جنس بدنه گوشی یکی از مهمترین معیارهای کاربران برای خرید محصولی ردهبالا و پرچمدار است. به نظر شما، بدنه موبایل باید از چه جنسی ساخته شود؟
در سالهای اخیر، گوشی هایی از جنس فلز محبوبیت بالایی را در میان کاربران به دست آوردهاند به طوری که برخی از سازندگان، محصولات میانرده خود را نیز با پوششهایی فلزی روانه بازار میکنند. با این حال، بسیاری معتقدند که دوران یکهتازی گوشی های با بدنه فلزی به سر آمده و بازار به سمت محصولاتی متفاوت با بدنههایی از شیشه و حتی سنگهای خاص پیش میرود.
امروزه استفاده از شیشه در بدنه گوشی های پرچمدار بیش از گذشته دیده میشود. به کار بردن شیشه در بدنه گوشی های موبایل علاوه بر جلوه زیبایی که به اسمارت فون محبوب شما میدهد، مزایایی همچون عدم نیاز به قراردادن خطوط آنتن بر روی گوشی و نیز، اضافه کردن قابلیتهایی کاربردی نظیر شارژ بیسیم دارد. اگرچه کاربران این محصولات باید با جاماندن اثر انگشت خود بر روی قاب موبایل کنار بیایند.
از ابتدای اختراع و تولید گوشی های هوشمند، بدنههایی از جنس پلاستیک با بافتهای لاستیکی بیشترین کاربرد را در این گجتها داشتهاند. اما در چند سال گذشته، به ندرت گوشی پرچمداری را مشاهده میکنید که بدنه آن از جنس پلاستیک باشد. ظاهر نه چندان دلچسب به همراه ضخیمبودن بدنههای پلاستیکی به کار رفته در اسمارت فون ها، مهمترین عواملیست که باعث شده تا کاربران علاقه چندانی به در دست گرفتن آنها نداشته باشند. با این حال، هنوز هم طرفداران خاص خود را داشته و انتظارات از سازندگان برای تولید محصولاتی از جنس پلاستیک وجود دارد.
البته گزینههای عجیب و غریبی نیز در این بین دیده میشوند؛ شیائومی از سرامیک در پرچمدار خود استفاده کرده و اچ تی سی نیز بر خلاف انتظار، گوشی اچ تی سی یو اولترا را با بدنهای از جنس یاقوت کبود ساخته است. معمولا ساخت چنین محصولاتی در مقیاس انبوه کاری بسیار سخت بوده که علاوه بر محدود کردن تعداد دستگاههای ساخته شده، قیمت آنها را نیز افزایش میدهد.