اسکرین شات گرفتن در اندروید 9

آموزش اسکرین شات گرفتن در اندروید 9 پای

اسکرین شات گرفتن در اندروید 9 پای همانند نسخه‌های قبلی این سیستم عامل بسیار آسان است. در ادامه، روش جدید اسکرین شات گرفتن در اندروید 9 پای را بررسی خواهیم کرد.

نسخه جدید اندروید با قابلیت‌های فراوان معرفی شد و مثل میشه، یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین بخش‌های آن یعنی گرفتن اسکرین شات فراموش نشده است. در مقایسه با نسخه‌های قبلی، گوگل نحوه انجام این کار در اندروید 9 را تا حد زیادی بهینه کرده است که در این بخش، بیشتر روی این بخش متمرکز خواهیم شد.

توجه: مراحلی که پایین نشان داده شده، از روی گوگل پیکسل 2 و اندروید پای تهیه شده‌اند. المان‌های اصلی با تلفن هوشمند شما یکسان خواهد بود، اما با توجه به برند گوشی شما، ممکن است شکل ظاهری برخی بخش‌ها کمی متفاوت باشد.

روش اسکرین شات گرفتن در اندروید 9

این کار را در Android Pie به دو صورت می‌توان انجام داد: روش مرسوم و قدیمی که همه ما آن را می‌شناسیم و روش جدیدی که در نسخه جدید سیستم عامل گوگل معرفی شده است.

بهتر است ابتدا با روشی که چندین سال است می‌شناسیم، آغاز کنیم. کاربران مثل همیشه می‌توانند با فشردن هم‌زمان کلید پاور و دکمه کاهش حجم صدا، از صفحه عکس بگیرند. این حالت در اندروید 9 تغییر نکرده است و در حالی که به خوبی عمل می‌کند، جدیدترین راه حتی می‌تواند برای شما آسان‌تر باشد:

  1. کلید پاور را فشار داده و نگه دارید تا منوی پاپ آپ را در سمت چپ ببینید.
  2. گزینه Screenshot را لمس کنید.

به محض انجام این کار، تصویر مورد نظر ذخیره می‌شود.

همچنین بخوانید:

 

روش ویرایش اسکرین شات گرفتن با استفاده از ابزار Markup

اهمیتی ندارد که با کدام روش از صفحه عکس می‌گیرید؛ در اندروید پای ویژگی جدیدی به نام Markup وجود دارد که به کاربران اجازه می‌دهد سریعا بعد از ثبت تصویر مورد نظر، آن را ویرایش کنند.

بعد از گرفتن اسکرین شات، مطابق با تصاویر ضمیمه‌شده، شما یک اعلان دریافت خواهید کرد. از این قسمت، گزینه Edit را لمس کنید.

اسکرین شات گرفتن در اندروید 9

در این بخش، ابزار کاملی برای انجام کارهای مختلف در اختیارتان قرار می‌گیرد. این‌ها بخشی از ویژگی‌های مهم این قسمت هستند:

  • بریدن تصویر به کمک هرکدام از پیکان‌های نمایش داده شده در چهار گوشه عکس
  • نوشتن روی عکس با استفاده از قلم یا سایر ابزارهای موجود
  • امکان تغییر رنگ قلم (سفید، قرمز، آبی، زرد، مشکی، سبز، بنفش)
  • لغو یا انجام دوباره کارهای (Undo & Redo)

در پایان هم می‌توان این عکس را به اشتراک گذاشت یا مستقیما در گوگل فوتوز ذخیره کرد.