6 دليل براي گرايش افراد و شرکت های سازنده PC به کامپيوتر هاي اندرويدي

android-pc

زمانی که دو سازنده برتر پی‌سی یعنی لنووو و اچ‌پی به سیستم‌های یکپارچه‌ای (All in One) روی می‌آورند که از سیستم‌عامل اندروید استفاده می‌کنند،  زمان توجه دوباره به گرایش‌های نوظهور فرا رسیده است.

لنوو برای حضور در CES یک All-In-One تماما اندرویدی برای استفاده در اتاق نشیمن طراحی کرده است.  اچ‌پی هم کار را با طراحی یک All-In-One مخصوص محیط‌های کاری دنبال کرده است. موضوع این است که تجهیزات همراه در حال هدایت کردن کامپیوترهای دسک‌تاپ هستند. اندروید برای غالب افراد آشنا است و اکوسیستم قدرتمندی دارد. هر دوی این تولیدکنندگان پی‌سی هم با انتخاب اندروید نسبت به گزینه‌ای مانند کروم‌بوک گوگل امکان بیشتری برای عرض اندام (نصب برنامه‌های اختصاصی و ایجاد مارکت و . . .) خواهند داشت.

واکنش آنی خوانندگان ZDNet به این تلاش‌ها برای ایجاد پی‌سی‌های اندرویدی متفاوت بوده است. طرفداران دوآتشه اندروید فورا از مشکلات ویندوز صحبت کرده‌اند:

    مایکروسافت باید درباره مهاجرت دسک‌تاپ‌ها و لپ‌تاپ‌ها به اندروید یا ChromeOS نگران باشد. این روند می‌تواند باعث وارد شدن فشار به شرکت‌های دیگر برای پیروی از خواسته‌های (حداقل)‌ برخی کاربران شود. به همین دلیل مایکروسافت ممکن است مجبور سر ماندن روی ویندوز یا پورت کردن برنامه‌هایش برای کار روی سایر سیستم‌عامل‌ها قمار کند. اگر من به جای مایکروسافت بودم، به دنبال پورت کردن برنامه‌هایم به سایر سیستم‌عامل‌ها می‌رفتم. چرا که ویندوز با فشارهای ناشی از قیمت‌گذاری و سهم بازار روبرو است.

البته دیگران با این اطمینان حرف نزده‌اند:

    بزرگ‌ترین مشکل با اندروید، این است که اگر گوگل به روند اجباری کردن + Google در تمام ابزارها (ترکیب بیشتر آن با اندروید) ادامه دهد،‌این سیستم‌عامل چندان مناسب محیط‌های کاری نخواهد بود. بسیاری از شرکت‌ها سایت‌های شبکه‌های اجتماعی را بلوک می‌کنند و گوگل پلاس هم از این قاعده مستثنی نیست.

    برای من ویندوز، اوبونتو یا OS X در حال حاضر بسیار مناسب‌تر از اندروید هستند!

در هر حال پی‌سی‌های اندرویدی ارزش بررسی را دارند و کم‌اهمیت شمردن آن‌ها اشتباه است. دلیل‌های ما این‌ها هستند:

 1  قیمت

N308 اندرویدی لنوو با قیمت ۴۵۰ دلار عرضه می‌شود. این برای یک پی‌سی ۱۹٫۵ اینچی که قاعدتا باید در کنار نشیمن خانه قرار بگیرد و در اغلب اوقات بچه‌ها اپ‌هایی را روی آن اجرا کنند عالی است. فضای ذخیره‌سازی کافی و یک وب‌کم این دستگاه را کارآمدتر می‌کنند. اگر هم واقعا به ویندوز احتیاج داشتید می‌توانید لپ‌تاپ‌تان را به آن متصل کرده و به از آن به عنوان مانیتور استفاده کنید. سیستمی که اچ‌پی برای سازمان‌ها عرضه کرده است با قیمت ۳۹۹ دلار عرضه خواهد شد.

 2  کاربردهای سازمانی

از دید اچ‌پی All-In-One اندرویدی‌اش می‌تواند نیاز هتل‌ها و صنایع گردشگری را به کیوسک‌های وبی ارزان‌قیمت برطرف کند. اچ‌پی کاری کرده است که این Slate Pro AiO بتواند تمام اپ‌ها را اجرا کند. به عنوان یک اشانتیون، اچ‌پی فضای ذخیره‌سازی BOX، گیرنده Citrix و برنامه مشاهده فایل‌های آفیس را هم بر روی این سیستم عرضه می‌کند. سازمان‌ها و کسب‌وکارهای کوچک حداقل گوشه‌چشمی به این تلاش اندرویدی اچ‌پی خواهند داشت.

 3  اندروید همه‌جا هست

شما به سادگی می‌توانید در این‌باره  بحث کنید که اندروید واقعا ویندوز بعدی است. سیستم‌عاملی است که در همه‌جا حاضر است، هرچند که هنوز از در همه زمینه‌ها کامل نیست. تفاوت این است که خواستگاه اندروید، نوعی نگاه به محاسبات با ارجحیت بخشیدن به تجهیزات همراه است. ویندوز مایکروسافت هم سیستم‌عاملی است که بواسطه تسلط پی‌سی‌ها در همه‌جا دیده می‌شود و البته آن هم مشکلاتی دارد. با گسترش استفاده از اندروید در جاهایی مانند ماشین‌ها، روبات‌ها، تبلت‌ها، تلفن‌ها و بالاخره پی‌سی‌ها، این سیستم‌عامل نهایتا راه خود را به کسب‌وکارها هم باز خواهد کرد.

 4  تجهیزات موبایل آینده دنیای محاسبات را رقم می‌زنند

یک یا دو سال پیش یک دسک‌تاپ اندرویدی ایده‌ای احمقانه به نظر می‌رسید. امروزه تجهیزات همراه به محاسبات دسک‌تاپ خط می‌دهند. در واقع محاسبات دسک‌تاپ ، اشاراتی را از دستگاه‌های قابل‌حمل دریافت می‌کند . اندروید که بزرگ‌ترین سهم را در بازار سیستم‌عامل‌های تجهیزات قابل‌حمل دارد، در بسیاری از این زمینه‌ها نقش و حرف‌هایی برای گفتن دارد.

 5  امنیت مشکل کمتری ایجاد خواهد کرد

اچ‌پی اشاره کرده است که اندروید برخی قابلیت‌های امنیتی را به آخرین نسخه خود افزوده است که از دید سازمان‌ها بسیار مهم بوده‌اند. البته حفظ سیاست‌های مدیریت تجهیزات هم ضرری نخواهد داشت.

 6  سازندگان پی‌سی دستگاه‌های اندرویدی را می‌خواهند

سازندگان پی‌سی در عین کمک به نرم‌افزارهای اپن‌سورس، مشغول طراحی سیستم‌هایی با بوت دوگانه با ویندوز هم بوده‌اند. سازندگان پی‌سی در پی یافتن پناهگاهی از دست مایکروسافت بوده‌اند که (با ساخت محصولاتی نظیر سرفیس) به صورت روزافزونی با شرکایش رقابت می‌کند. در عین حال این سازندگان راحت‌تر می‌توانند اندروید را دستکاری و سفارشی کنند. به همین دلیل در مقایسه با Chrome OS علاقه بیشتری نسبت به آن نشان می‌دهند.

منبع : zdnet

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*