بنابر گزارشهای جدید خبرگزاری تایمز، هکرهای روسی با ارسال بدافزار از طریق توییتر برای کارمندان پنتاگون در حال جاسوسی از آنها هستند.
این خبر که از طریق جامعه اطلاعاتی آمریکا به دست تایمز رسیده است، نشان میدهد عوامل دولت روسیه تا کنون این بدافزارها را به بیش از 10 هزار نفر از کارمندان وزارت دفاع ایالات متحده ارسال کردهاند.
اواخر هفته گذشته، بسته به تمایلات کارمندان پیامهایی همراه با لینک مربوط به رویدادهای ورزشی اخیر یا مراسم اسکار از طریق توییتر برای آنها ارسال شده بود که با کلیک روی لینکها، این افراد به سرورهای کنترل شده توسط روسیها هدایت شده و اجازه دانلود برنامهای را میدادند که به واسطه آن، هکرها قادر به کنترل گوشی موبایل، کامپیوتر یا حساب توییتر کارمندان پنتاگون بودند.
ارسال بدافزار از طریق توییتر یکی از روشهای جدید هکرهای روسی است
ارسال بدافزار از طریق توییتر یا شبکه های اجتماعی مشابه را میتوان یکی از روشهای جدید روسیها برای نفوذ سیاسی در نظر گرفت. گاهی اوقات از این ترفند برای نفوذ بر افراد خاص نیز استفاده میشود. همراه با انتشار این اطلاعات، خبرگزاری تایمز از استفاده از یک سرباز 42 ساله روسی در پوشش یک خانم خانهدار آمریکایی در اوکراین به منظور تحت تاثیر قرار دادن گفتگوهای سیاسی نیز خبر داده است.
در گذشته، ردپای حساب های کاربری تقلبی توییتر به عنوان یکی از مشکلات همیشگی که در واقع رباتهای ساخته شده توسط هکرها بودند نیز در انتخابات آمریکا و تحت تاثیر قرار دادن موازین سیاسی دیده شده بود. در ماه اکتبر، تحلیلگران موفق به کشف شبکهای از حسابهای کاربری بدون دنبال کننده یا بدون فالوئر شده بودند که با جعل هویت برخی نوجوانان، در جهت منافع ترامپ فعالیت داشتند. کارشناسان اف بی آی نیز به دنبال تحقیقات گسترده خود در رابطه با انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016، در حال بررسی شبکهای مشابه از رباتهای توییتر هستند که به نظر هدف آنها، تاثیرگذاری در انتخابات بوده است.
همچنین بخوانید
زمانی که دونالد ترامپ به عنوان رییس جمهور مردم آمریکا انتخاب شد، بسیاری از افراد نسبت به بدافزارهای موجود در توییتر ابراز نگرانی کردند چرا که ترامپ نسبت به ارسال توییتهای خود با گلکسی اس 3 در این شبکه اجتماعی اصرار زیادی داشت. به تازگی نیز وی در حال ارسال توییت از طریق گوشی آیفون بوده و هنوز جزئیات مربوط به دستکاری سیستم امنیتی آن مشخص نشده است.