با توجه به افزایش علاقه کاربران به تماشای فیلم و ویدیوهای کوتاه بر روی گوشی های موبایل، استفاده از ویدیو پلیری قوی و قابل اعتماد مهمتر از قبل شده است. در ادامه با بهترین ویدیو پلیرهای اندروید آشنا شوید.
امروزه برخی اپلیکیشن ها مانند واتس اپ و تلگرام، به ویدیو پلیرهای داخلی مجهز هستند اما قطعا این ابزار، قدرت یک ویدیو پلیر اختصاصی را نخواهد داشت. البته بیشتر سازندگان گوشی های هوشمند محصولات خود را به همراه اپلیکیشن پخش کننده ویدیو روانه بازار میکنند اما این نرمافزارها علاوه بر سنگین بودن، میزان رم زیادی را در هنگام اجرا به خود اختصاص خواهند داد.
با این حال، اپلیکیشن هایی نظیر Google Photos نیز هست که میتوان آنها را جزو بهترین ویدیو پلیرهای اندروید به حساب آورد. اما باز هم گزینههای بهتر و قدرتمندتری وجود دارند که در ادامه شما را با آنها آشنا خواهیم کرد.
بهترین ویدیو پلیرهای اندروید
1. اپلیکیشن MX Player
بدون شک ام ایکس پلیر باید در صدر بهترین ویدیو پلیرهای اندروید قرار بگیرد. در واقع اگر بخواهیم منصفانه برخورد کنیم، این مقاله همینجا به پایان میرسد. MX Player قدرتمندتر از سایر رقباست و شما با وجود آن، به ویدیوپلیر دیگری نیاز نخواهید داشت.
اما چه چیز باعث شده تا این اپلیکیشن یکی از بهترین ویدیو پلیرهای اندروید باشد؟ MX Player قادر به تشخیص طیف وسیعی از ژستهای حرکتی (مانند زوم کردن، جلو بردن سریع، بازگشت به عقب و تنظیم صدا) برای کنترل بیشتر بر روی ویدیوی در حال پخش است. همچنین، این برنامه قدرتمند دارای رمزگشایی چندهستهایست که باعث شده تا 70 درصد سریعتر از سایر رقبا به ایفای نقش بپردازد. ضمنا شما میتوانید هر نوع فایل ویدیویی با هر فرمتی را با MX Player اجرا کنید. این برنامه قادر به پشتیبانی از انواع فایلهای زیرنویس نیز هست.
اگرچه MX Player پلیری خوب و کامل به حساب میآید، اما بهتر است همیشه گزینههای دیگری را نیز در نظر بگیریم. در ادامه برخی جایگزینهای MX Player را مرور خواهیم کرد.
2. اپلیکیشن Wondershare Player
گزینه بعدی، Wondershare Player است. این اپلیکیشن نیز در نوع خود پلیری قدرتمند به شمار رفته و به همین دلیل نیز در لیست بهترین ویدیو پلیرهای اندروید قرار گرفته است. پشتیبانی از بیشتر فرمتهای ویدیویی و فایلهای زیرنویس، اجرای اکثر فایلهای صوتی و قابلیت انتقال فایلهای مولتی مدیا از کامپیوتر به گوشی با استفاده از شبکه وای فای خانگی، از مهمترین قابلیتهای اپلیکیشن Wndershare Player به حساب میآید.
از دیگر امکانات Wondershare Player که آن را از سایر رقبا متمایز خواهد کرد، توانایی جستجوی اینترنتی و پخش محتویات وبسایتهایی نظیر یوتیوب، هولو و ESPN بدون نیاز به ترک نرمافزار است.
3. اپلیکیشن KMPlayer
کی ام پلیر تقریبا همه آنچه از یک پخش کننده ویدیویی انتظار دارید را برآورده خواهد کرد. از قابلیتهای مهم این نرمافزار میتوان به امکان کنترل سرعت پخش و پشتیبانی از انواع زیرنویس اشاره کرد.
البته دو ویژگی مهم KMP آن را در لیست بهترین ویدیو پلیرهای اندروید قرار داده است؛ رفتن به حالت پنجره (Windowed Mode) و قابلیت پخش گوگل درایو.
با فعال کردن حالت پنجره، شما میتوانید محتوای در حال پخش را در همه منوهای گوشی یا تبلت اندرویدی خود و جلوتر از سایر اپلیکیشنها ببینید. شاید این قابلیت برای کاربران اسمارت فون ها کاربرد چندانی نداشته باشد، اما قطعا کاربران تبلت ها را شگفتزده خواهد کرد.
پخش گوگل درایو نیز به کاربر این امکان را میدهد تا فایلهای صوتی یا تصویری موجود در فضای ابری گوگل درایو را بدون نیاز به دانلود آنها و به صورت استریم تماشا کنند.
4. اپلیکیشن VitalPlayer
شاید VitalPlayer به آراستگی سایرین نباشد، اما بازهم ویژگیهایی دارد که آن را لایق قرارگرفتن جزو بهترین ویدیو پلیرهای اندروید قرار داده است.
این اپلیکیشن ابزاری داخلی برای تصحیح رنگ و روشنایی ویدیوها در اختیار کاربر قرار خواهد داد. شاید این قابلیت چندان اهمیتی نداشته باشد، اما اگر از دیدن فیلم هایی با صحنههای تاریک خسته شدهاید، قطعا از این ویژگی VitalPlayer قدردانی خواهید کرد. از دیگر کاربردهای این ابزار، تماشای فیلم در محیطهایی با نور زیاد یا زیر آفتاب خواهد بود.
5. اپلیکیشن BSPlayer
BSPlayer یکی از قدیمیترین اپلیکیشن های پخش ویدیو در فروشگاه نرمافزاری گوگل است. این برنامه بارها مورد استفاده قرار گرفته و از قدرتمندترین و بهترین ویدیو پلیرهای اندروید به حساب میآید.
BSPlayer همانند MX Player سرعت بالایی در پردازش و پخش فایلهای ویدیویی داشته و از طیف گستردهای از فرمتهای ویدیویی پشتیبانی میکند.
اگر جزو آن دسته از کاربرانی هستید که معمولا محتوای گوشی یا تبلت اندرویدی خود را بر روی مانیتور تلویزیون تماشا میکنید، این اپلیکیشن همان چیزیست که دنبالش بودید. BSPlayer قابلیت پشتیبانی از کرومکست گوگل را نیز دارد.
6. اپلیکیشن Kodi
Kodi یکی از معروفترین اپلیکیشن های پخش فایل های ویدیویی و سینمای خانگی است که از انواع پلتفرمها پشتیبانی میکند. این پلیر علاوه بر پخش عادی انواع فرمتهای ویدیویی، از رابط کاربری جذاب با دسترسی آسان به فایلهای موجود در گوشی یا تبلت برخوردار است.
اگر از کدکهای خاص و کمیاب ویدیویی استفاده میکنید، Kodi از پس همه انها برمیآید. با این حال، اجرای روان این کدکها مستقیما به قدرت گوشی یا تبلت شما در پردازش آنها بستگی دارد. از دیگر مزایای پلیر کودی میتوان به رایگانبودن و عدم نمایش تبلیغات اشاره کرد.
7. اپلیکیشن MoboPlayer
موبو پلیر نیز از آن دست اپلیکیشنهای قدیمیست که بیشتر کاربران اندرویدی تجربه استفاده از آن را داشتهاند. این پلیر با مجموعه کدکهایی که دارد، اکثر فایلهای ویدیویی را اجرا میکند. از دیگر قابلیتهای MoboPlayer میتوان به پشتیبانی از زیرنویس، تهیه پلیلیست و پشتیبانی از پخش مداوم اشاره کرد.
شما حتی میتوانید ویدیوهای موجود در وب را تحت پروتکلهای RTSP و HTTP با این اپلیکیشن و به صورت استریمینگ تماشا کنید.
8. اپلیکیشن Video Player HD
آخرین گزینه از بهترین ویدیو پلیرهای اندروید Video Player HD است. این اپلیکیشن نیز قادر به ارائه تنظیماتی جهت کنترل بهتر نور و رنگ ویدیوهاست. شما میتوانید با استفاده از کنترلرهای لمسی آن، روشنایی را تغییر دهید، میزان صدا را تنظیم کنید و ویدیوی در حال پخش را به جلو و عقب ببرید.
از دیگر ویژگیهای جذاب ویدیوپلیر اچدی میتوان به «حالت شب» و اکولایزر 10 بانده جهت تنظیم صدای حرفهای اشاره کرد. شما میتوانید در حین خواب یا در فضاهای تاریک به تماشای فیلم بپردازید و یا صدای موبایل اندرویدی خود را در حالت دلخواه تنظیم کنید.
یکی دیگر از قابلیتهای حرفهای Video Player HD، امکان هماهنگ سازی صدا و زیرنویس در هنگام تماشای فیلم است. شما همچنین میتوانید با استفاده از تایمر موجود در اپلیکیشن، زمان بستن نرمافزار و توقف فیلم -برای مواقعی که در هنگام تماشای فیلم به خواب میروید- را تنظیم کرده و باعث ذخیره باتری بیشتر دستگاه شوید.
شما از چه نرم افزاری برای پخش فایلهای ویدیویی و فیلمهای خود استفاده میکنید؟ آیا از امکانات آن راضی هستید؟