دفتر سیاستهای علوم و تکنولوژی کاخ سفید از محققان خواست تا برای شناخت بهتر کروناویروس، 29 هزار مقاله مربوط به ویروس کرونا را با هوش مصنوعی بررسی و تجزیه و تحلیل کنند.
دفتر سیاستهای علوم و تکنولوژی کاخ سفید قصد دارد طی همکاری با شرکتهای مایکروسافت و آلفابت (گوگل) یک پایگاه داده ویژه را برای ویروس کرونا ایجاد کند. محققان به کمک این پایگاه میتوانند به کمک هوش مصنوعی حدود 29 هزار مقاله مرتبط با کرونا ویروس را مورد تحزیه و تحلیل قرار دهند که هدف اجرای این طرح درک و شناخت بیشتر از کروناویروس خواهد بود. این پروژه با درخواست سازمان بهداشت جهانی و مرکز کنترل و پیشگیری بیماریها صورت میپذیرد که به دانشمندان برای کشف واکسن و درمان بیماری کویید 19 کمک خواهد کرد.
جزئیات شناخت ویروس کرونا با هوش مصنوعی
محققان این پروژه بر این باورند که هوش مصنوعی با سرعت خارقالعاده خود به آنها برای تجزیه و تحلیل مقالات علمی کمک شایانی خواهد کرد که ثمره آن کشف نکات مهم از میان هزاران مقاله مرتبط با کرونا ویروس خواهد بود. علاوه بر این پروژه، هماکنون هوش مصنوعی در بسیاری از صنایع به ویژه در سیستمهای بهداشتی و خدماتی به کار گرفته شده است و میتواند از میان مطالب طولانی برای محققان مطالب خلاصه و مفیدی را استخراج کند.
تا به امروز محققان در پایگاه داده کرونا ویروس فقط 13 هزار مقاله مرتبط با این ویروس را گردآوری کردهاند که هماکنون توسط هوش مصنوعی مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرند. هرچند این پایگاه به چکیده 16 هزار مقاله دیگر نیز دسترسی دارد که تمامی این مقالهها روی سیستم کگل (Kaggle) گوگل قرار دارند. گفتنی است سیستم کگل گوگل به شکل ویژهای این اطلاعات را دستهبندی خواهد کرد تا هوش مصنوعی قادر به بررسی آنها باشد.