بر اساس پیش فروش اولیه گلکسی اس 9 سامسونگ (Samsung Galaxy S9)، میزان استقبال از این گوشی به اندازه پرچمدار قبلی شرکت نبوده است. اما میزان پیش فروش سامسونگ گلکسی S9 چقدر کمتر از گلکسی اس 8 است؟
در حالی که سامسونگ پیشبینی کرده میزان فروش پرچمداران سری S سال جاری بیشتر از گلکسی اس 8 و گلکسی اس 8 پلاس خواهد بود، بر اساس تعداد سفارشها در پیش فروش اولیه سامسونگ گلکسی اس 9 ، میزان استقبال از این گوشی 30 درصد کمتر از مدل قبلی بوده است. طبق میزان سفارشها در کره جنوبی در نخستین روز آغاز پیش فروش، استقبال کاربران از گلکسی اس 9 در مقایسه با مدل پیشین به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرده و تنها 70 درصد نمونه آن برای گلکسی اس 8 بوده است.
بر اساس گفتههای یک منبع آگاه، در پیش فروش اولیه گلکسی اس 9 توسط سه اپراتور موبایل اصلی کره جنوبی، تنها 180 هزار دستگاه گلکسی اس 9 ثبت سفارش شد. این در حالی است که در همین بازه زمانی در سال گذشته، 260 هزار سفارش برای پیش خرید گلکسی اس 8 ثبت شده بود.
استقبال در پیش فروش اولیه گلکسی اس 9 سی درصد کمتر بوده است
تحلیلگران عقیده متفاوتی با نظر سامسونگ داشته و کاهش 20 الی 30 درصدی میزان فروش گلکسی اس 9 در مقایسه با گلکسی اس 8 را تخمین میزنند. به عقیده آنها علت این اتفاق نبود ویژگیهای نوآورانه در پرچمدار تازه وارد سامسونگ است.
همچنین بخوانید:
اگرچه در چند کشور دنیا امکان پیش خرید گلکسی اس 9 برای کاربران مهیا شده است، اما این گوشی تا پیش از شانزدهم مارس (بیست و پنجم اسفند) عرضه نخواهد شد. با این حال طبق وعده سامسونگ، در برخی از بازارهای سراسر دنیا عرضه گوشی باید به زودی و زودتر از مهلت تعیین شده آغاز شود.
والا ما که از خدامونه پیشخرید کنیم منتها کو پول؟
گوره پدره سامسونو گوشیاش نمازم غضا شد
aksep kon dige e
وقتی یک موبایل با مدل قبلی، ۱ درصد تفاوت داره، چرا باید پولشون رو الکی خرج کنند!
همه مردم منتظر عرضه یک گوشی بدون حاشیه اژ یکی اژ برند های معروف هستند.
اولین برندی که گوشی بدون حاشیه تولید کنه، سود هنگفتی به جیب می زنه.
با تشکر
به نظر من کسی که گوشی با صفحه نمایش تاشو بزنه برندست. سامسونگ اگه این کار رو کنه عالیه
هم قیمت ایفون زده ناکس
ورشکست شد رفت
خب معلومه با این قیمتی که داره میشه یه ماشین خرید بابا
🤣🤣🤣🤣
با این قیمتی که داره معلومه ملت نمیتونن بخرن
تنها نقطه ضعفش قیمته گرونشه