مکالمه رادیویی یکی از فضانوردان برجسته ناسا در هنگام برخورد با یوفوها

مکالمه رادیویی یکی از فضانوردان برجسته ناسا در هنگام برخورد با یوفوها

در این مطلب فایل صوتی فضانورد معروف ناسا، جان گلن (John Glenn)، هنگام برخورد با یوفوها در طول یکی از مهم‌ترین مامویت های فضایی آمریکا را بررسی می‌کنیم.

«اون‌ها همه‌جا هستن! فرندشیپ 7 صحبت می‌کنه، الان سعی می‌کنم که مشاهداتم رو بگم؛ من الان داخل حجم بزرگی از ذرات خیلی ریز و فوق‌العاده پر نوری هستم که از کنار کپسولم عبور می‌کنن. همه ذره‌ها شبیه ستاره‌های کوچیکن و بارش ستاره‌ای عجیبی داره اتفاق می‌افته!»

متنی که خواندیم، مربوط به مکالمه رادیویی یکی از برجسته‌ترین فضانوردان ناسا به نام جان گلن (John Glenn) در هنگام برخورد با یوفوها (UFO) یا همان اشیا ناشناس پرنده است که در جریان اولین ماموریت فضایی آمریکا برای گرداندن یک انسان به دور سیاره زمین، اتفاق افتاد.

این مکالمه که فایل صوتی آن هم موجود است، در تاریخ 20 فوریه سال 1962، بین خلبان کپسول مرکوری-اطلس 6 (MA-6) و کنترل پرواز کپ‌کام (CAPCOM) ناسا، اتفاق افتاد و توصیف وضعیت توسط گلن به عنوان یکی از شگفت‌انگیزترین مدارک موجود در مورد برخورد با شی ناشناس پرنده به حساب می‌آید.

ماموریت گلن مدت زمان 4 ساعت و 55 دقیقه و 23 ثانیه طول کشید و پس از پرتاب فضاپیما از مرکز فضایی کندی آمریکا، این فضانورد معروف موفق شد تا به عنوان اولین شخصی که از آمریکا به دور زمین گردش می‌کند، تاریخ‌ساز شود؛ گلن در طول این ماموریت سه بار در مداری به ارتفاع 260 کیلومتری زمین و با سرعت 28.2 هزار کیلومتر بر ساعت، سیاره را دور زد.

مکالمه رادیویی یکی از فضانوردان برجسته ناسا در هنگام برخورد با یوفوها

عکسی از جان گلن، خلبان کپسول MA-6

در فایل صوتی، گلن از کپسول خودش را با عنوان فرندشیپ 7 (Friendship 7) اسم می‌برد و پس از توصیف منظره‌های شگفت‌انگیزی که با گردش به دور زمین می‌بینید، برخورد با یوفوها اتفاق افتاده و این فضانورد سعی می‌کند که پدیده عجیب در حال وقوع را به بهترین شکل توصیف کند.

در ادامه توجه شما را به متن بخشی از مکالمه جان گلن و کپ‌کام در طول این ماموریت 5 ساعته را که به برخورد با یوفوها مربوط می‌شود، جلب می‌کنیم:

جان گلن: فرندشیپ 7 صحبت می‌کنه. نگاه کردن به نور اصلا ممکن نیست و همونطور که گفتم، سر موقع اتفاق افتاد؛ از فیلتر تاریک استفاده می‌کنم که بالا اومدنش رو تماشا کنم.

کپ‌کام: دریافت شد.

جان گلن: فرندشیپ 7 صحبت می‌کنه. الان سعی میکنم که مشاهداتم رو بگم؛ من الان داخل حجم بزرگی از ذرات خیلی ریز و فوق‌العاده پر نوری هستم که از کنار کپسولم عبور میکنن. همه ذره‌ها شبیه ستاره‌های کوچیکن و بارش ستاره‌ای عجیبی داره اتفاق می‌افته!

جان گلن: ذره‌ها دور کپسول می‌چرن و به جلوی پنجره میان و به طرز عجیبی نورانی‌ان. ذره‌ها بین 2 تا 2.5 متر با هم فاصله دارن و در قسمت پایین کپسول هم هستن.

مکالمه رادیویی یکی از فضانوردان برجسته ناسا در هنگام برخورد با یوفوها

در ادامه کپ‌کام از گلن درخواست می‌کند که یوفوها را توصیف کرده و بگوید که آیا این اشیا ناشناس پرنده به کپسول آسیب رسانده‌اند یا خیر:

کپ‌کام: دریافت شد فرندشیپ 7. صدای برخورد ذره‌ها با کپسول رو می‌شنوی؟ تمام.

جان گلن: نه، نه. ذره‌ها خیلی آهسته حرکت می‌کنن و با سرعت حدود 6.5 کیلومتر بر ساعت از من دور می‌شن. سرعت کلی اون‌ها با کپسول برابره، ولی از من آهسته‌تر حرکت میکنن. تمام.

جان گلن: ولی نوع حرکتشون فرق داره و به نظر میاد، بعد از اینکه دور من چرخیدن، به عقب کپسول میرن.

جان گلن: کپ‌کام صدام رو داری؟ تمام.

جان گلن: بیشتر از هزارتا ذره اینجاست.

گلن بعد از توصیف برخورد با یوفوها پاسخی از کپ‌کام دریافت نکرد و در حالی که راجب اشیا عجیب اطراف کپسول صحبت می‌کرد، پرسید که ارتباط با مرکز کنترل هنوز برقرار است یا خیر:

جان گلن: فرندشیپ 7 صحبت می‌کنه. ارتباط هنوز برقراره؟ تمام.

بعد از گذشت 5 دقیقه، متخصصان از مرکز کنترل با گلن صحبت می‌کنند و به خاطر حرف‌های عجیب این فضانورد، از او می‌پرسند که سطح اکسیژن دریافتی او چقدر است. به طرز مرموزی، در مورد برخورد با یوفوهای و توصیف‌های گلن درباره این اشیا که هنوز اطراف کپسول فرنشیپ 7 قرار داشتند، از طرف کپ‌کام صحبتی مطرح نشد!

گلن وقتی متوجه شد که کپ‌کام در مورد یوفوها پاسخگو نیست، تصمیم گرفت تا از ذرات عکس‌برداری کند و پس از مدتی کوتاه، از طرف مرکز کنترل پرسیده شده که ذره‌ها چقدر بزرگ هستند و حرکت آن‌ها به صورت عبوری است یا در کنار این فضانوردی، به صورت شناور قرار گرفته‌اند.

متخصصان کپ‌کام گفتند که به احتمال قوی این ذرات موادی هستند که از فضاپیما جدا شده‌اند، اما گلن این توضیح را قبول نکرد.

در ادامه شما را به تماشای ویدیوی بخش کامل‌تری از مکالمه صورت گرفته بین کپ‌کام و جان گلن، در طول برخورد با یوفوها، دعوت می‌کنیم:

 

در کمال تعجب، پس از بازگشت موفقیت‌آمیز جان گلن از این ماموریت فضانورد دیگری به نام اسکات کارپنتر (Scott Carpenter) هم در داخل کپسول خود،‌ آرورا 7 (Aurora 7)، با همین اشیا ناشناس پرنده مواجه شد. متخصصان ناسا پس از این اتفاقات مطالعات بیشتری را انجام دادند و سرانجام اعلام شد که ذرات ریز تکه‌هایی از یخ هستند که توسط نور خورشید نورانی شده‌اند.

این دانشمندان اظهار کردند که یخ جمع شده در اطراف کپسول‌ها هنگام چرخش به دور زمین جدا شده است و ماده حاصل شده، چیزی است که فضانوردان مشاهده کرده‌اند؛ با این وجود، گلن این صحبت‌ها را قبول نکرد و گفت که در دومین چرخ به دور زمین هم ذرات نورانی تا کیلومترها در هوا پراکنده بودند.