تازگی طراحی شده و در مقایسه با دیگر هدفون‌های اورجینال همین شرکت، وزن و حجم به مراتب کمتری دارد. این محصولات به خوبی بر روی سر جای گرفته و شکل سر را به خود می‌گیرند، اما در ارائه این قابلیت تفاوت آن‌چنانی با هدفون‌های عادی این شرکت نداشته‌اند. گفتنی است در هر دو هدفون، سه حالت برای آمپلی فایر وجود دارد. با قرار دادن آن بر روی حالت روشن (On)، آمپلی فایر فعال شده و نحوه پخش صدا را تغییر می‌دهد. در حالت دوم با قرار دادن بر روی حالت +On، با فعال‌شدن حالت فرکانس پایین، باس صدا به میزان قابل توجهی افزایش می‌یابد. حالت سوم زمانی است که آن را خاموش (Off) و آمپلی فایر داخلی را غیر فعال می‌کنید تا به این وسیله در مصرف باتری صرفه جویی کرده و یا از آمپلی فایرهای خارجی استفاده کنید. گفتنی است پیش خرید این دو هدفون از اواخر ماه جاری میلادی امکان‌پذیر خواهد بود.

فروشگاه اینترنتی جانبی عرضه کننده مستقیم پاور بانک و شارژر فندکی ،حامی گجت نیوز در پوشش خبری نمایشگاه سی ای اس 2017 (CES 2017)

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*