هواوی به عنوان غول تکنولوژی چینی قصد دارد در سال 2020 محصولات بیشتری را با سیستم عامل اختصاصی خود با نام هواوی هارمونی او اس به تولید برساند.
به گفته ونگ چنلگو از مدیران ارشد هواوی، این کمپانی تصمیم دارد سال آینده گوشی های هوشمند خود را با سیستم عامل هواوی هارمونی او اس عرضه کند. دستگاههای مجهز به هارمونی او اس تنها مختص چین نخواهد بود و به صورت جهانی عرضه میشوند. البته اندروید نیز همچنان کنار هواوی باقی خواهد ماند.
برنامه هواوی برای تولید محصولات با هارمونی او اس
ونگ چنگلو در کنفرانس آخر این شرکت به طور رسمی اعلام کرد که سیستمعامل هارمونی او اس از ابتدای سال میلادی آینده مهمان گوشی های هوشمند هواوی خواهد بود. او با تاکید بر اینکه HarmonyOS جایگزین اندروید نخواهد شد گفت سیستمعامل اندروید همچنان گزینه محبوب هواوی در میان سیستم عاملهای فعلی است و به عنوان سیستم عامل بخش بزرگی از دستگاههای این شرکت باقی خواهد ماند.
به گفته ونگ چنگلو هارمونی او اس تنها به چین محدود نخواهد بود و انتشار آن به همراه گوشی های هوشمند به صورت بینالمللی خواهد بود. سیستم عامل HarmonyOS به طور رسمی از ماه آگوست سال آینده میلادی به صورت متنباز در اختیار عموم قرار خواهد گرفت. این اعلام هواوی را میتوان پیرو اقدام قبلی این شرکت در زمینه طراحی و راهاندازی وبسایت اختصاصی کامپایلر ARKدانست.
توسعهدهندگان با استفاده از کامپایلر جدید هواوی میتوانند فریمورکها و بار پردازشی اضافی موجود در نرم افزارهای اندرویدی را حذف کنند و با این کار سرعت اجرا و زمان پاسخگویی به طرز محسوسی افزایش پیدا میکند.
یکی دیگر از مدیران هواوی در مصاحبهای اعلام کرده بود HarmonyOS دارای کدی خلاصهتر و امنتر در مقایسه با اندروید است. طبق تحقیقات وبسایت Counterpoint این سیستمعامل با پشت سر گذاشتن Linux، به پنجمین سیستمعامل محبوب دستگاههای هوشمند تا قبل از پایان سال 2020 تبدیل خواهد شد.
در حال حاضر سیستم عامل اندروید با در اختیار داشتن سهمی 39 درصدی، جایگاه اول پرکاربردترین سیستمعامل را به خود اختصاص داده است. ویندوز با سهم 35 درصدی در جایگاه دوم، iOS با سهم 13.87 درصدی در جایگاه سوم و macOS با سهم 5.92 درصدی در جایگاه چهارم قرار دارد. همچنین لینوکس با سهم 0.77 درصد در بازار جهانی سیستم عامل در جایگاه پنجم قرار گرفته است.
سازگاری سیستم عامل HarmonyOS با پلتفرمهای مختلف از جمله دستگاههای پوشیدنی، ابزارهای IoT و خانه هوشمند باعث شده این سیستم عامل پتانسیل بسیار بالایی را برای رشد و تبدیل شدن به یکی از پرکاربردترین سیستم عاملها داشته باشد و با کسب سهم حداقل 2 درصدی با گذر از Linux، بتواند جایگاه پنجم را به خود اختصاص دهد.