روند تکاملی گوشی های سری G ال جی

روند تکاملی گوشی های سری G ال جی ؛ از Optimus G تا G7 ThinQ

در این مقاله به روند تکاملی گوشی های سری G ال جی خواهیم پرداخت. نخستین عضو این خانواده، ال جی اپتیموس جی در سال 2012 عرضه شد و جدیدترین آن‌ها، گوشی ال جی جی 7 تینکیو نیز همین چند روز پیش در اوایل ماه می سال 2018 معرفی شد.

کمپانی ال جی چند روز پیش از جدیدترین پرچمدار خود، جی 7 تینکیو پرده برداری کرد. این گوشی نه تنها پیشرفته‌ترین موبایل ساخت ال جی است، بلکه از طراحی ناچ نیز بهره می‌برد. جی 7 تینکیو، هفتمین عضو از گوشی های سری G ال جی از سال 2012 تا کنون است.

ما در این مقاله نگاهی به روند تکاملی گوشی های سری G ال جی خواهیم انداخت؛ از گوشی ال جی اپتیموس جی که سال 2012 عرضه شد، تا جدیدترین مدل آن‌ها که جی 7 تینکیو است را مورد بررسی قرار می‌دهیم. در این بازگشت به عقب، شما می‌توانید نوآوری‌هایی که ال جی تلاش کرده با پرچمدارهای خود به ارمغان بیاورد، نظیر طراحی ماژولار یا دوربین ثانویه فوق عریض را مشاهده کنید.

تاریخچه‌ی گوشی های سری G ال جی


ال جی اپتیموس جی (2012)

یک شروع قدرتمندانه با پردازنده 4 هسته‌ای و اتصال 4G LTE

روند تکاملی گوشی های سری G ال جی

ال جی اپتیموس جی نخستین گوشی بالارده‌ی شرکت ال جی نبود؛ آن‌ها پیبشتر گوشی هایی با نام اپتیموس 2 ایکس و اپتیموس 4 ایکس را نیز عرضه کرده بودند، اما این محصول در واقع نخستین عضو گوشی های سری G ال جی بود که به یک پردازنده ی 4 هسته‌ای و پشتیبانی از اتصال 4G LTE نیز تجهیز شده بود.

این دو قابلیت در کنار یکدیگر، محصولی قدرتمند و جذاب ساخته بودن. پردازنده ی قدرتمند LG Optimus G یکی از بهترین تراشه‌های زمانه‌ی خود بود، اما عملکرد دوربین این گوشی چنگی به دل نمی‌زد. رابط کاربری ال جی در آن زمان کاملا متفاوت از آنچیزی بود که هم اکنون است. در آن زمان بسیاری از گوشی سازها نظیر ال جی اپلیکیشن‌های زیادی را به صورت پیشفرض بر روی گوشی هایشان نصب کرده بودند که باعث آثار کاربران و اشغال بیش از حد فضا بود. با تمام این تفاسیر، اپتیموس جی یکی از بهترین محصولات زمان خود بود.

ال جی جی 2 (2013)

ساختار سری جی شکل گرفت: تمام دکمه‌ها در عقب و قابلیت جذاب Knock On

روند تکاملی گوشی های سری G ال جی

وقتی در مورد موفق‌ترین گوشی های سری G ال جی صحبت می‌کنیم، G2 یکی از بهترین آن‌هاست که به ذهن ما می‌رسد.

در حالی که این گوشی نیز مشابه اکثر گوشی های اندرویدی زمان خود به قاب پشتی پلاستیکی مجهز بود، اما نمایشگر 5.2 اینچی با حداقل حاشیه تصویر و به تبع آن بدنه‌ای کوچک، باعث هرچه جذاب‌تر شدن ال جی G2 شده بود. حتی اگر الان هم به دنبال یک گوشی قدیمی باشید، ال جی جی 2 یکی از بهترین گزینه‌های ممکن پیش روی شما است. تمام این‌ها در حالیست که تقریبا دو سال است طراحی کم حاشیه صفحه گوشی ها به ترند صنعت موبایل تبدیل شده است.

جی 2 یکی از پایدارترین گوشی های سری G ال جی بود. این محصول نخستین گوشی بود که به کلیدهای فیزیکی پشتی مجهز بود تا بیشتر فضای قاب جلویی به نمایشگر اختصاص پیدا کند. ال جی به لطف قابلیت جذابی به نام Knock On، ژست‌های حرکتی مختلفی را به دکمه‌های پشتی اضافه کرده بود که به کاربران اجازه می‌داد با دو بار ضربه بر روی آن قفل صفحه باز شده و مجددا با دو بار ضربه، صفحه قفل شود. این ویژگی برای نخستین بار در گوشی ال جی جی 2 موجود بود و بعدها دیگر شرکت‌های سازنده نیز از آن تقلید کردند تا به یک استاندارد در اندروید تبدیل شود.

این گوشی برخلاف نسل پیشین خود، حالا به دوربین عالی نیز مجهز شده بود تا با فیلمبرداری فول اچ دی 60 فریم بر ثانیه‌ای، بالاترین نرخ فریم را در بین دوربین گوشی ها داشته باشد. به طور کلی، این محصول را باید برترین گوشی ال جی دانست.

ال جی جی 3 (2014)

نسل بعد: یکی از نخستین گوشی های مجهز به نمایشگر Quad HD

روند تکاملی گوشی های سری G ال جی

ال جی جی 3 نیز با دستی پر به بازار آمد. پس از گوشی موفق G2، ال جی در بازی موبایل یک گام به جلوتر برداشت.

ال جی جی 3 نخستین گوشی ال جی بود که به یک نمایشگر کاملا بزرگ مجهز شده بود. این محصول دارای یک نمایشگر 5.5 اینچی بود که برای نخستین بار در دنیای موبایل به وضوح 1440×2560‌ پیکسل یا همان Quad HD تجهیز شده بود. این وضوح باعث شده بود تا نمایشگر وضوح خارق العاده‌ای ارائه شود، با این حال نمی‌توان آن را محصول انقلابی دانست. علاوه بر این، عمر باتری نسبتا کوتاه مدت LG G3 نیز باعث شده بود تا به زور شارژ‌ باتری تا انتهای روز دوام بیاورد.

ال جی جی 4 (2015)

به خاطر طراحی شیک و دلپسند و دوربین عالی‌اش، به دل خیلی از کاربران نشست

روند تکاملی گوشی های سری G ال جی

جی 4 یکی از گوشی‌هایی بود که اگر به مد و زیبایی علاقه‌مند بودید، بی‌تردید جزو انتخاب‌های نخست شما برای خرید یک گوشی جدید بود. ال جی برای نخستین بار از یک قاب چرمی در پشت این گوشی استفاده کرده بود. این قاب به راحتی از بدنه جدا می‌شد تا حتی بتوانید آن را با یک قاب پلاستیکی یا چرمی اما با یک رنگ دیگر نیز تعویض کنید. در حالی که این پوشش چرمی به مرور زمان کهنه می‌شد، برخلاف گوشی های فلزی و پلاستیکی احساس گرمی را به کاربران القا می‌کرد و همین دلیل خوبی برای خرید توسط آن‌ها بود.

LG G4 همچنین از یک دوربین عالی نیز برخوردار است که با دو بار ضربه بر روی کلید ولوم پایین می‌توانید آن را فعال کنید و عکس بگیرید.

ال جی جی 4 با قابلیت‌های باتری قابل تعویض و پشتیبانی از کارت حافظه میکرو اس دی روانه‌ی بازار شد که در آن زمان از بین پرچمدارها حذف شده بودند. در این گوشی همچنین معایب جی 3 نیز رفع شده بود، اما عمر باتری همچنان کمتر از حد متوسط بود.

ال جی جی 5 (2016)

طراحی ماژولار و نخستین لنز ثانویه عریض

روند تکاملی گوشی های سری G ال جی

پس از عرضه جی 4، ال جی در سال 2016 دست به تغییرات اساسی در طراحی گوشی هوشمند خود زد. قاب چرمی را به طور کلی از گوشی جی 5 حذف کرد و به جای آن از طراحی تمام فلزی جدید همراه با ایده‌های ماژولار پرده برداشت.

ال جی تصور می‌کرد که لوازم جانبی قابل اتصال به گوشی می‌تواند دنیای موبایل را تغییر دهد؛ لوازمی نظیر یک باتری اضافی، یک دک صوتی باکیفیت و دیگر لوازم مختلفی که همراه جی 5 معرفی کرده بود. با این حال، ایده‌ی آن‌ها عمر کوتاهی داشت و بازخورد خوبی از مشتریان دریافت نکرد.

طراحی آن به کنار، ال جی جی 5 از عمر باتری کمی نیز برخوردار بود تا به سختی گوشی تا انتهای روز روشن بماند. این چیزی بود که ال جی هنوز در آن ضعف داشت و نتوانسته بود بهبودش دهد. با این حال دوربین دوگانه پشتی این گوشی بسیار جذاب بود. این سیستم دارای یک دوربین اصلی معمولی و دوربین ثانویه با زاویه دید عریض، چیزی شبیه به لنز دوربین های GoPro یا سایر اکشن کم ها بود. به لطف این لنز عریض، شما می‌توانستید بناهای بزرگ تاریخی را در یک قاب ثبت کنید.

ال جی جی 6 (2017)

فرار از طراحی ماژولار

روند تکاملی گوشی های سری G ال جی

پس از شکست ال جی جی 5، کمپانی ال جی از این شکست درس گرفت و جی 6 را با طراحی معمولی روانه‌ی بازار کرد.

دوربین دوگانه آن همچنان استوار بود و از طراحی شیشه‌ای + فلزی مدرنتری با تمرکز بر مقاومت بدنه استفاده کرده بود. با این حال ال جی از یک چیپ قدیمی اسنپدراگون 821 در زیر قاب این گوشی استفاده کرده بود، در حالی که تراشه به مراتب قدرتمندتر اسنپدراگون 835 نیز معرفی شده بود. اسنپدراگون 835 عمر باتری و عملکرد به مراتب بهتری را می‌توانست به G6 ببخشد، اما پرچمدار ال جی از آن بی بهره بود.

ال جی دوربین ثانویه ال جی جی 6 را نیز بهبود بخشیده بود و صفحه نمایش همیشه روشن (Always-On) آن را نیز بهتر از چیزی که همراه گوشی G5‌ معرفی کرده بود، در اختیار کاربران قرار داد.

ال جی جی 7 تینکیو (2018)

عصر جدید: خوش آمد به ناچ و هوش مصنوعی

روند تکاملی گوشی های سری G ال جی

و اما همین چند روز پیش کمپانی ال جی از پرچمدار جدید خود به نام LG G7 ThinQ‌ پرده برداری کرد. نام این محصول حالا به مراتب نزدیک‌تر به دیگر محصولات کمپانی ال جی نظیر ماشین های ظرف شویی و لباس شویی آن‌ها که تحت برند ThinQ‌ عرضه می‌شوند شده است. ال جی جی 7 از طراحی ناچ و نمایشگری قد بلندتر از نسل‌های پیشین خود بهره می‌برد. این نمایشگر از نوع LCD است و ال جی تایید کرده که نسل‌های آینده گوشی های سری G ال جی نیز از همین نمایشگر برخوردار خواهند بود. این درحالیست که نمایشگر OLED را برای گوشی های سری V خود کنار گذاشته است.

ال جی جی 7 تینکیو بر روی استفاده از هوش مصنوعی در دوربین متمرکز است. قدرت صوتی این گوشی نیز افزایش پیدا کرده تا به طور کلی محصولی مناسب و خوب در اختیار کاربران قرار گیرد.