تست کرونا

تست کرونا چه زمانی باید انجام شود؟

همزمانی شیوع ویروس کرونا با آنفلونزا و سرماخوردگی باعث شد تا بسیاری از افراد با داشتن علائم جزئی به مراکز درمانی مراجعه کنند. از این رو قصد داریم زمان مناسب برای انجام تست کرونا را بررسی کنیم.

همه ساله با شروع فصل سرما تعداد مبتلایان به سرماخوردگی و آنفلونزا افزایش پیدا می‌کند و اکنون شیوع گسترده کرونا در ایران باعث شد تا تشخیص اولیه بیماری کویید-19 دشوار شود. از طرفی بسیاری از افراد با داشتن علائم جزئی به گمان این که به کرونا مبتلا شدند به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند که همین مورد می‌تواند احتمال افزایش به کرونا را افزایش دهد؛ چراکه طبق آمارهای وزارت بهداشت حدود 40 درصد از افرادی که به مراکز درمانی مراجعه کردند به این ویروس مبتلا شدند. در چنین شرایطی این سوال مطرح می‌شود که چه زمانی باید به مراکز درمانی مراجعه کرد؟ و چه زمانی باید تست کرونا انجام شود؟ در ادامه به این پرسش‌ها پاسخ می‌دهیم.

زمان مناسب برای انجام تست کرونا

از علائم اصلی ویروس کرونا می‌توان به تنگی نفس، سرفه خشک، تب، گاهی خستگی و همراه با آبریزش بینی اشاره کرد. بسیاری از کارشناسان بر این باورند که اگر فردی تمام این علائم را با هم داشت و پس از دو روز بهبود پیدا نکرد، می‌بایست تست کرونا بدهد. در این میان تنگی نفس مهم‌ترین عامل محسوب می‌شود و اگر با تنگی نفس مواجه شدید حتما به مراکز درمانی مراجعه کنید. علاوه بر خودتان، افرادی که در این مدت به شما نزدیک بوده‌اند نیز باید تست دهند، اما اگر شرایط تست مهیا نبود می‌بایست در قرنطینه بمانید و با دیگران ارتباط برقرار نکنید.

افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای مراقب باشند

دکتر عاطفه عابدینی، فوق تخصص بیماری‌های ریوی بیمارستان مسیح دانشوری عنوان کرد در حال حاضر ویروس کرونا در سراسر کشور گسترش پیدا کرده و احتمال دارد در هر خانواده‌ای یک نفر به کرونا مبتلا شده باشد، به همین دلیل آن دسته از افرادی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای چون بیماری‌های قلبی و دیابت هستند، شیمی درمانی می‌شوند یا داروهایی را مصرف می‌کنند که باعث تضعیف سیستم بدنی آنها می‌شود، می‌بایست در صورت داشتن علائم تب بالا یا مشاهده علائم شدید سرماخوردگی به پزشک مراجعه گنند.

این فوق تخصص بیماری‌های ریوی افزود:

بهترین راه درمان و پیشگیری از انتقال بیماری برای افراد مبتلا و یا مشکوک به کرونا استراحت، مصرف مایعات، قرنطینه خانگی و رعایت بهداشت فردی است، اما اگر افراد عادی که دارای مشکلات زمینه‌ای نیستند و در آنها علائم سرماخوردگی چون تب، سرفه و آبریزش بینی مشاهده شد، بهتر است فقط در خانه قرنطینه شوند و با رعایت نکات بهداشتی از تماس ترشحات بینی و دهانشان به سایر افراد جلوگیری کنند.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*