بدون شک، بسیاری از بازی ها را آنگونه که باید نمیتوان روی گوشی ها اجرا کرد. به همین جهت، در ادامه قصد معرفی بهترین کنترلرها برای گوشی های هوشمند را داریم.
در حال حاضر عناوین محبوب و بسیاری زیادی هستند که برای انجام آنها حتی نیازی به استفاده از تمام انگشتان یک دست نیز وجود ندارد. اما در رابطه با بازی های که به استراتژی یا دقت بالایی نیاز دارند، تنها صفحه نمایش کوچک تلفن های هوشمند برای انجام دستورهای مختلف کافی خواهد بود؟ بدون شک پاسخ منفیست.
در چنین شرایطی، کنترلرهایی که البته تعداد آنها در بازار هم کم نیست، بهترین گزینه برای اجرای بازی هایی هستند که برای انجام آنها، به دقت بالا و شاید انجام چندین کار به صورت همزمان نیاز دارید. هرچند، تعدد بسیار زیاد این وسایل جانبی علاوه بر سردرگمی کاربران، باعث عقب نشینی برخی سازندگان به محض ورود به این حوزه نیز شده است. به همین دلیل، امروز میخواهیم 5 مورد از بهترین کنترلرها برای گوشی های هوشمند که با سیستم عامل های مختلفی همچون اندروید، آی او اس و ویندوز سازگار هستند را معرفی کنیم.
معرفی 5 مورد از بهترین کنترلرها برای گوشی های هوشمند
Pyrus telescopic controller
- مقرون به صرفه
- کلیدهای جهتی (D-Pad) دقیق
- باتری قابل شارژ
- پوشیده شدن جک هدفون در اغلب گوشی ها
- محدودیت استفاده در آی او اس (تنها از iCade پشتیبانی میکند)
کنترلر پیش رو، یکی از محصولات ارزان و البته خوش ساخت شرکت “Pyrus” است. اگرچه در مشخصان این گجت پشتیبانی از آی او اس ذکر شده است، ولی در عمل اینگونه نیست و کنترلر تلسکوپیک این شرکت تنها از فرمت “iCade” که با “MFi”متفاوت بوده و تنها برخی شبیهسازها و بازی های آرکید با آن سازگاری دارند، پشتیبانی میکند.
با کنار گذاشتن این مورد، Pyrus با یک ضربه ناگهانی به گوشی شما، آن را در جای خود نگه داشته و حسی همچون کنسول نینتندو سوییچ را القا میکند. به علاوه، اینجا ردپایی از گیرهای که گوشی را در جای خود ثابت کند، دیده نمیشود. بنابر گزارش کاربرانی که پیشتر از این وسیله استفاده کردهاند، دکمههای Pyrus استوار بوده و کلیدهای جهتی نیز به خوبی از یکدیگر جدا شدهاند.
8Bitdo Zero
- مقرون به صرفه
- حملپذیری بسیار آسان
- پشتیبانی از رایانه شخصی
- باتری قابل شارژ
- نامناسب برای استفاده طولانی مدت
- محدودیت استفاده در آی او اس (تنها از iCade پشتیبانی میکند)
- نداشتن کلیدهای آنالوگ (جوی استیک)
کنترلر پیش رو، یکی از ساختههی جذاب “8Bitdo” است که با ظاهری مشابه دسته های بازی قدیمی برای تبلت یا گوشی موبایل شما تولید شده است. بدون شک بسیاری از محصولات این کمپانی ارزش چک کردن و خرید را دارند، اما در این بخش، ما “Zero” را انتخاب کردهایم. وزن و اندازه بسیار کوچک این گجت باعث شده تا امکان حمل آن در هر جایی امکانپذیر باشد.
به گفته سازندگان، Zero از آی او اس پشتیبانی میکند، اما این مورد تنها به iCade محدود است.
GameSir G4
- مقرون به صرفه
- امکان فشار دادن جوی استیک
- سازگاری با کامپیوترهای ویندوزی
- باتری قابل شارژ
- کلیدهای جهتی بی ثبات و لرزان
- عدم عرضه نسخه مخصوص آی او اس
“GameSir G4” یکی از بهترین کنترلرها برای گوشی های هوشمند است که با ظاهری زیبا، چراغهای درخشان و بدنهای لاستیکی به منظور ثبات دستان طراحی شده و با اندروید و ویندوز سازگاری دارد. به علاوه، دکمههای G4 استوار بوده و حتی امکان فشار دادن جوی استیک آن برای L3 و R3 نیز وجود دارد؛ چیزی که شاید در کمتر وسیلهای که برای اجرای بازی ها روی تلفن ها طراحی شده است، میبینیم.
اگرچه این کنترلر از ویندوز پشتیبانی میکند، اما برای استفاده باید آن را با سیم به کامپیوتر متصل کنید.
Razer Serval
- مقرون به صرفه
- کلیدهای جهتی دقیق
- سازگاری با رایانه شخصی
- در دسترس با تخفیف ویژه
- نیاز به باتری اکسترنال
- عدم عرضه نسخه مخصوص آی او اس
پیدا کردن کنترلر “Serval” در وبسایت رسمی شرکت “Razer” به شکل غافلگیرکنندهای دشوار خواهد بود چرا که بخش مخصوص آنها حالا به کنسول ها اختصاص داده شده است. از طرفی، شاید عرضه این محصول با تخفیفی بسیار ویژه در وبسایت آمازون، دلیل کنار گرفتن این سازنده از حوزه مربوط به لوازم جانبی موبایل ها باشد (اما آیا این موضوع موقتی است؟).
به هر صورت ما با یکی از محصولات شرکت Razer رو به رو هستیم و همانگونه که از سابقه آن پیداست، کیفیت بالا، اولویت اصلی سازندگان بوده است. کلیدهای جهتی دقیق و استوار هم احتمالا توجه بسیاری از بازی خورها را به خود جلب خواهند کرد.
Gamevice
قیمت نسخه آی او اس: 99.95 دلار / سامسونگ: 54.95 تا 69.95 دلار
- جک هدفون اکسترنال
- کلیدهای جهتی دقیق
- قیمت بالا
- سازگار تنها با مدلهایی که برای آنها ساخته شده است
- استفاده از باتری گوشی
کنترلرهای “Gamevice” کیفیت بسیار بالایی داشته و برای گیمرهای واقعی ساخته شدهاند. هرچند، ایرادهایی در محصولات این شرکت دیده میشود که شاید آزاردهنده باشند. به عنوان مثال، هر کدام از آنها تنها با مدل خاصی از یک تبلت یا گوشی هوشمند سازگاری داشته و اگر شما بخواهید از دستگاه دیگری استفاده کنید، باید کنترلر مخصوص آن را نیز خریداری کنید.
مورد دیگر، عدم تجهیز آن به بلوتوث است. در این صورت، کاربران گوشی خود را با پورت یو اس بی و یا لایتنینگ به آن متصل خواهند کرد که از باب اتصال مطمئن، یک نقطه قوت محسوب میشود. اما این سیستم یک بخش منفی دارد و آن، عدم امکان شارژ دستگاه است!
با این وجود، ‘Gamedevice” یکی از بهترین کنترلرها برای گوشی های هوشمند بوده و قیمت بالای آن نیز احتمالا بیانگر همین موضوع خواهد بود.
همچنین بخوانید: