طرح کنترلر سونی که به تازگی منتشر شده یک دسته بازی را نشان میدهد که حلالی شکل بوده و ظاهر آن بسیار به موز شباهت دارد.
برخی مواقع پیش از عرضه یک گجت جدید که قرار است در آینده عرضه شود، ممکن است شاهد انتشار طرحهایی باشیم که احتمالا خبر از شکل و ظاهر کلی دستگاه مورد نظر میدهد. با این وجود، همیشه این امکان وجود دارد که چنین طرحی به یک محصول نهایی تبدیل شده و یا اینکه دستخوش تغییرات شود.
این در حالی است که اخیرا تصویری جدید، از شرکت سونی منتشر شده که یک دسته بازی شبیه به موز را نشان میدهد.
طرح کنترلر سونی
به هر حال هماکنون شرکت سونی با عرضه DualSense همراه با پلی استیشن 5 شاید بهترین کنترلر بازی در طول تاریخ را در اختیار کاربران قرار داده باشد، اما حال جدای از عجیب بودن این طرح، جالب است بدانید که متن همراه آن چه چیزی را بیان میکند.
این نکته بسیار دارای اهمیت است که کاربری بتواند از یک کنترلر مختص به کنسول بازی، به صورت ارزان، ساده و بدون نیاز به تکنولوژی پیشرفته استفاده کند. هدف این طرح رفع برخی موارد مشکلهای ذکر شده با حذف یا حداقل جایگزینی آنها خواهد بود.
پیش از هرچیز لازم است بدانید که در اینجا منظور از مشکل، گران بودن کنترلرها به دلیل استفاده همیشگی از باتری و برق، ویژگیهایی مانند هپتیک فیدبک و در نهایت اسپیکر و میکروفون داخل آن است. اما چرا چنین مواردی که پیشرفت در ساخت یک کنترلر مخصوص گیم شناخته میشوند، در اینجا ایراد قلمداد شدهاند؟
جواب این سوال در خود متن داده شده است؛ یعنی هدف سونی درست کردن یک کنترلر ساده است که بسیار ارزان قیمت خواهد بود. با این وجود جالب است بدانید که پتنت بالا یک کنترلر با طرح موز را نشان نمیدهد، بلکه خود میوه موز را نشان میدهد که میتوانید از آن به عنوان کنترلر استفاده کنید!
البته در طرح کنترلر سونی جواب فقط یک موز نیست، بلکه هر جسم دیگری که فکر میکنید برای استفاده به عنوان کنترلر بازی قابل استفاده است را میتوانید توسط یک دوربین شبیهسازی کنید. بدین شکل که شما دوربین (هدست واقعیت مجازی) را به سمت آن گرفته و سپس میتوانید دکمههای مورد نظر خود را روی آن بچینید تا برای بازی استفاده کنید. همچنین اگر جسم را زمین بگذارید، بازی شما متوقف خواهد شد.
این تکنولوژی از تشخیص پیکسل و رنگ به جای کدهای QR استفاده میکند تا جسم مورد نظر در دنیای واقعیت افزوده قابل شناسایی شود. سپس مکان دکمه روی آن را تایید کرده و شروع به کار خواهد کرد. با این وجود، این درحالی است که همانطور که در ابتدای مطلب هم اشاره شد، به حقیقت پیوستن یک طرح همیشه شدنی نیست و در اکثر مواقع دستخوش تغییرات میشود.