بهترین اپلیکیشن های موبایل در ماه جاری برای دو سیستم عامل اندروید و آی او اس معرفی شدند. به وسیله دانلود بهترین برنامه های موبایل اندروید و آی او اس میتوانید بدون نیاز به زیر و رو کردن تمامی نرم افزارهای گوگل پلی استور و اپ استور، به بهترین ابزارهای موبایلی دسترسی داشته باشید.
بهترین اپلیکیشن های موبایل آی او اس و اندروید در ماه اردیبهشت، بر اساس میزان رضایت کاربران و همچنین کاربردی بودن آنها انتخاب شدهاند. با توجه به تعدد اپلیکیشن هایی که هر ماه به گوگل پلی استور و اپ استور اضافه میشوند، کاربران قادر نیستند تمامی آنها را نصب کرده و بهترین اپلیکیشن های موبایل اندروید و آی او اس را پیدا کنند، به همین دلیل ما در اینجا این دسته از برنامه ها را به شما معرفی میکنیم.
برنامه ها را در دو دستهبندی جداگانه معرفی خواهیم کرد. ابتدا به بررسی بهترین اپلیکیشن های موبایل آی او اس پرداخته و سپس نرم افزارهای برتر تازه عرضه شده برای محبوبترین سیستم عامل موبایل یعنی اندروید را معرفی میکنیم.
بهترین اپلیکیشن های موبایل آی او اس
برخلاف انتظار، در این ماه تعدادی از برنامه های برتر آی او اس رایگان هستند، به همین دلیل میتوان بدون پرداخت هزینه آنها را دانلود و نصب کرد. با کلیک بر روی نام هر برنامه به صفحه دانلود آن منتقل خواهید شد.
Getty Unshuttered
قیمت: رایگان
عکاسی علاوه بر نیاز به داشتن شوق و ذوق، به فراگیری مهارتهای پایه نیز نیاز دارد. با استفاده از این برنامه که برای عکاسهای تازه کار طراحی شده است، با بسیاری از اصول این هنر آشنا خواهید شد. یکی از مزیت های Getty Unshuttered که آن را تبدیل به یکی از بهترین اپلیکیشن های موبایل ماه کرده است، قابلیت آپدیت شدن به صورت مستمر به منظور اضافه شدن درسهای جدید محسوب میشود.
Cappuccino
قیمت: رایگان
امروز تعداد وب سایتها و منابعی که در زمینههای مختلف اقدام به انتشار خبر میکنند بسیار زیاد شده است. با استفاده از اپلیکیشنی همچون Cappuccino میتوان منابع خبری دلخواه را مرتب کرد و سبب شد اخبار طبق روال دلخواه ماه، از وب سایتهای مختلف درون برنامه نمایش داده شوند.
به این ترتیب به جای سر زدن به چندین وب سایت در هر روز، تنها اپلیکیشن Cappuccino را باز کرده و در یکجا، تمامی مطالب وب سایتهای افزوده شده از قبل را خواهید خواند. همانطور که متوجه شدهاید، Cappuccino در واقع یک فیدخوان است.
Videoblast
قیمت: رایگان
یک مقدمه و معرفی مناسب، میتواند سبب افزایش موفقیت یک ویدیوی هر چند کوتاه شود. با استفاده از Videoblast خواهید توانست مقدمههایی (Intro) زیبا برای سایر ویدیوها ایجاد کنید. کافی است از بین قالبهای آماده موجود، یکی را انتخاب کرده و سپس متن مورد نظر را به آن اضافه کنید. استفاده از برنامه به صورت عادی رایگان است، اما با پرداخت هزینه میتوانید تعدادی از افکتها را باز کنید که به وسیله آنها ساخت اینتروهای حرفهایتر امکانپذیر میشود.
eloquī
قیمت: 2.99 دلار
نرم افزار eloquī ترکیبی از یک اپلیکیشن واقعیت افزوده با توانایی تشخیص اشیا و یک مترجم است. با استفاده از این برنامه بسیار شگفتانگیز که یکی از بهترین اپلیکیشن های موبایل ماه جاری محسوب میشود، میتوان دوربین را به سمت یک شی گرفت و نام آن به زبانهای دیگر را متوجه شد.
Sweat Deck
قیمت: رایگان
آیا به دنبال روشی میگردید تا هر جلسه حضور خود در باشگاه بدنسازی را جذابتر کنید؟ اپلیکیشن spice up برای شما یک دسته از تمرینهای مختلف ایجاد کرده و آنها را به صورت در هم ریخته، بعد از هر مرتبه اجرا کردن اپلیکیشن به شما نشان میدهد.
Einee
قیمت: رایگان
این یک برنامه آموزشی است که از طریق آن امکان گفتگو کردن با افرادی همچون ناپلئون، اینشتین، ترامپ و دیگر افراد امکانپذیر میشود!
Flows
قیمت: 1.99 دلار
اصلیترین هدف این برنامه، کمک به کاربران به منظور بازپس گرفتن آرامش خود است. هر زمان که از کوره در رفته و یا به هر دلیلی بیتاب، نگران و یا شدیدا عصبانی شدید، اپلیکیشن Flows را اجرا کنید.
Photo Studio – AR
قیمت: 9.99 دلار
برنامه Photo Studio – AR علاوه بر قرارگیری در بین بهترین اپلیکیشن های موبایل آی او اس این ماه، جزو گران قیمتترین برنامهها نیز قرار میگیرد. این نرم افزار به کاربران اجازه میدهد مدلهایی دیجیتالی را در دنیای واقعیت افزوده اضافه کرده و به وسیله تغییر فاکتورهای مختلف همچون نور محیط، این مدل را برای مرحله عکاسی از وی آماده کنند!
عکاسان زیادی بعد از معرفی برنامه به سمت استفاده از آن روی آوردند، اما اغلب از تعداد گزینههای موجود ناراضی هستند. از آنجایی که برنامه Photo Studio – AR در ابتدای مسیر توسعه قرار دارد، ابزاری معمولی به منظور مدلسازی در دنیای واقعیت افزوده محسوب میشود، اما انتظار میرود توسعهدهنده به زودی قابلیتهای حرفهایتری به آن اضافه کند.
Unsplash
قیمت: رایگان
یکی دیگر از بهترین اپلیکیشن های موبایل ماه Unsplash نام داشته و درون آن میتوان به مجموعهای از تصاویر مختلف و فاقد هر گونه واترمارک و یا لوگو دسترسی داشت. میتوان از این تصاویر برای اعمال مختلفی همچون تهیه یک پاورپوینت به منظور ارائه، تولید محتوا و یا دستکاری درون فتوشاپ استفاده کرد. این عکسها تماما رایگان بوده و نگرانی از بابت پایمال شدن حق طراح تصویر نخواهید داشت.
DAW Cassette
قیمت: 12.99 دلار
در بین بهترین اپلیکیشن های موبایل باز هم به یک مورد گران قیمت دیگر برخورد میکنیم که البته برای برخی کاربران ارزش پرداخت هزینه را دارد. سیستم عاملهای اپل اعم از دسکتاپ و یا موبایل، همواره برای موسیقیدانها بستری مناسب به منظور نمایش خلاقیت خود بودهاند، به همین دلیل نیز توسعهدهندگان معمولا برنامههای ساخت موسیقی گران قیمتی با قابلیتهای فراوان برای آنها معرفی میکنند. با استفاده از DAW Cassette میتوان به وسیله ابزارهای مختلف، صوتهای قدرتمندی بر روی گوشی موبایل آیفون و یا تبلت آیپد خود ایجاد کرد.
بهترین اپلیکیشن های موبایل اندروید
در ادامه محبوبترین نرم افزارهای اندرویدی که با وجود ورود تازه به گوگل پلی، توانستهاند کاربران زیادی را به سمت خود جذب کنند، معرفی میکنیم. به منظور ورود به صفحه دانلود هر برنامه، بر روی نام آن کلیک کنید.
Supportiv
قیمت: رایگان
با استفاده از این برنامه، افرادی که نیازمند صحبت با دیگران هستند، میتوانند کسانی که افکار و یا حالت روحی شبیه به خودشان دارند را پیدا کنند. به عنوان نمونه، اگر عصبانی و یا غمگین شدید، میتوانید به درون اپلیکیشن رفته و درون گروههایی متشکل از افرادی دارای حالت روحی یکسان به گفتگو بپردازید. میتوانید نظرات خود را با دیگران به اشتراک گذاشته و همچنین به نصیحتها و تجربههای آنها گوش بدهید.
Monkey
قیمت: رایگان
این برنامه نیز به منظور فراهمسازی امکان گفتگو میان افراد مختلف توسعه پیدا کرده است. نکته جالب اینجاست که تنها میتوان برای 15 ثانیه با افراد پیدا شده صحبت کرد. در صورت تمایل به ادامه گفتگو میبایست دکمه “Extend Period” (افرایش دوره) را لمس کنید تا 15 ثانیه دیگر به منظور گفتگو به شما تخصیص داده شود.
weMessage
قیمت: رایگان
برنامه iMessage مخصوص آی او اس است، اما به لطف weMessage به عنوان یکی از بهترین اپلیکیشن های موبایل میتوان این برنامه را بر روی اندروید نیز تجربه کرد. برای کاربرانی که از مک استفاده میکنند، این اپلیکیشن فوقالعاده کاربردی بوده و میتوان از طریق آن همواره به پیامهای خود در پلتفرم اندروید دسترسی پیدا کرد. در صفحه نرم افزار درون گوگل پلی استور، ویدیویی کامل به منظور تشریح نحوه استفاده از weMessage وجود دارد.
OnePlus Gestures
قیمت: رایگان
بعید نیست به خاطر سالها استفاده از گوشی های هوشمند و تعامل با آنها به شیوهای یکسان از این کار خسته شده باشید. با استفاده OnePlus Gestures میتوانید تنوعی فوقالعاده ایجاد کرده و جذابیت استفاده از گوشی های اندرویدی را درست به اندازه همان اولین روزهای استفاده از آنها افزایش بدهید. به وسیله افزودن ژستهای حرکتی جدید، به شیوهای متفاوت به منوی قبلی بازگشته و یا دستیار گوگل را صدا میکنید.
Nacho Notch
قیمت: رایگان
سال گذشته، طراحی بدون حاشیه روی بورس بود. امسال گوشیسازان تلاش کردند به منظور خلاص شدن از دست حاشیههای بالای نمایشگر همچون سه گوشه دیگر آن، به طراحی ناچ استایل روی بیاورند. برخلاف طراحی بدون حاشیه که اغلب کاربران آن را دوست داشتند، بسیاری نسبت به بریدگی بالای صفحه نمایش حس خوبی نداشته آن را به چشم تکهای اضافی و مزاحم میبینند.
با وجود افزایش تعداد گوشی های ناچ استایل، تنها درون تعدادی از آنها همچون ال جی جی 7، هواوی پی 20 و وان پلاس 6 گزینهای به منظور مخفی کردن بریدگی بالای نمایشگر به وسیله پر کردن اطراف آن با رنگ سیاه وجود دارد، اما به کمک برنامه Nacho Notch میتوان این کار را درون همه گوشی های ناچ استایل انجام داد.
GoArt
قیمت: رایگان
این برنامه احتمالا شما را به یاد پریزما انداخته است، نرم افزار بسیار محبوبی که به وسیله آن میتوان عکسهای خود را شبیه به طرحهایی هنری کرد. یکی از ویژگیهای متمایزکننده GoArt در مقایسه با پریزما و دیگر نرم افزارهای مشابه، پشتیبانی از رزولوشنهای بالا است، به این معنی که میتوان تصاویری هنری تا سقف رزولوشن 2880 در 2880 پیکسل در خروجی دریافت کرد. پس میتوان نتیجه را به راحتی بر روی کاغذ پرینت کرد.
Einee
قیمت: رایگان
با Einee در قسمت بهترین اپلیکیشن های موبایل آی او اس نیز برخورد کردیم. این یک نرم افزار آموزشی است که درون آن گفتگو کردن با افرادی همچون اینشتین، ترامپ و ناپلئون بناپارت امکانپذیر میشود!
Photo Studio – AR
قیمت: 9.99 دلار
بین بهترین اپلیکیشن های موبایل اندروید این ماه، تنها مورد پولی Photo Studio – AR است که در بخش نرم افزارهای جدید آی او اس نیز آن را دیدیم. این یک ابزار سه بعدی به منظور مدلسازی است، به طوری که میتوان به وسیله تغییر شرایط محیطی همچون عوض کردن نحوه نوردهی، نحوه دیده شدن مدل مجازی را تغییر داد.