یک مقام نظامی آمریکایی، واقعی بودن یوفوها را تایید کرده؛ اما ظاهرا هیچوقت قرار نبوده است که ما از وجود این اجسام پرنده ناشناس باخبر شویم.
در دسامبر 2017 و مارس 2018، نشریه نیویورک تایمز سه ویدیو را منتشر کرد که خلبانهای نیروی دریایی آمریکا را در حال تعقیب یوفوها نشان میدادند. اخیرا «جوزف گرادیشر» یکی از سخنگویان نیروی دریایی در گفتگو با وبسایت TheBlackVault، واقعی بودن آنها را تایید کرد.
آنطور که فیلمها نشان میدهند، این اشیای ناشناس پرنده در ارتفاع بالا و با سرعت مافوق صوت حرکت میکنند؛ بدون اینکه بال، موتور یا پیشرانه قابل مشاهدهای داشته باشند. اما آیا آنها بشقاب پرنده بودند یا پهپادهای فوق پیشرفته؟ ظاهرا نه خلبانهای نیروی دریایی و نه حتی دولت ایالات متحده پاسخی برای این پرسش ندارند!
به گفتهی گرادیشر، نیروی دریایی این اشیای مرموز را به عنوان «پدیدههای هوا-فضایی ناشناخته» درنظر میگیرد. این اظهار نظر را باید به معنای واقعی بودن یوفوها قلمداد کنیم و اینکه پرندگان ناشناس رویت شده در تمرینات نظامی سالیان اخیر، قرار نبوده آنجا باشند. هنوز ماهیت این اجسام مرموز، شناسایی نشده است؛ چرا که به هیچیک از هواپیماهای فعلی شباهت ندارند. همچنین به گفتهی گرادیشر، فیلم این یوفوها نباید به صورت عمومی منتشر میشد؛ یعنی هیچوقت قرار نبود که ما آنها را ببینیم.
سایت Black Vault احتمال میدهد که این ویدیوها بدون هماهنگی و توسط یکی از کارمندان سابق پنتاگون منتشر شده باشند. کسی که مجوز دسترسی به آنها را داشت؛ البته نه برای انتشار عمومی، بلکه برای به اشتراک گذاشتن با سایر نهادهای دولتی. به هر حال آنطور که گرادیشر میگوید، نیروی دریایی هرگز این ویدیوها را از طبقهبندی سری خارج نکرد.
اما چیزی که مقامات نظامی سعی در مخفیسازی آن دارند، فقط چند حرکت آکروباتیک و بسیار عجیب هوایی است؛ نه لزوما سفینه فضایی بیگانگان. مثلا یکی از فیلمهای گرفته شده در سال 2004، اجسام ناشناسی را نشان میدهد که ناگهان در ارتفاع 25 هزار کیلومتری ظاهر میشوند، به سمت دریا شیرجه میزنند و در ارتفاع 6 هزار کیلومتری توقف میکنند. سپس از محدوده رادار خارج میشوند.
هیچکس نمیتواند بگوید که این پرندگان مرموز به موجودات فرازمینی ربط دارند؛ حتی احتمالا چنین پدیدههایی بیش از آنچه که ما میپنداریم، رخ میدهند. فقط موضوع این است که در مقطع فعلی، علم هوا-فضا ناتوان از ارائه توضیح و شناسایی منشا آنهاست.