اصلی ترین مشکلی که در ساخت نمایشگرهای سهبعدی بدون نیاز به عینک با آن مواجه هستیم مربوط به زاویه دید محدود آنها است. در اینگونه نمایشگر ها، برای دیدن صحنهها بهصورت کاملا سهبعدی مجبورید در یک زاویه خاص نسبت به نمایشگر قرار بگیرید که استفاده از آنرا برای بیش از یک نفر مشکل میسازد. اما به نظر میرسد که HP با ساخت یک نمایشگر LCD سهبعدی به طور آزمایشی در آزمایشگاههایش، موفق به حل این مشکل شده است.
این نمایشگر برای نور افشانی از پشت، از نانو-کانالهایی بهره میبرد که سه نور آبی، سبز و قرمز را در چندین جهت منتشر میکنند. و این امر به این نمایشگر ال سی دی اجازه میدهد تا برای هر زاویه دید ممکن، تصاویری مخصوص و قابل رویت را به نمایش بگذارد.
البته برای این کار نیاز است که نمایشگر حالات متفاوتی از تصویر را (200 حالت برای تصویر و 64 حالت برای ویدیو) با نورهای گوناگون برای زوایای دید 0 تا 180 درجه نمایش دهد.
این نوع نمایشگرها همچنین با ضخامتی در حدود نیم میلیمتر، برای استفاده در ابزارهای موبایل بسیار مناسباند.
همه چیز خوب است تا وقتی که به تهیهی محتوای قابل نمایش برای این نمایشگرها برسیم. تهیه کنندگان برای هر زاویه دید ممکن، نیاز به یک تصویر مجزا دارند، که همین امر موجب بروز مشکلاتی مختلفی میشود. جدا از اینکه برای تهیه هر تصویر 200 دوربین نیاز خواهید داشت، با محتوای سهبعدی که در قالب جلوههای ویژه تولید توسط کامپیوترها تولید میشوند نیز به مشکل برخواهید خورد و مجبور میشوید به جای یک تصویر ، 200 تصویر سهبعدی را طراحی و تولید کنید که این خود، مشکلات بسیاری را به همراه دارد.
منبع : en.gadgetnews