1998 – چیپس های Frito-Lay WOW!
در اواخر دهه 90 میلادی شرکت فریتو لی یک خوراکی شگفت انگیز، یک چیپست به نام WOW! روانه بازار کرد. به ادعای این شرکت ترکیبی از اولسترا که اجازه میداد چیپس فاقد چربی باشد. اما ظاهرا بزرگی بیش از حد مولکول اولسترا دیر هضم بود و باعث گرفتار کردن افراد با درد معده و اسهال میشد
2006 – مایکروسافت زون
زون (Microsoft Zone) ساخته شد تا جای آیپاد اپل را بگیرد، اما در این امر موفق نبود. رابی بچ (Robbie Bach) رئیس سابق بخش سرگرمی های خانگی و تجارت موبایل شرکت مایکروسافت در این باره توضیح میدهد:
صادقانه باید بگویم که ما به قدر کافی شجاعت به خرج ندادیم تا اپل را با محصولی که چندان بد نبود شکست دهیم. با این حال آن یک محصول تقلیدی بود و بعید است کسی بخواد دستگاه خود را بفروشد و یک محصول تقلیدی را بخرد.
البته اگر علاقه مند به این محصول هستید این خبر خوبیست که شما میتوانید آن را از eBay خریداری کنید.
2006 – موبایل EPSN
این موبایل در اوایل سال 2006 میلادی رونمایی شد و به عنوان یکی از بزرگترین دستاوردهای اپراتورهای مجازی تلفن همراه به حساب میآمد. این تلفن قصد داشت ویدیوها، محتوا، دسترسی به شبکه بیسیم و همه چیز را به صورت انحصاری در اختیار کاربرانش قرار دهد. اما هیچکس این گوشی 400 دلاری گران قیمت را خریداری نکرد تا خیلی سریع بساط آن برچیده شود.
2006 – HD DVD
HD DVD که عمدتا توسط شرکت توشیبا پشتیبانی مالی میشد، در نظر داشت تا نسخه باکیفیتتری از دی وی دیها باشد. اچ دی دی وی دی پلیرهای مستقل به فروش رفتند و ایکس باکس 360 مایکروسافت نیز به عنوان یک کنسول بازی فوق العاده محبوب همراه با اچ دی دی وی دی به فروش میرفت. اما سونی با رونمایی از Blu-ray موفق شد خیلی زود مچ این دی وی دی ها را بخواباند و زمانی که کمپانی برادران وارنر در سال 2008 بلوری را به عنوان فرمت مورد نظر تولیدات خود انتخاب کردند، عملا کار HD DVD پایان یافت.
حدود یک ماه بعد، توشیبا کار این فرمت را پایان داد. حال سالیانیست که از این قضیه میگذرد و همچنان بلوری به عنوان یک فرمت محبوب ویدیویی شناخته میشود. این یک شک بد بود و باید آن را نیز در لیست محصولات شکست خورده تاریخ قرار دهیم.
2007 – Joost
Joost که به عنوان پروژه ونیز آن را میشناسند، قرار بود یک شبکه تلویزیونی باشد که توسط حامیان اسکایپ اختراع شده بود. این شبکه ناموفق ظاهر شد تا به جای آن هولو (Hulu) عرضه اندام کند.
2008 – Google Lively
بنا به دلایلی گوگل به فکر آن است که با دنیای مجازی Second Life به رقابت بپردازد. آیا Second Life یا زندگی دوم را به یاد میاورید؟ این پروژه یک دنیای مجازی شبیه به گیم بود، اما در واقع آن یک شبکه برای ارتباطات انسانهای سراسر جهان بود. این پروژه هنوز هم مشغول به فعالیت است.
گوگل برای رقابت با این دنیای مجازی، یک دنیا به نام Lively ساخت که در سال 2008 رونمایی شد. وقتی شرایط بد اقتصادی در جهان حاکم شد، گوگل نیز بیخیال توسعه این جهان شد.
2009 – JooJoo
در دورانی که آیپد 499 دلاری اپل در بازار عرضه اندام میکرد، یک تبلت کامپیوتر با همین قیمت روانه بازار شد اما موفق نشد مردم را به خرید خود ترغیب کند. این تبلت در سال 2009 روانه بازار شد و درست یک سال بعد از بازار ناپدید شد.
2009 – The Nook
این دستگاه، یک نمایشگر کتاب های الکتریکی بود که در سال 2009 روانه بازار شد. بازاریابی ضعیف و قدرت ناکافی سرمایه گذاران آن باعث شد تا خیلی زود فروش آن کاهش یابد. از دیگر دلایل عدم موفقیت آن نیز باید به عملکرد ضعیفتر آن نسبت به محصولی همچون کیندل آمازون اشاره کرد.
2011 – تاچ پد اچ پی
تاچ پد اچ پی، یکی از بزرگترین محصولات شکست خورده که مغلوب آیپد اپل شد
اچ پی یک پد لمسی همراه با سیستم عامل موبایلی WebOS روانه بازار کرد. اما این پد فقط یک ماه و نیم در بازار دوام آورد. این تبلت به هیچ عنوان قاتل آیپد اپل نبود و تنها 25 هزار نسخه از آن در طول 49 روز فروش خود به ثبت رساند. هرچند این پد چندان هم بد نبود، اما وقتی آیپد بود، در آن زمان دیگر نیازی به حضور تبلت دیگری حس نمیشد. بدین ترتیب آن را هم باید در لیست محصولات شکست خورده تاریخ جای دهیم.
2013 – فیس بوک هوم
کمپانی فیس بوک همراه با پلتفرم Home سعی بر آن داشت تا به صفحه اصلی گوشی های هوشمند کاربران وارد شود. اما این پروژه عملا شکست خورد. این پلتفرم خیلی شلوغ بود. عدم استقبال کاربران باعث شد تا در کمتر از 1 ماه پلن اشتراک دو ساله آن از 99 دلار به 0.99 دلار کاهش پیدا کند تا حداقل کاربران متعصب این شبکه اجتماعی به خرید اشتراک آن ترغیب شوند. البته این یک پلتفرم خوب برای معتادان فیس بوک بود، اما با توجه به این که از دادهها و باتری به مقدار زیادی استفاده میکرد، نتوانست موفق شود.
2016 – گلکسی نوت 7
گلکسی نوت 7 یکی از بزرگترین محصولات شکست خورده تاریخ موبایل جهان است. سامسونگ زودتر از موعود گوشی گلکسی نوت 7 را روانه بازار کرد. از این گوشی حتی بیش از 2 میلیون نسخه نیز فروخته شد، اما پس از چند هفته گزارشهای مختلفی از آتش سوزی این گوشی ها منتشر شد. این آتش سوزیها به قدری زیاد شد تا سامسونگ مجبور به جمع آوری تمامی نسخه های عرضه شده و پایان بخشیدن به تولید گوشی های سری نوت شود.