چارگون

گردهمایی چارگون با رونمایی از جدیدترین نرم افزارهای دیدگاه برگزار شد

گردهمایی چارگون در 7 دی در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد. در این گردهمایی 1500 نماینده از سازمان‌های مشتری چارگون حضور داشتند و از جدیدترین نرم افزارهای دیدگاه نیز رونمایی شد.

گردهمایی چارگون با حضور 1500 نماینده از سازمان‌های مشتری چارگون روز 7 دی 98 در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد. فرزاد رحمانی، مدیرعامل و شاهین طبری، رئیس هیئت‌مدیره، این مراسم را با یاد و خاطره 4 عضو فقید خانواده چارگون در سانحه هوایی آسمان شروع کردند.

مدیران چارگون، جذب نیروی انسانی جوان، متعهد و باانگیزه را مهمترین استراتژی و دستاورد چارگون در طول 21 سال فعالیت شرکت عنوان کردند. آنها سرور رضایی، (مسئول دفتر حساب مشتریان)،‌ علی گودرزی (رئیس استقرار راهکار لجستیک)،‌ محسن مقدم (رئیس توسعه راهکار منابع انسانی)، آزیتا نظری (سرپرست پشتیبانی راهکار مالی)، محسن سیف‌محمدی (کارشناس ارشد مدیریت فرآیندها) و فریدون کریمی (متخصص زیرساخت چارگون) را به عنوان نمونه‌ای از سرمایه‌های انسانی متعهد و پرتلاش چارگون معرفی کردند که نمایندگانی شایسته برای نمایش توانمندی‌های تیم 350 نفره چارگون هستند.

رونمایی از جدیدترین نرم افزارهای دیدگاه

رونمایی از جدیدترین نرم افزارهای دیدگاه با سخنرانی مهدی عامری، مدیر راهکار مدیرت فرآیندها و معرفی قابلیت‌های نسل جدید BPMS دیدگاه آغاز شد. وی با اشاره به تطابق نرم افزار BPMS دیدگاه با آخرین استاندارهای بین‌المللی و تناسب آن با کسب و کارهای بومی خاطرنشان کرد این سیستم در حال حاضر علاوه بر پوشش فرآیندهای عمومی سازمان‌ها،‌ آمادگی لازم برای پوشش فرآیندهای تخصصی صنایع مختلف را نیز داراست.

او به کارکرد این نرم افزار در صنعت تولید و بسته‌بندی دارو و پوشش دو فرآیند filing و Art work اشاره کرد و گفت تجربه چارگون با نرم افزار BPMS دیدگاه در صنعت دارو قابل تعمیم به سایر صنایع است.

چارگون

وی همچنین به تجربه پوشش فرآیندهای نشر در سازمان انتشاراتی سمت و پوشش فرآیند پیچیده و مطول «ارتقای رتبه هیئت علمی» در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت افزوده شدن سامان پایش کسب و کارها (Bam) به نرم افزار BPMS دیدگاه، قابلیت و مزیتی ویژه برای مانیتورینگ فرآیندهای سازمانی را به صاحبان کسب و کارهای مختلف، اعطا می‌کند.

افزایش امنیت و پشتیبانی پیش‌گیرانه دیدگاه تا رونمایی از نرم افزهای جدید

شهباز توکل، مدیر توسعه زیرساخت و محصول چارگون این مراسم از افزایش امنیت و پشتیبانی پیش‌گیرانه و زیرساخت دیتابیس دیدگاه سخن گفت. وی تاکید کرد طراحی و ارائه نرم افزار دیدبان یکی از مهمترین محورهای افزایش امنیت و کارایی دیدگاه بوده است.

به گفته وی، بنا بر آمار 6 ماهه اخیر و پس از نصب نرم افزار دیدبان در سرورهای 240 سازمان مشتری 960 پیام رسیدگی دریافت کرده‌ایم که 680 مورد آنها بدون مطلع شدن سازمان مشتری و از سوی کارشناسان چارگون، ثبت و مرتفع شده است و در 280 مورد باقی مانده از سوی مشتری اعلام شده است.

وی همچنین به تلاش یک ساله این تیم برای به کارگیری تکنولوژی‌های جدید برای بهبود دسترسی‌پذیری سازمان‌های مشتری به مرکز مدیریت اشاره کرد و افزود 99 سازمان در حال حاضر از این مرکز مدیریت استفاده می‌کنند که رابط کاربری زاگرس از لحاظ کارایی و سرعت عملکرد، شرایط بهتری را برایشان فراهم کرده است.

امیرهوشنگ کرمی، مدیر راهکار لجستیک چارگون نیز در سخنانی از افزایش قابلیت‌ها و فیچرهای نرم افزار املاک دیدگاه خبر داد و افزود انجام کلیه عملیات حیاتی بر روی املاک سازمان‌های مشتری با این نرم‌افزار قابلیت اجرایی یافته است.

وی همچنین از افزوده شدن قابلیت ردیابی اموال در نرم افزار مدیریت اموال راهکار لجستیک خبر داد و افزود توسعه نرم‌افزار انبار راهکار لجستیک بر روی پلتفرم زاگرس از دیگر دستاوردهای این راهکار است.

مسعود عنوانی، مدیر مالی چارگون نیز با اعلام تمرکز ویژه بر روی یکپارچگی نرم افزارهای مالی دیدگاه با سایر راهکارهای لجستیک، منابع انسانی، اتوماسیون اداری و BPMS از نرم افزار درآمد به عنوان جدیدترین نرم افزارهای دیدگاه در این راهکار خبر داد.

در ادامه این مراسم، شهباز توکلی که علاوه بر سمت مدیر توسعه زیرساخت و محصول چارگون، ریاست تولید راهکار منابع انسانی را نیز برعهده دارد از توسعه و بهبود نرم افزارهای حوزه رفاه دیدگاه و پیشخوان کارکنان برای پوشش نیازهای بیشتری از کاربران تخصصی و افزوده شدن نرم‌افزار جذب و استخدام به نرم افزارهای این راهکار خبر داد.

مهسا اشرفی، مدیر راهکار اتوماسیون اداری دیدگاه نیز با اعلام خبر مهاجرت 81 درصد از سازمان‌های مشتری دیدگاه به نسل 5 گفت از آنجا که بیشترین کاربران دیدگاه در حوزه اتوماسیون اداری به ثبت رسیده‌اند امیدواریم باقی مانده سازمان‌های مشتری نیز به نسل پنجم نرم افزارهای دیدگاه مجهز شوند و بتوانند از مزیت‌های پلتفرم زاگرش به زودی بهره‌مند شوند.

به گفته وی، افزوده شدن قابلیت عملیات اتوماتیک برای پوشش کارهای روتین و معمول کاربران اتوماسیون اداری دیدگاه، امکان دریافت شناسه ملی شمس، افزوده شدن نرم افزار اسناد و اپلیکیشن کارها در پلتفرم دیدگاه همراه از جدیدترین نرم افزارهای دیدگاه در راهکار اتوماسیون اداری بوده است.

چارگون

گفت‌وگوی چالشی فعالان فناوری با چاشنی تقدیر از سازمان‌های برگزیده

بخش نخست مراسم گردهمایی سالانه چارگون با ارائه گزارشی از سوی دامور درویشی، مدیر موسسه خیریه همگام به پایان رسید.

بخش دوم این گردهمایی برگزاری نشست تخصصی «داستان یک سفر فناورانه و واکاوی تجارب راهکارهای سازمانی» و گفت‌وگوی چالشی فعالان فناوری ادامه یافت. آرش برهمند (سردبیر ماهنامه پیوست)، مهندس سید حامد وزیری هامانه (قائم مقام مدیرعامل شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت)، مهندس مرضیه پنبه‌‌ئیان (عضو هیئت‌مدیره شرکت سکه)، دکتر فرشاد خون جوش (مدیر مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه شیراز)، مهندس رضا سرخوش (عضو هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات کیسون) و شاهین طبری (رئیس هیئت‌مدیره چارگون)،‌ مدعوین این نشست تخصص بودند.

تولید ثروت از صنعت نرم افزار اولویت کلان کشور نیست

سید حامد وزیری درباره عدم حضور شرکت‌های نرم افزاری در این فهرست ملی گفت برای شرکت‌های نرم افزاری، جذب مشتری، دستاورد اصلی محسوب می‌شود که این امر در حوزه جذب شرکت‌های خصوصی بیشتر است؛ چرا که شرکت‌های خصوصی به این رشد فکری رسیدند که هزینه‌ها در بخش آی‌تی نوعی سرمایه‌گذاری است. اما در شرکت‌های دولتی باید برای تغییر در این زمینه اصرار کرد؛ چراکه تصمیم‌گیری معادل هزینه است و این هزینه در سازمان‌های دولتی بر پایه کمترین قیمت گرفته می‌شود.

وی ادامه داد در بخش خصوصی سرمایه‌گذاری در پیاده‌سازی نرم افزار سازمانی یک موضوع جا افتاده باشد؛ اما در بخش دولتی سرمایه‌گذاری در این زمینه همچنان یک موضوع لوکس و لاکچری است. علاوه بر آن سازمان‌های کارفرمایی ما به ازای پولی که برای خرید نرم‌افزار پرداخت می‌کنند سرویس ملموس دریافت نمی‌کنند. وی همچنین بر لزوم تغییر مدل کسب و کار شرکت‌های نرم افزاری و فراتر رفتن از مدل B2B و موانع ساختاری کلان، تاکید کرد.

چارگون

رضا سرخوش، مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات کیسون، در جواب به این سوال گفت باید ببینم که سازمان‌ها برای چه چیزی ارزش قائلند و حاضر به هزینه هستند؟ چراکه معتقدم نگهداری اطلاعات در شرکت‌های ایرانی جایگاه خودش را پیدا نکرده است و متاسفانه اطلاعات یا استفاده از داده‌های باکیفیت داخل سازمان‌ها موضوع جدی نیست.

سرخوش در جواب به این سوال که چرا وقتی پای شرکت خارجی به میان می‌آید همان مدیری که برای استفاده از خدمات شرکت نرم افزاری ایرانی هزینه نمی‌کرد حاضر به هزینه می‌شود گفت باید اعتماد به وجود بیاید. یک شرکت نرم افزاری که تازه شروع به کار کرده را در کنار یک شرکت نرم افزاری که 20 سال تجربه و قدمت دارد در نظر بگیرید؛ شاید محصول شرکت جدید به‌روز‌تر و کارآمدتر هم باشد اما چیزی که آن شرکت 20 ساله را متمایز می‌کند همان تجربه موفق یا Best Practice است. وی تاکید کرد تکنولوژی، آدم‌ها، فرآیند عملکرد و اطلاعات را داریم. این چهار موضوع در کنار هم باعث ایجاد ارزش افزوده برای سازمان می‌شود اما یک عده به اشتباه فکر می‌کنند شرکت‌های خارجی تجربه بهتری دارند در صورتی که علی رغم نگاه سازمان‌های خصوصی و دولتی به نرم افزارهای خارجی، تجربه عرضه کنندگان مجموعه نرم افزارها داخلی و بومی‌سازی ابزارها بی‌نظیر است. به گفته وی، چسبندگی اطلاعات در سازمان‌های دولتی و خصوصی یکی از موانع تولید ثروت از صنعت نرم افزاری است که صبغه فرهنگی دارد و نیازمند فرهنگسازی است.

چارگون

دکتر مرضیه پنبه‌ئیان، عضو هیئت‌مدیره شرکت سکه، در جواب به این سوال که چرا هنوز عقد قرارداد با یک پیمان‌کار ایرانی برحسب تجربه موفقش موضوع ملموسی نیست، گفت در شرکت های خارجی مهمترین گزینه از سوی شرکت مشاور، ارائه راهکار سازمانی است که در ایران مرسوم نیست و می‌توانیم بگوییم، این موضوع، حلقه مفقوده صنعت نرم افزاری ایران است.

وی ادامه داد در سازمان‌های دولتی انتخاب پیمان‌کار یک فرآیند خیلی سخت است و در چارچوب آیین‌نامه مناقصات صورت می‌گیرد. البته که می‌شود به سوابق یک پیمان‌کار امتیازاتی داد اما میزان این امتیاز آنقدر نیست که در تغییر آن انتخاب اثر مثبت بگذارد. برای اعتماد کردن مدیران و سازمان‌های دولتی به شرکت‌های نرم افزاری داخلی ما نیاز به گذر زمان داریم تا این شرکت‌ها قدرت خودشان را نشان دهند. تا 30 سال پیش در حوزه کربنکینگ، شرکت شاخصی نداشتیم اما حالا چندین شرکت قوی و نامدار در این زمینه فعالیت می‌کنند.

دکتر فرشاد خون‌جوش، مدیر مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه شیراز از دیگر مدعوین نشست تخصصی نهمین گردهمایی چارگون بود. او نیز در پاسخ به این سوال که چرا سازمان‌ها با وجود فرصت برابر برای پیمان‌کار داخلی و خارجی، حاضر به استفاده از سرویس داخلی با تجربه بومی نیستند،‌ گفت متاسفانه مدیرانی با ذهن‌های بسته داریم که خود در صنعت آی‌تی حضور ندارند اما تصمیم‌گیرنده اصلی در خریداری نرم افزار‌ها هستند.

وی با تاکید بر این که شرکت‌های نرم افزاری هنوز نتوانسته‌اند به راهکارهای سازمانی برای تولید ثروت از داده‌ها و اطلاعات در سازمان‌های بهره‌بردار، دست پیدا کنند، گفت برای حل این مساله باید مدیران را متقاعد کرد که تجربه و صنعت لازم در حوزه نرم افزار داخلی وجود دارد. اما برای این کار رتبه‌بندی شفاف و قابل قبولی از این شرکت‌ها و نرم افزار‌ها وجود ندارد.

به گفته وی، به طور جدی در کشور به تغییر پارادایم فکری مدیران کسب و کارهای مختلف و اعتماد به پیمانکارهای باتجربه حوزه نرم افزاری و تحول‌آفرینی در آن نیازمندیم.
شاهین طبری، رئیس هیئت‌مدیره چارگون که به نمایندگی از شرکت‌های تولید کننده نرم افزار در این نشست تخصصی حضور داشت نیز گفت توسعه نرم افزار هیچ‌گاه دغدغه مدیران در سطح کلان کشور نبوده است و هیچ‌گاه این تفکر وجود نداشته که توجه به تکنولوژی می‌تواند در رشد ناخالص داخلی کشور تاثیرگذار باشد.

طبری ادامه داد وقتی این موضوع استراتژی اصلی یک دولت قرار گیرد، بحث کپی‌رایت خود به خود شکل می‌گیرد اما اگر به این موضوع بها ندهیم به نرم افزار به چشم یک محصول کپی و رایگان نگاه می‌شود و این تفکر در سازمان‌ها به وجود می‌آید که چرا باید برای خرید نرم‌افزار پول پرداخت کنم. به همین دلیل است که تاکید می‌کنم صنعت نرم‌افزار و پول سازی و تولید ثروت از آن به هیچ وجه اولویت مدیریت کلان کشور نیست.

وی ادامه داد متاسفانه در مدیریت کشور هیچ جایگاهی برای تولید ثروت ملی از صنعت نرم‌افزاری در نظر گرفته نشده و این نگاه معیوب همچنان ادامه دار است. شاید اگر یک اراده ملی وجود داشت و روی صنعت آی‌تی سرمایه‌گذاری بزرگ‌تری صورت می‌گرفت، هم به حفظ بیشتر سرمایه بزرگی به نام نیروی انسانی کمک می‌شد و هم سهم بزرگ‌تری در تولید ناخالص ملی به وجود می‌آمد.

چارگون

نهمین گردهمایی سالانه چارگون پس از نشست تخصصی با تقدیر از 10 سازمان بهره‌بردار از نرم افزارهای دیدگاه و اهدای نشان «سازمان الکترونیکی برگزیده» به پایان رسید.

این مطلب در قالب رپورتاژ آگهی و توسط شرکت های ثالث به عنوان بیانیه مطبوعاتی یا متن تبلیغاتی برای گجت نیوز ارسال شده و گجت نیوز در قبال موارد مندرج در آن مسئولیتی ندارد.