امروزه استفاده از انرژي الکتريکي در صنعت خودرو سازي بسيار مورد توجه قرار گرفته است.اما استفاده از انرژي الکتريکي در خودرو ها همواره با مشکلاتي همچون مدت زمان کم استفاده از خودرو پس از هربار شارژ ، زمان نسبتا طولاني براي شارژ مجدد و همچنين قدرت و سرعت کمتر نسبت به سوخت هاي فسيلي را به همراه داشته که طراحان انگليسي ابر خودرو Nemesis با ثبت رکورد 244 کيلومتر بر ساعت نشان دادند که بسياري از اين مشکلات را حل کرده اند.
امروزه استفاده از انرژي هاي پاک در تمامي صنايع دغدغه اصلي طراحان است که در صنعت اتومبيل سازي اين مورد بسيار مهم به حساب مي آيد.اما اغلب استفاده از انرژي هاي پاک همواره با مشکلات و ضعف هايي روبرو بوده که شايد همين امر باعث شده که سوخت هاي فسيلي همچنان بهترين بازدهي را داشته باشند.ازجمله انرژي هاي پاکي که امروزه بشر در پي توسعه و بهبود استفاده از آن است انرژي الکتريکي است که در صنعت خودرو سازي بسيار مورد توجه قرار گرفته است.اما استفاده از انرژي الکتريکي در خودرو ها همواره با مشکلاتي همچون مدت زمان کم استفاده از خودرو پس از هربار شارژ ، زمان نسبتا طولاني براي شارژ مجدد و همچنين قدرت و سرعت کمتر نسبت به سوخت هاي فسيلي را به همراه داشته که طراحان انگليسي ابر خودرو Nemesis بسياري از اين مشکلات حل کرده اند.
خودروي Nemesis كه از پيل تغذيه ميكند، به تازگي توانسته با سرعت 244 كيلومتر در ساعت يك ركورد جديد سرعت زميني را در ميدان هوايي الوينگتون انگليس ثبت كند.
اين خودرو يك نمونه كاملا اصلاح شده لوتوس اكسيج بوده كه در كمتر از دو سال توسط يك تيم از مهندسان ورزشهاي موتوري در نورفولك طراحي و ساخته شده و توسط نيك پونتيك 21 ساله رانده شد. سازندگان اين خودرو آنرا اولين ابرخودروي الكتريكي ساخته شده در انگليس ميدانند.
{photo}91/07/10/Nemesis-electric-car{/photo}
ركورد پيشين اين گروه 220 كيلومتر بر ساعت بود كه Nemesis در طول دو دور رانندگي آن را شكست.اين خودرو در تلاش قبلي خود توانسته بود به 238.8 كيلومتر در ساعت برسد.Nemesis با برق سازگار با محيط زيست حركت ميكند كه توسط توربينهاي باد شركت Ecotricity توليد شده است.البته اين ركورد هنوز توسط انجمن ورزشهاي موتوري تائيد نشده و به شكل رسمي اعلام نشده است.
خودروي Nemesis ميتواند بين شارژهاي خود بسته به حالت رانندگي از 160 تا 241 كيلومتر براند. همچنين شارژ باك خالي اين خودرو كمتر از 30 دقيقه طول ميكشد.
منبع : digitaltrends