رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران اعلام کرد پس از اجرای طرح رجیستری، قیمت گوشی های موبایل تا 25 درصد افزایش داشته و این سودآوری باعث شده تا حتی یکی از شرکتهای سازمان تامین اجتماعی نیز به واردات آیفون روی آورد.
سید مهدی میر مهدی، رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران نسبت به بیدقتی در اجرای طرح رجیستری موبایل ابراز تاسف کرد. وی در رابطه با مشکلاتی که پس از اجرای این طرح پر سر و صدا به وجود آمد، گفت:
اخیرا یکی از مسئولان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی عنوان کردند گوشیهایی که پس از رجیستری در شبکههای اپراتوری غیرفعال شدهاند به ما ارتباطی ندارند و باید از مسیر درست وارد کشور میشدند. نمیتوان به همین راحتی از کنار مردم رد شد و میلیاردها تومان هزینهای که برای خرید گوشی خرج شده را نادیده گرفت. مگر به غیر از دولت، کس دیگری مجوز واردات گوشی را صادر میکند؟ پس اگر واقعا گوشی قاچاق تشخیص داده شده و الان با اجرای طرح رجیستری قادر به دریافت خدمات از شبکه اپراتوری نیست، حاکمیت باید برود و یقه واحد صنفی و فروشندهای که اقدام به فروش گوشی قاچاق کرده را بگیرد نه این که با مردم بازی کند.
میر مهدی اظهار کرد از روز اول اجرای طرح رجیستری به مسئولان هشدار دادم که چنین اتفاقاتی رخ خواهد داد، چون برخی از واردکنندگان، وارداتشان با چیزی که اعلام کردهاند متفاوت است. در نهایت گوشی که توسط این افراد وارد کشور شده و به دست مصرفکننده رسیده است، اکنون قاچاق تشخیص داده شده و هیچگونه خدماتی را از اپراتورهای تلفن همراه دریافت نمیکند. ما نمیتوانیم در چنین شرایطی به مردم بگوییم که گوشیهایشان را دور بریزند.
رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در ادامه به گرانی گوشی های تلفن همراه پس از اجرای رجیستری اشاره کرد و گفت:
پس از اجرای طرح رجیستری شاهد افزایش قیمت تا 25 درصد در بازار موبایل هستیم و عملا واردات برخی گوشی های تلفن همراه به کشور برای واردکنندگان سودآور شده است.
واردات موبایل توسط سازمان تامین اجتماعی
وی در پایان افزود واردات موبایل به کشورمان به حدی سودآور شده که یکی از شرکتهای سازمان تامین اجتماعی نیز به عنوان واردکننده رسمی گوشی های آیفون به کشور معرفی شده و اسم این شرکت زیرمجموعه سازمان تامین اجتماعی در لیست شرکتهای دارای مجوز از سوی سازمان حمایت از حقوق مصرفکنندگان و تولیدکنندگان قرار گرفته است.